skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Aangemaakte reacties

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Chel Trading #link naar dit bericht
  Bache
  Bache
  Bijdrager

  Nou ja, wel een plusje.

  In reactie op: Chel trading besloten #link naar dit bericht
  Bache
  Bache
  Bijdrager

  Handelssystemen geven oversoldsignalen aan. Maar dit is geen tradingbeurs. Zijlijn?

  In reactie op: Chel Trading #link naar dit bericht
  Bache
  Bache
  Bijdrager

  Voor de Kritische Beleggers die overwegen om een abonnement op Chel trading te nemen zijn er een aantal overwegingen. De grote meerderheid van de actieve particuliere handelaren verliest geld. Op zich is dat logisch. Handelen in bv Turbo’s is een zero-sum game. Tegenover elke winst staat het verlies van een wederpartij en de transactiekosten zijn voor de bank. Om die reden kan het aan te bevelen zijn om een professionele handelaar te volgen.

  Een succesvolle handelaar is vaak goed in staat om geen emotionele band met de onderliggende waarde aan te gaan en gedisciplineerd te handelen. Met name kan hij geduld opbrengen om te wachten op signalen van de markt. Met name in deze eigenschappen onderscheidt hij zich van de meeste particuliere handelaren.

  Chel heeft voorlopig een goed trackrecord en er worden geen overspannen verwachtingen gecreëerd. Trading blijft speculatief dus beleg aub met vrij vermogen.

  Ik denk ook dat De Kritische Belegger een risico neemt door deze portefeuille aan te bieden. Bij tegenvallende rendementen zal er reputatieschade zijn. Om die reden denk ik dat De Kritische Belegger in zee is gegaan met een handelaar-swingtrader die zijn sporen heeft verdiend. Dat is uiteraard geen garantie voor succes.

  Sceptici kunnen aan de zijlijn het verloop van de portefeuille volgen. Het onderhouden van de site van DKB lijkt mij veel werk en zij bieden een onafhankelijk platform voor beleggers. Ik denk dat de vergoeding voor het volgen van de trading adviezen ook ten gunste zal komen aan het in stand houden van de site van DKB.

  In reactie op: Chel Trading #link naar dit bericht
  Bache
  Bache
  Bijdrager

  @pdf Maarruh, je kan het toch blijven volgen. Alleen zie je de resultaten pas na het sluiten van de trade vanaf 1 augustus. Dat maakt voor jou toch niets uit aangezien je toch geen enkel trade hebt meegedaan… Achteraf kan je je verkneukelen of jezelf voor je hoofd slaan al naar gelang de gepubliceerde resultaten. Voor luitjes die termen gebruiken als wurgcontract is het inderdaad beter om au revoir te zeggen. Maw tot ziens (sic).

  In reactie op: Chel Trading #link naar dit bericht
  Bache
  Bache
  Bijdrager

  Het lijkt mij logisch dat na een gratis periode van 3 maanden een vergoeding wordt gevraagd. Het beheren van een tradingportefeuille en het onderhouden van deze website brengen nu eenmaal kosten met zich mee. Zolang er volledige transparantie is en geen overspannen verwachtingen worden gewekt is het aan de lezer om te besluiten of hij wil betalen voor de adviezen.

  Los van het bovenstaande. Het laten beheren van vermogen brengt ook altijd kosten met zich mee. BV bij een investering in een beleggingsfonds met een bedrag van euro 100.000 lopen de beheerkosten op tot vaak 2%. Beheerfee + transactiekosten. Het verschil met de tradingportefeuille is dat je zelf de order moet inleggen maar dan ook een relatief laag bedrag kwijt bent. Tenzij je uiteraard met echt kleine bedragen belegt. Dan kan de maandelijkse fee relatief hoog uitvallen.

  In reactie op: Chel Trading #link naar dit bericht
  Bache
  Bache
  Bijdrager

  @ Hugo Er wordt juist niet geschermd met onwaarschijnlijke vooruitzichten.

  In reactie op: Chel Trading #link naar dit bericht
  Bache
  Bache
  Bijdrager

  Beste Satilmis,
  Schrijf mij maar in voor een proefabonnement. Een verademing om zonder overspannen verwachtingen overgehaald te worden om een proffesionele belegger, die zijn sporen heeft verdiend, te kunnen blijven volgen.
  Luctor et Emergo uit Amsterdam

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN