skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Aangemaakte reacties

20 berichten aan het bekijken - 1 tot 20 (van in totaal 417)
 • Auteur
  Berichten
 • Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Warning Lines

  Bijkomende methoden

  Schiff Median Lines
  Andrews gebruikte een techniek die ontwikkeld was door één van zijn studenten, Jerome Schiff. De Schiff Median Line gebruikt worden als de koers richting Median Line gaat, maar voor de Median Line te bereiken, zijwaarts begint te bewegen, weg van de Median Line. De Schiff Median Line kan ook gebruikt worden als de klassieke Median Line ongewoon stijl is. De procedure voor het tekenen van een Schiff Median Line is dezelfde als voor een klassieke Median Line behalve het dat het startpunt op het middelpunt tussen de punten P1 en P2
  Eerder dan van P1.


  Attachments:
  Pitchfork_21.jpg
  Pitchfork_22.jpg
  Pitchfork_23.jpg
  Pitchfork_24.jpg
  Pitchfork_25.jpg
  Pitchfork_26.jpg
  Pitchfork_27.jpg
  Pitchfork_28.jpg
  Pitchfork_29.jpg
  Pitchfork_30.jpg

  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  De Pitchfork (Upper and Lower Parallel Lines)
  Op de grafiek ziet u een Median Line getekend met behulp van draaipunten A, B en C. Na het tekenen van de
  Mediane Line, voegde Andrews 2 parallelle lijnen vanaf ? en C toe. Dit leidt tot een hogere en een lagere parallelle lijn. Deze drie lijnen staan nu bekend als de Alan Andrews Pitchfork. Voor zover ik kan weten, gebruikte Andrews zelf nooit gebruikt de naam Pitchfork.

  Trigger Lines
  Andrews gebruikte de lijnen op de volgende grafiek maar had er geen naam voor. Een goeie naam is Trigger Lines. Deze lijnen triggeren, volgens bepaalde trading regels, long of short signalen.

  Pitchfork and Trigger Line Trading regels
  Koop Regel 1: Als de koers een dalende bovenste parallelle lijn doorbreekt is dat een indicatie van een sterkte in de markt en kan dat beschouwd worden als een koopsignaal.

  Koop Regel 2: Nadat de koers een dalende Media Line niet heeft bereikt en de Trigger Line naar boven toe doorbreekt , is dit een koopsignaal.

  Verkoop Regel 1: Als de koers een stijgende onderste parallelle lijn doorbreekt is dat een indicatie van een zwakte in de markt en kan dat beschouwd worden als een verkoopsignaal.
  Verkoop Regel 2: Nadat de koers een stijgende Media Line niet heeft bereikt en de Trigger Line naar onder toe doorbreekt , is dit een verkoopsignaal.

  Mini-Median Line
  De volgende Andrews trendline is de Mini-Median line. Deze wordt meestal op dezelfde manier getekend als de Median Line, behalve dat het getekend is met heel kleine pivots. Het totaal aantal bars is maar zeven bars en de bars van de swin zijn in aantal twee tot vijf bars. De Mini-Median line wordt als zelfstandige eenheid gebruikt of een vroege indicator binnen een grotere Median Line.
  De koop- en verkoopregels zijn dezelfde als van de Median Line

  Op de volgende grafiek is een grote Pitchfork getekend met de scharnieren A, B en ? en een mini-Pitchfork opgebouwd met scharnieren C, D en E. De Mini-Pitchfork bevindt zich binnen in de grotere Pitchfork. Het doel van het toepassen van een Mini-Pitchfork is om te zoeken een signaal van de grotere Pitchfork. Dit betekent dat de mini-Pitchfork gewoonlijk wordt toegepast als de koers op een van de grote Pitchfork lijnen is aanbeland of zich in grotere Pitchfork bevindt. Op de grafiek hieronder, valt de koers na pivot C, maar geraakt niet tot bij de Merdian Line. Dit is een teken van sterkte en een indicatie om te beginnen zoeken naar een koopsignaal. In deze situatie kan een trader aan de hand van de Mini-Pitchfork een eerste indicatie van koopsignaal vinden. De pijl en de tekst, “Mini Buy Signal,” identificere waar de prijs boven de Mini-Pitchfork bovenste evenwijdige lijn breekt en een vroege koopsignaal genereert. De mini-Pitchfork koopsignalen kan worden gebruikt om te traden of als een indicatie dat de grotere Pitchfork binnenkort een signaal zal geven. De pijl en de tekst, “Lage Buy Here” identificeert waar de koers de grote Pitchfork bovenste parallelle lijn door breekt en een koopsignaal genereert.


  Attachments:
  Pitchfork_11.jpg
  Pitchfork_12.jpg
  Pitchfork_13.jpg
  Pitchfork_14.jpg
  Pitchfork_15.jpg
  Pitchfork_16.jpg
  Pitchfork_17.jpg
  Pitchfork_18.jpg
  Pitchfork_19.jpg
  Pitchfork_20.jpg

  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Allen Andrews pitchfork samenvatting

  Dit boek is geschreven om een unieke inhoud te hebben die een trader niet in andere boeken op zijn boekenplank kan vinden. Ik geloof dat dit goed gelukt is. In de afgelopen tien jaar zijn er bijna geen boeken gepubliceerd die uitsluitend zijn gewijd aan trendlijn methodes en ik heb nog nooit een boek gevonden uitsluitend gewijd aan het onderzoeken van Alan Andrews ‘ trendlijn methoden.

  Als u al een paar jaar trader bent, weet ik zeker dat u kennis gemaakt hebt met verschillende soorten trendlijnen. Bijvoorbeeld de meeste handelaren hebben gehoord van de WD Gann koers en tijd van hoeken of
  regressie trendlijnen. Na tien jaar onderzoek van trendlijn methoden, ben ik ervan overtuigd dat deTrendlijn methoden van Andrews de beste zijn die je ooit zult zien. De correlaties van de markten die kan worden gevonden met behulp van andere trendlijn methoden zijn matig. Andere trendlijn methoden zullen voldoende met de markten correleren om je aandacht te trekken maar niet genoeg om winstgevend te handelen. Voor mij hebben de Andrews trendlijn methoden de hoogste correlatie met de markt bewegingen van alle trendlijn methoden en kan worden gebruikt als de basis van een winstgevende trading methode.

  Median Line

  De trendlijn waarvoor Andrews het meest bekend staat, is de Median line. De grafiek op deze pagina toont een stijgende Median Line. Drie draaipunten zijn nodig om een Median Line te tekenen. Twee van de drie zijn de high en low van een koersswing. Het midden tussen deze eerste twee punten moet berekend worden (de formule: ((high – low)/2)+low) ). Op de grafiek hieronder: het middelste punt tussen scharnierpunten ? en ? wordt gebruikt om de Median line te tekenen. Vervolgens wordt een derde pivot gekozen die de koersswing voorafgaat. Meestal is dat een draaipunt vlak voor de beschreven koerswijziging, maar het kan elke draaipunt zijn. Deze derde pivot is het startpunt van de Median line.
  Op de grafiek hieronder, is pivot A is het beginpuntpunt voor de Median line. De Median line wordt getrokken vanaf pivot A en doorheen het midden van de ? – ? koersswing. Merk op dat de lijn tussen as ? en ? niet getekend moet worden om de Median line te trekken. Deze lijn is toegevoegd om de lezer te helpen gemakkelijk de draaipunten te identificeren die gebruikt worden om de Median Line te trekken.

  Median line theorie
  Andrews was altijd van oordeel dat de Median line gebaseerd is op de wetten van de fysica. Hij geloofde dat principes uit de natuurkunde kunnen worden toegepast op de financiële markten. De afbeeldingen hieronder tonen de principes waarop de Median line gebaseerd zijn. Deze principes zijn dat natuurlijke cycli terugkeren naar hun middelpunt, en dat er voor elke actie een reactie is.

  Median line Trading Principes 1-3

  Andrews maakte verschillende observaties over de Median line die voor traders belangrijk zijn. Dit zijn geen absolute regels, ze zijn de algemene opmerkingen van Andrews, die een trader zal helpen te weten wat hij kan verwachten als hij de Median line gebruikt.

  Median line Trading Principe 1: Wanneer een Median line wordt getrokken vanaf de meest recente koersschommeling zou de koers terug naar de Median line moeten terugkeren in ongeveer 80 procent van de gevallen.

  Median line Trading Principe 2: Als de koers terugkeert naar de Median line ontstaat er vaak een pivotpoint op de Median line.

  Median line Trading Principe 3: Als de koers terug naar de Median line terugkeert zullen er vaak verschillende kleine schommelingen rond de Median line ontstaan en raakt de koers de Median line meer dan
  een keer voordat ze haar weg vervolgt.

  Een paar voorbeelden van deze Median line trading principes.

  Hieronder vindt u een dagelijkse grafiek voor mei 2002 tarwe futures. De Median line wordt getekend met behulp van pivoten A, B en C. Na pivot C, keert de markt terug naar de Median line in punt D. Als de koers de Median line bereikt, wordt een top pivot gemaakt en ontstaat een snelle reactie naar beneden.

  De volgende grafiek toont een wekelijkse grafiek voor General Motors. Een Median line is getekend door gebruik te maken van punten A, B en C. Na pivot C, keert de koers terug aar de Median Line in punt D.

  Een grafiek van de mei 2002 koper futures met een Median line getekend met behulp van pivots A, B en C. Na pivot C keert de prijs terug naar punt D. Wanneer de Median lijn getekend is vanaf de meest recente koersverandering, keert de koers meestal terug naar de Median lijn.

  Median Line Trading Principe 4 Als de koers de Median Line niet bereikt, beweegt de prijs in de tegengestelde richting in grotere mate dan de voorgaande swing.
  De grafiek hieronder toont de juni 2002 Eurodollar futures. Deze grafiek toont een Median Line, getekend met drie pivots A, B en C. Na pivot C, daalt de koers, maar niet tot aan de Median line. Daardoor wordt het eerste koersdoel de top pivot C. Deze grafiek toont dat de koers terugkeerde tot boven het koersdoel op pivot C.

  De onderstaande grafiek is deze van het aandeel McDonalds, symbool MCD, Na pivot C, daalt de koers, maar niet tot aan de Median line. Nadat de koers de Median Line niet bereikte, wordt het eerste koersdoel is de top pivot C. De koers gaat omhoog en raakt dit koersniveau twee keer voordat de koers door die top heen breekt.


  Attachments:
  Pitchfork_01.jpg
  Pitchfork_02.jpg
  Pitchfork_03.jpg
  Pitchfork_04.jpg
  Pitchfork_05.jpg
  Pitchfork_06.jpg
  Pitchfork_07.jpg
  Pitchfork_08.jpg
  Pitchfork_09.jpg
  Pitchfork_10.jpg

  In reactie op: Hoe hoog kan goud gaan voordat het piekt? #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Jack Hoogland vertelt er het volgende over:
  Deze vrijdag in StockTradingNieuws
  Als je in 1971 voor een bedrag van $10.000 goud had gekocht en je had dat 10 jaar vast gehouden, dan zou je dat goud rond 1980 voor minimaal $500.000 weer hebben verkocht. Als je die $500.000 daarna in bijvoorbeeld de S&P-500 had belegd en je had tegen het jaar 2000 verkocht, dan zou je het luttele bedrag van $5.000.000 op je rekening hebben. En als je daarvoor weer goud had gekocht, dan zou je nu $25.000.000 op je rekening hebben.
  En dan zou je zelfs bij lange na niet aan de laagste koers hebben gekocht en aan de hoogste verkocht. Zelf heb ik dit uiteraard niet voor elkaar gekregen, al is het maar omdat ik daar te jong voor ben. En bovenstaand voorbeeld geef ik u ook niet om te laten zien hoe gemakkelijk het is om snel rijk te worden. Want dat is het niet. Daarbij moet ik u eerlijk bekennen dat de les die in het hierboven vermelde stukje tekst verborgen zit pas in de afgelopen jaren heb geleerd (ik ben ook maar een mens).
  Gek genoeg was er geen glazen bol nodig om in de hierboven vermelde jaartallen de juiste actie te ondernemen. In 1971 liet Nixon de goudstandaard los zodat centrale bankiers onbeperkt geld konden printen. In 1980 ging Volcker zeer duidelijk het gevecht aan met de toen enorm hoge inflatie. In 2000 was het zeer duidelijk dat aandelen véél te duur waren. En was het zeer duidelijk dat centrale banken na de Nasdaq-crash weer geld gingen printen.

  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Hans,

  Het ziet er naar uit dat de actualiteit er voor zal zorgen dat je geen sjans of geen geluk zal hebben met je long positie. Dat neemt niet weg dat ik niet twijfel aan je systemen. Automatische systemen hebben nu eenmaal de neiging ook verlies te genereren. Alleen genereren goede systemen meer winst dan verlies.

  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Jan, ik mis je op de chat met welgeteld 4 minuten. Jammer. Dit is één van je sterkere stukken. Nu begrijp ik eindelijk die cirkels, waar ze vandaan komen en hoe ze er komen.

  Proficiat dus.

  Maar wat moet ik nu met die cirkels? Wat is de toegevoegde waarde? Kan ik ze als steun- en weerstandslijnen interpreteren die er al voor eeuwig-en-drie-dagen klaar liggen? Of hebben ze een andere functie?

  In reactie op: Iemand ervaring met optiebox.nl? #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Ik heb meer van François Jansen geleerd dan van wie ook op vlak van beleggen. Zijn seminar is elke euro waard geweest.

  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Herken je de woorden van JanS????

  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Plus andere marktinzichten van trading pro Dick Diamond
  Door Robert Jay 11/05/2011
  Er zijn twee ogenblikken per dag dat de markt een hoge graad aan voorspelbaarheid heeft.
  1. ’s Voormiddags van ongeveer 9h50 tot 10h10
  2. ’s Namiddags van ongeveer 13h50 tot 14h30
  Gevolgen voor de voormiddag
  1. Als de markt dalend opent en een tegenbeweging zwak is, zal de markt waarschijnlijk voor de rest van de voormiddag blijven dalen.
  2. Als de markt dalend opent en de tegenbeweging is sterkt, zal de markt waarschijnlijk stijgen voor de rest van de voormiddag.
  3. Als de markt stijgend opent en een zwakke tegenbeweging kent, zal de markt waarschijnlijk blijven stijgen gedurende de voormiddag.
  4. Als de markt stijgend opent en een sterke tegenbeweging kent, zal de markt waarschijnlijk blijven dalen gedurende de voormiddag.
  Gevolgen voor de namiddag
  Namiddag tegenbewegingen volgen dezelfde algemene principes als in de voormiddag. De beweging heeft het potentieel belangrijker te zijn dan in de voormiddag. Het kan resulteren in een overdrijving gedurende het laatste deel van de dag.

  Andere tradingprincipes van Diamond:
  • Je kan gelijk hebben over de richting, maar verkeerd zitten wat korte-termijn-timing betreft. Dat kan rampzalig zijn als je geen stops gebruikt!
  • Opent nooit een positie in afwachting van een belangrijk rapport. Er is voldoende tijd om te kopen of te verkopen na het bericht.
  • Sluit je winkeltje als je mentaal en emotioneel niet 100% klaar bent voor trading.
  • Denk voor jezelf. De indicators op je computer, gecombineerd met background –werk, is het enige dat je nodig hebt.

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  08:48:25 ‹mereoc› ====================================
  14/07/2011 08:50:20 ‹Mitzi› Môgge, een lagere opening verwacht van de AEX, deze zal naar aanleiding van het slot in de VS ca. 331,58 ( -0,42%) zijn. De AEX futures, gesloten op 329,2 staan momenteel op 328,80 ,(- 0,06% – fut.aug.). De VS futures op dit moment staan c.a. 0,20% negatief. Azië koersen: de Nikkei -0,27%, de HangSeng -0,48%.. Mede door de VS en Azië overnight is de verwachting dat de AEX lager tot neutraal zal
  14/07/2011 08:50:24 ‹gorcu› mogguh
  14/07/2011 08:50:35 ‹Mitzi› Update AEX, dag en uurgrafieken: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-aex%20dagenuurKT.htm
  14/07/2011 08:50:48 ‹Mitzi› Update ING, dag en uurgrafieken: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-ing%20dagenuurKT.htm
  14/07/2011 08:51:03 ‹Mitzi› Update Dow Jones, Nasdaq en S&P500 op dag en uurbasis: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/VSKB/vs%20dag%20uur.htm
  14/07/2011 08:51:17 ‹Mitzi› En dan dit,
  14/07/2011 08:51:30 ‹Mitzi› Weer veel “gerommel” in de financiele wereld…… ach, het gaat altijd over geld…
  14/07/2011 08:51:51 ‹mereoc› goedemorgen
  14/07/2011 08:52:46 ‹Ronald› Goede morgen.
  14/07/2011 08:53:18 ‹gorcu› ben benieuwd vandaag
  14/07/2011 08:53:55 ‹Mitzi› @ Satilmis: de chat deed het even niet, ik heb de openings-indicatie ook op het forum gezet. Deze topic kan wel weer verwijderd worden.
  14/07/2011 08:54:24 ‹wampie› Goedemorgen,
  14/07/2011 08:55:25 ‹wampie› Zie net dat de chat het inderdaad even niet deed. Dacht dat het aan m’n laptop lag. Sorry, het die vraag in de chatgeschiedenis gesteld.
  14/07/2011 08:58:07 ‹ilze› goede morgen…………deze stormachtige morgen
  14/07/2011 08:58:47 ‹ilze› geen AEX koersen op rbs/marketindex ?
  14/07/2011 08:59:47 ‹gorcu› weer lager dus vandaag?
  14/07/2011 08:58:57 ‹Jochem› moguh
  14/07/2011 08:59:27 ‹ilze› Ronald: dollar down?
  14/07/2011 09:00:06 ‹ilze› gezellie die kredietjongens
  14/07/2011 09:02:17 ‹Mitzi› AEX open: 330.25
  14/07/2011 09:02:35 ‹gorcu› au
  14/07/2011 09:02:40 ‹gorcu› dat doet pijn deze opening
  14/07/2011 09:02:46 ‹jan-euro› een goedemorgen
  14/07/2011 09:02:53 ‹pino› goedemorgen allemaal
  14/07/2011 09:08:38 ‹ara› 326 vandaag ???
  14/07/2011 09:09:39 ‹mereoc› pas als e/d 1,417 breekt
  14/07/2011 09:12:30 ‹A_A› goedemorgen allen, spannende dag vandaag
  14/07/2011 09:12:54 ‹mereoc› 333 lijkt haalbaar
  14/07/2011 09:13:36 ‹gorcu› meroc, ben benieuwd
  14/07/2011 09:14:18 ‹mereoc› 329 ‘moet’ dan wel houden gorcum
  14/07/2011 09:14:50 ‹gorcu› ik heb geen belang vandaag
  14/07/2011 09:16:44 ‹ilze› kijk uit !!!!
  14/07/2011 09:16:55 ‹gorcu› wat is er ilze
  14/07/2011 09:16:57 ‹ilze› FBI
  14/07/2011 09:17:03 ‹gorcu› ?
  14/07/2011 09:17:11 ‹ilze› ingelogd
  14/07/2011 09:17:21 ‹ilze› weg
  14/07/2011 09:17:21 ‹gorcu› nog een keer
  14/07/2011 09:17:44 ‹nousch› goede morgen , grrrrrrrrr oude pc rommel , nog enkele dagen geduld
  14/07/2011 09:17:59 ‹gorcu› balenzeg nousch
  14/07/2011 09:18:10 ‹gorcu› je long is voor nu even ver weg , zie je het
  14/07/2011 09:18:29 ‹nousch› hapjespan ??????
  14/07/2011 09:18:54 ‹nousch› is niet elke dag zondag he
  14/07/2011 09:19:04 ‹gorcu› hihi
  14/07/2011 09:19:08 ‹gorcu› we kruipen omhoog
  14/07/2011 09:20:31 ‹mereoc› Vroege cycluslow voor de S&P kan gezet zijn. Fifty-fifty kans dat toch nog even de 1300 wordt opgezocht. Evengoed kans dat we al weer vertrokken zijn voor de 1365 (1400) rond begin augustus.
  14/07/2011 09:21:00 ‹mereoc› sorry verkeerde box
  14/07/2011 09:21:13 ‹pino› gap closing ???
  14/07/2011 09:21:30 ‹mereoc› extra argument
  14/07/2011 09:21:49 ‹Jochem› zolang iedereen weer omlaag kijkt vind ik het best
  14/07/2011 09:22:23 ‹gorcu› deel 1 van mijn theorie is geslaagd
  14/07/2011 09:23:19 ‹Jochem› lees weer hel en verdoemenis overal dus zal wel omhoog gaan
  14/07/2011 09:24:00 ‹ilze› gorcu: rij examen……..gefeliciteerd?
  14/07/2011 09:24:29 ‹mereoc› Riekt toch een beetje naar “ochtendgroen pas op je poen”
  14/07/2011 09:24:52 ‹gorcu› hihi, nee Ilze, die moet ik nog halen
  14/07/2011 09:25:08 ‹ilze› 331.3 onderkant dag range,he Ronald……..hihi
  14/07/2011 09:25:08 ‹mereoc› Nu goed oefenen gorcum voor de rijvaardigheid
  14/07/2011 09:25:37 ‹gorcu› jaja, en kijken wat deel 2 doet, dat is het meest spannende van allemaal
  14/07/2011 09:25:42 ‹ilze›
  14/07/2011 09:27:35 ‹mereoc› nachtrange e/d 1,417-1,427 actueel ja hoor het midden
  14/07/2011 09:28:18 ‹mereoc› het niemandsland van nu is het slagveld van straks
  14/07/2011 09:28:22 ‹gorcu› lach je me uit ilze?
  14/07/2011 09:32:57 ‹mereoc› ff frisse neus halen
  14/07/2011 09:53:19 ‹gorcu› mis ik iets of kijken we nu gewoon naar boven?
  14/07/2011 09:59:43 ‹ilze› zolang we onder de 331.3 zitten……. niet
  14/07/2011 10:00:38 ‹ilze› long kijken boven 332.2
  14/07/2011 10:01:51 ‹ilze› ga terug naar af………u ontvangt geen 200 euro
  14/07/2011 10:02:28 ‹gorcu› hihi
  14/07/2011 10:03:03 ‹wil› goeiemorgen
  14/07/2011 10:04:16 ‹gorcu› Volgens Noach zou er vandaag of morgen een draai volgen
  14/07/2011 10:15:01 ‹toro› morge
  14/07/2011 10:18:16 ‹gorcu› hello
  14/07/2011 10:21:09 ‹HaagseHar› op komst grote bewegingen (nu nog welke kant op ) garantie tot aan de deur oftewel zo niet dan niet http://www.youtube.com/watch?v=qpqBAOpamJs show the clouds
  14/07/2011 10:21:51 ‹gorcu› bedankt harry
  14/07/2011 10:22:04 ‹ilze› haagse herrie
  14/07/2011 10:22:09 ‹ilze›
  14/07/2011 10:22:10 ‹HaagseHar›
  14/07/2011 10:22:11 ‹gorcu› heerlijke muziek
  14/07/2011 10:23:25 ‹A_A› HH, wat zie je op de cloud?
  14/07/2011 10:24:03 ‹HaagseHar› Weet iemand om hoe laat bekend wordt hoe de uitgifte van die nieuwe Italiaanse staatsleningen verlopen is en tegen welke rente-oercentages
  14/07/2011 10:24:21 ‹ilze› slecht weer…….harde wind
  14/07/2011 10:24:32 ‹ilze› donkere clouds
  14/07/2011 10:24:34 ‹HaagseHar› geen ene hol zie ik heb geen clouds , show the clouds bedoel ik meer mee la sien
  14/07/2011 10:24:52 ‹ilze›
  14/07/2011 10:25:15 ‹Ronald› Nog geen vakantieweer
  14/07/2011 10:26:01 ‹HaagseHar› de kapitein geeft tenslotte die indicatoren niet voor niks. ik hou me bij mn eigen ding al die nieuwe dingen is voor mij te verwarrend
  14/07/2011 10:26:03 ‹ilze› party tent?
  14/07/2011 10:28:54 ‹Ronald› yep .. BBQ-en onder de partytent..
  14/07/2011 10:29:52 ‹ilze›
  14/07/2011 10:30:27 ‹Mitzi› Nieuwe dingen? I am just a poor boy….. When you live for a strong purpose, then hard work isn’t an option. It’s a necessity. http://www.youtube.com/watch?v=FGFLLHs7_cA&feature=fvst
  14/07/2011 10:31:10 ‹gorcu› piepend en krakend naar 332
  14/07/2011 10:33:23 ‹HaagseHar› thks Mitzi
  14/07/2011 10:34:08 ‹Mitzi› AEX steun van gisteren 332/ 332.10 nu ws?
  14/07/2011 10:34:38 ‹Ronald› yep..
  14/07/2011 10:35:04 ‹gorcu› die knallen we er ook gewoon uit
  14/07/2011 10:35:12 ‹gorcu› zie de euro eens gaan, 0,5%
  14/07/2011 10:35:13 ‹gorcu›
  14/07/2011 10:36:32 ‹Mitzi› Het zou verboden moeten worden, die (sh..t) euro……. ausradieren bitte… !!
  14/07/2011 10:36:40 ‹ilze› speeders bied/laat 3 c verschil !!
  14/07/2011 10:36:41 ‹HaagseHar›
  14/07/2011 10:36:58 ‹gorcu› 3 cent, dat is veel?
  14/07/2011 10:37:16 ‹ilze› normaal 2
  14/07/2011 10:38:32 ‹gorcu› en soms ook 1 cent, bij veel volume toch
  14/07/2011 10:39:29 ‹gorcu› het is hier al vaker gezegd, maar nu ik de koers gewoon volg ga ik het soms (lees SOMS) een beetje snappen.
  14/07/2011 10:40:15 ‹HaagseHar› http://www.youtube.com/watch?v=EKmYlnQv_dg enige wat bij dit weertype op deze dag past en wel knoerthard
  14/07/2011 10:42:54 ‹gorcu› foutttttttttt harry, pijn aan de oren
  14/07/2011 10:43:59 ‹HaagseHar› ja t weer is ook klote
  14/07/2011 10:44:31 ‹Mitzi› “donders”……
  14/07/2011 10:45:14 ‹gorcu› dat 1e nummer is wel lekker
  14/07/2011 10:45:32 ‹gorcu› we gaan richting groen , ik ga even een eventueel nieuw huisje bezichtigen, tot strakks allemaal!
  14/07/2011 10:47:59 ‹HaagseHar› tz gorcum
  14/07/2011 10:51:21 ‹Mitzi› Hoop, is een slecht TA argument. Maar soms is het wel lekker. En zolang we niet onder de 329,04 gaan.. (analyse van gisteren) http://www.youtube.com/watch?v=WvwZR4S513k
  14/07/2011 10:52:07 ‹HaagseHar›
  14/07/2011 10:52:56 ‹jan-euro› johanna hahahha
  14/07/2011 10:54:11 ‹Mitzi› All human wisdom is summed up in two words – wait and hope.
  14/07/2011 10:54:53 ‹Mitzi› herstel, drie woorden…….
  14/07/2011 10:54:57 ‹HaagseHar› Italiaanse veiling 11:00
  14/07/2011 10:55:20 ‹HaagseHar› Stemming italiaans parlement vrijdagavond
  14/07/2011 10:55:38 ‹Mitzi› veiling?
  14/07/2011 10:56:39 ‹HaagseHar› Italiaanse staatsleningen verlopen is en tegen welke rente-oercentages
  14/07/2011 10:57:04 ‹HaagseHar› http://www.youtube.com/watch?v=xlk0cq1R5wg&feature=fvwrel
  14/07/2011 10:57:36 ‹Mitzi› o, zo….
  14/07/2011 10:59:28 ‹Mitzi› Racist.. leuk HH
  14/07/2011 11:05:00 ‹HaagseHar› let op d e euro dollar ?
  14/07/2011 11:06:16 ‹HaagseHar› hiha nu een storing dan ……………………………………………..
  14/07/2011 11:06:32 ‹HaagseHar› oeps nee
  14/07/2011 11:10:23 ‹HaagseHar› waar zit dat fucking dunkelpunt
  14/07/2011 11:11:01 ‹ilze› kletssssss…………….hapjespan
  14/07/2011 11:11:25 ‹ilze›
  14/07/2011 11:12:50 ‹HaagseHar› voor de goede orde Dunkelpunt is een uitdrukking van de heer Noach
  14/07/2011 11:15:48 ‹HaagseHar› Dunkelpunt is het moment dat de zwaartekracht het verliest van de snelheid anders gezegd is er een bodem?Noach 2 juli 2010
  14/07/2011 11:17:51 ‹wil› seffens gaan we up
  14/07/2011 11:22:11 ‹nousch› hallo terug van weg geweest
  14/07/2011 11:23:20 ‹nousch› het ziet e goed uit ,zijn de heer , morgen las ik een rust dag in voor de goede belegger
  14/07/2011 11:23:48 ‹nousch› moet een beetje gelovig zijn
  14/07/2011 11:24:15 ‹wil› en we zijn onderweg
  14/07/2011 11:24:48 ‹nousch› euro gaat lekker , het vertrouwen komt terug ( voor hoelang )
  14/07/2011 11:29:42 ‹HaagseHar› hebbie calls nousch of babbel je maaar wat
  14/07/2011 11:30:24 ‹Mitzi› @ HH, AEX weer tegen psych. lijn / Gann/SRL
  14/07/2011 11:30:37 ‹HaagseHar› yep Mitzi
  14/07/2011 11:33:13 ‹Mitzi› Voor de lerende onder ons: SRL lijnen http://bullnochbear.com/Mitzi/div/SRL-uitleg.htm
  14/07/2011 11:39:47 ‹nousch› HaagseHar, ja ik heb calls zit op de wachtbank
  14/07/2011 11:40:07 ‹gorcu› nousch, wat heb je precies
  14/07/2011 11:40:46 ‹ilze› oei….oeiii
  14/07/2011 11:41:12 ‹nousch› komt versnelling
  14/07/2011 11:43:30 ‹gorcu› nousch, je zat toch long
  14/07/2011 11:44:34 ‹Mitzi› AEX itd klap/flap weer af….. WS nu c.a 331
  14/07/2011 11:46:11 ‹nousch› ja klopt , wat HH ook bedoeld denk ik
  14/07/2011 11:46:56 ‹nousch› ik verwacht straks omhoog
  14/07/2011 11:48:02 ‹gorcu› verwacht de rest dat ook ?
  14/07/2011 11:49:36 ‹gorcu› en waar baseer je het op nousch
  14/07/2011 11:49:38 ‹Satilmis› goed en morgen allemaal
  14/07/2011 11:49:44 ‹gorcu› ha sati, alles goed?
  14/07/2011 11:50:09 ‹Mitzi› Intraday cycles zijn te kort, lastig… & zijlijn…
  14/07/2011 11:50:10 ‹Satilmis› ja prima thx
  14/07/2011 11:51:22 ‹Mitzi› Satilmis, weer opgefrist en met frisse moed er weer tegen aan ?
  14/07/2011 11:51:53 ‹gorcu› Hoe was het met Gumbet en omgeving
  14/07/2011 11:52:07 ‹Satilmis› Mitzi, zeker, had ik even nodig, wel even van 34 C naar 17 C
  14/07/2011 11:52:42 ‹Satilmis› gorcu, top omgeving, was wel warm maar met een zeebriesje dat het aangenaam maakt
  14/07/2011 11:53:22 ‹Satilmis› Gumbet, veel Britten, lees tieners die zich ladderzat dronken
  14/07/2011 11:53:23 ‹Mitzi› Ja…. maar weer hebben is onontkoombaar. Stel dat we dat ook nog zouden kunnen controleren: WWIII
  14/07/2011 11:54:21 ‹gorcu› Sati, ik heb daar ook ladderzat rondgelopen Er was daar 1 geweldige bar.
  14/07/2011 11:55:06 ‹Satilmis› een soort Sodom en Gomorra
  14/07/2011 11:55:27 ‹gorcu› Jep……..moet er nu ook neiet meer aan denken
  14/07/2011 11:56:06 ‹Satilmis› maar de rest was geweldig
  14/07/2011 11:56:17 ‹Satilmis› rustig
  14/07/2011 11:56:24 ‹gorcu› leuk zeg
  14/07/2011 11:57:21 ‹Satilmis› ik was met een ervaren handelaar, dus ook veel geleerd
  14/07/2011 12:00:13 ‹gorcu› hihi
  14/07/2011 12:00:16 ‹gorcu› dat zal wel
  14/07/2011 12:02:30 ‹gorcu› waarom dalen we nu eigenlijk
  14/07/2011 12:02:36 ‹HaagseHar› 10:21:09 ‹HaagseHar› op komst grote bewegingen (nu nog welke kant op ) garantie tot aan de deur oftewel zo niet dan niet http://www.youtube.com/watch?v=qpqBAOpamJs show the clouds
  14/07/2011 12:02:37 ‹Satilmis› iemand die voor een professionele partij heeft gewerkt
  14/07/2011 12:02:50 ‹HaagseHar› kant is nu ook bekend
  14/07/2011 12:02:58 ‹HaagseHar› rekent 3 punt als groot
  14/07/2011 12:02:59 ‹Satilmis› in de tijd van de EOE index
  14/07/2011 12:03:04 ‹HaagseHar› GOED VOORSPELT
  14/07/2011 12:03:43 ‹HaagseHar› tis ongeveer 2,4 punt maar daar doen we niet kinderachtig over
  14/07/2011 12:04:10 ‹ilze› en vanmiddag na de cijfers 3 punten omhoog?
  14/07/2011 12:04:29 ‹HaagseHar› weet ik dat ik vertel alleen mn bewegingen kant op doen jullie
  14/07/2011 12:04:50 ‹gorcu›
  14/07/2011 12:05:05 ‹gorcu› ilze, verwacht je verdere daling offe?
  14/07/2011 12:05:39 ‹ara› Of omlag Ilze !!!
  14/07/2011 12:05:57 ‹ilze› 329
  14/07/2011 12:06:33 ‹gorcu› oei
  14/07/2011 12:06:34 ‹gorcu› au
  14/07/2011 12:06:41 ‹Mitzi› AEX WS 332 niet uitgen. en lagere bodems, gaat 329,6 houden? …
  14/07/2011 12:06:56 ‹HaagseHar› neeee
  14/07/2011 12:07:00 ‹HaagseHar› houd niet
  14/07/2011 12:07:09 ‹HaagseHar› flash crash ALERT
  14/07/2011 12:07:26 ‹gorcu› waar baseer je dit op harry?
  14/07/2011 12:08:32 ‹HaagseHar› OP JARENLANGE ER VARING
  14/07/2011 12:08:36 ‹HaagseHar› oeps capps
  14/07/2011 12:09:08 ‹HaagseHar› en mn systeem zegt dat nou is t een klote systeem en ja garantie tot aan de deu
  14/07/2011 12:09:23 ‹gorcu› hihi, lachuh
  14/07/2011 12:09:25 ‹gorcu› ben benieuwd
  14/07/2011 12:09:39 ‹wampie› Las net in de uurgrafiek 3 26.1
  14/07/2011 12:13:01 ‹Mitzi› TA technisch: AEX, op uurbasis dreigt een vlaggetje te gaan maken, dat geeft c.a 18 pnt. down. Zo KAN je redeneren.. 329,04 en 325,06 zijn er echter nog niet uit. Het spel op het scherp van de snede.
  14/07/2011 12:13:20 ‹HaagseHar› hihaaaaa
  14/07/2011 12:13:47 ‹HaagseHar› welke piel VOLAPIEL
  14/07/2011 12:13:53 ‹HaagseHar›
  14/07/2011 12:15:20 ‹gorcu› Mitzi, wat een nare berichten toch
  14/07/2011 12:15:25 ‹Mitzi› Normaal: Dan gaat het eerste deel van de koers snel, vormt zich dan een vlaggetje en kloppen de bijbehorende aanwijzingen, komt het tweede deel. Vaak met meer correctie`s.
  14/07/2011 12:16:00 ‹Mitzi› Yep, is sentimentloos de beurs…
  14/07/2011 12:16:29 ‹HaagseHar› tiel is het volatiel
  14/07/2011 12:16:34 ‹HaagseHar› dikke vingers
  14/07/2011 12:16:41 ‹HaagseHar› hiHAAAAAAAAAAAAA

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  13/07/2011 21:08:09 ‹nousch› ik kijk uit naar de slot koers van de dow
  13/07/2011 21:08:36 ‹gorcummmm› waar loer je op als ik vragen mag
  13/07/2011 21:09:32 ‹nousch› nu de dow en straks , ik bedoel morgenvroeg de opening van het oosten
  13/07/2011 21:10:01 ‹nousch› zegt alles over de opening van de aex
  13/07/2011 21:10:43 ‹gorcummmm› ja dat vaak wel , het oogt nu nog positief
  13/07/2011 21:10:54 ‹nousch› ik zie nog een verschil tussen de dax en de aex , verwacht morgen wat goed te maken
  13/07/2011 21:11:00 ‹gorcummmm› alhoewel de rest van europa vandaag ook groen was, en aex ook pas na 15 uur, rest vd dag ellende
  13/07/2011 21:11:11 ‹gorcummmm› ja dat verschil is er ja
  13/07/2011 21:11:26 ‹nousch› ja dus er zit wat in voor morgen
  13/07/2011 21:12:53 ‹gorcummmm› jij gokt op een long ritje 🙂
  13/07/2011 21:12:58 ‹nousch› ik verwacht vrijdag beter resultaat , er zit wat aan te komen met europa ( oplossing van de problemen )
  13/07/2011 21:13:17 ‹gorcummmm› noach heeft ook donderdag of vrijdag als draaidag genoemd he
  13/07/2011 21:13:25 ‹gorcummmm› us loopt nu wel terug, 0,4% nog maaar
  13/07/2011 21:14:01 ‹nousch› ja , ik zit al long , juist voor sluiting gedaan met mijn goede vriend pino , was grap eerst nu er in gevlogen
  13/07/2011 21:14:27 ‹gorcummmm› long aex?
  13/07/2011 21:14:29 ‹gorcummmm› ben benieuwd
  13/07/2011 21:14:32 ‹gorcummmm› hoop het voor je
  13/07/2011 21:14:36 ‹gorcummmm› klein ritje of wilde plannen?
  13/07/2011 21:14:44 ‹wampie› Goedenavond,
  13/07/2011 21:15:12 ‹gorcummmm› hello
  13/07/2011 21:15:16 ‹gorcummmm› wampie 🙂
  13/07/2011 21:15:18 ‹gorcummmm› leuke naam
  13/07/2011 21:15:20 ‹nousch› ja , maar als ik goed zit ( met opening winst ) verhogen we de inzet
  13/07/2011 21:15:23 ‹wampie› rt nu 331,50
  13/07/2011 21:15:37 ‹gorcummmm› rt?
  13/07/2011 21:15:47 ‹nousch› wilde plannen :lol::lol: ha ha ha
  13/07/2011 21:16:01 ‹wampie› Ja, wijlen m’n kat
  13/07/2011 21:16:11 ‹gorcummmm› wat is rt
  13/07/2011 21:16:12 ‹nousch› en klein ritje
  13/07/2011 21:16:19 ‹gorcummmm› wild blijf je 🙂
  13/07/2011 21:17:02 ‹nousch› leef ook niet strikt volgens de regels , loop ook graag langs de streep:lol::lol:
  13/07/2011 21:17:27 ‹nousch› en krijg ook van de hapjespan:lol:
  13/07/2011 21:18:00 ‹gorcummmm› tja jouw bankrekening kan dat ook hebbe:P
  13/07/2011 21:18:37 ‹nousch› mijn niet gorcummmm , mijn vrouw zijn wel , ha ha ha
  13/07/2011 21:19:07 ‹nousch› moet ik mee oppassen mev wil resultaten
  13/07/2011 21:19:37 ‹gorcummmm› en terecht
  13/07/2011 21:21:23 ‹nousch› ik zie de dow toch terug gaan , straks eens kijken bij sluiting , op het laatste half uur kunnen ze veel , sluiten jiust waar ze willen
  13/07/2011 21:22:10 ‹gorcummmm› us moet omhoog, voor nousch
  13/07/2011 21:22:10 ‹nousch› zilver gaat heel sterk , jammer dat ik het niet meer volg
  13/07/2011 21:22:26 ‹gorcummmm› met zilver had je vandaag goud in handen 🙂
  13/07/2011 21:23:06 ‹nousch› ik deed dat zo graag , maar ik kom er met de tijd terug in , nog even geduld
  13/07/2011 21:24:33 ‹nousch› stel je voor , 5 % ik heb dagen van 8 % en 10 % mee gemaakt
  13/07/2011 21:25:43 ‹nousch› zit je op zo een dag met 3 a 4 % kan niet meer stuk , alles er boven op is de kers he
  13/07/2011 21:25:57 ‹gorcummmm› jaja
  13/07/2011 21:26:52 ‹nousch› kijk naar de dow , gaat weer wat hoger , ze weten waar naar toe
  13/07/2011 21:31:29 ‹A_A› bij mij gaat de dow lager
  13/07/2011 21:31:36 ‹A_A› een sell signaal is gegeven
  13/07/2011 21:32:18 ‹nousch› ik kijk naar beneden hier op de pagina
  13/07/2011 21:32:33 ‹gorcummmm› ik ben benieuwd
  13/07/2011 21:32:42 ‹gorcummmm› en hoe kijk je tegen aex morgen aan AA
  13/07/2011 21:34:07 ‹A_A› vandaag was een op-adem-komen dag
  13/07/2011 21:34:29 ‹A_A› als we morgen groen openen, is het misschien beginnetje van een stijging
  13/07/2011 21:34:36 ‹A_A› anders wordt het nog een lange week
  13/07/2011 21:37:17 ‹Mitzi› technisch gezien heeft de AEX het verwachte retracement naar 332 / 332,10 ( zie eerdere posting) wel gedaan. Dit aan de hand van de VS koersen, nabeurs. Nu komt het dus weer op de futures aan, morgenvroeg. En de AEX ging niet overnight ( info uit de ind. AEX) , was bang. Het lijkt terecht.
  13/07/2011 21:38:37 ‹Mitzi› later: update VS …..
  13/07/2011 21:40:28 ‹gorcummmm› us daalt nu tot 0,25%
  13/07/2011 21:40:34 ‹gorcummmm› nog wel een plusje
  13/07/2011 21:41:06 ‹Mitzi› @ Gorcum . . . Zie ber. van 12:48:22. Artikel nog gelezen?
  13/07/2011 21:42:54 ‹gorcummmm› kan ik ie nog terughalen, had vandaag een papadag, dus weinig kunnen doen
  13/07/2011 21:43:40 ‹Mitzi› ja, in de historie van vandaag.
  13/07/2011 21:45:26 ‹Mitzi› of andes hier: “afkijken” is niet zelden een slechte raadgever, zie artikel en mijn reaktie hierop. http://forum.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-de-stoutste-van-de-klas/
  13/07/2011 21:47:18 ‹Mitzi› Snap je dan nu ook deze zin? En de AEX ging niet overnight ( info uit de ind. AEX) , was bang. Het lijkt terecht.
  13/07/2011 21:49:38 ‹Mitzi› En niet alleen de AEX heeft een “eigen sentiment”, ook de individuele (AEX) fondsen hebben dat, deze kunnen dag en nacht verschillen.
  13/07/2011 21:52:04 ‹gorcummmm› zozo Mitzi, jij durft 🙂
  13/07/2011 21:52:24 ‹Mitzi› Dow: ws = weer 12600
  13/07/2011 21:52:48 ‹gorcummmm› hieronder staat nog 12484
  13/07/2011 21:52:59 ‹gorcummmm› die loopt flink achter
  13/07/2011 21:53:17 ‹nousch› zeer goed , word vervolgd
  13/07/2011 21:53:35 ‹Mitzi› Hoezo?, mag ik dan geen academische graad hebben, ik schroom mij niet om tegengas te geven hoor!!
  13/07/2011 21:53:37 ‹gorcummmm› hihi nousch slaapt goed vannacht 🙂
  13/07/2011 21:53:48 ‹gorcummmm› nee Mitzi, ik vind het geweldig dat je het doet.
  13/07/2011 21:54:02 ‹gorcummmm› maari k heb niet de kennis om zulke mensen onder de tafel te lullen
  13/07/2011 21:54:18 ‹nousch› altijd goed Mitzi
  13/07/2011 21:54:40 ‹Mitzi› Koers onder is c.a. ok, ws = weerstand…. !!
  13/07/2011 21:55:05 ‹nousch› ze halen nog een eind spurtje er uit
  13/07/2011 21:56:16 ‹Mitzi› Gestage daling, geen paniek… hogere koersen nog steeds mogelijk, maar….. vergeet niet GWTF!!.
  13/07/2011 21:57:05 ‹nousch› Mitzi, ja i kheb er ook een BTFD
  13/07/2011 21:57:18 ‹nousch› Mitzi, grapje
  13/07/2011 21:57:28 ‹Mitzi› 🙂
  13/07/2011 21:57:32 ‹nousch› heerlijk die afkortingen
  13/07/2011 21:58:36 ‹nousch› doen ze er nog een schepje bovenop de dow
  13/07/2011 21:58:48 ‹gorcummmm› wat is gwtf?
  13/07/2011 21:59:32 ‹nousch› ik kan geenengels schrijven is voor Mitzi
  13/07/2011 22:00:23 ‹nousch› gorcummmm, go wit te flow
  13/07/2011 22:00:36 ‹nousch› trekt het ergens op
  13/07/2011 22:00:46 ‹nousch› ha ha ha
  13/07/2011 22:01:04 ‹Mitzi› Go With The Flow…. :p
  13/07/2011 22:01:15 ‹nousch› Mitzi, :lol::lol::lol:
  13/07/2011 22:01:23 ‹gorcummmm› Oja 🙂
  13/07/2011 22:02:43 ‹nousch› ik moet sluiten , fijne avond nog en tot morgen
  13/07/2011 22:03:00 ‹Mitzi› welterusten…….
  13/07/2011 22:03:32 ‹gorcummmm› Mitzi, ben jij er nog wel
  13/07/2011 22:03:53 ‹Mitzi› Zo update VS……
  13/07/2011 22:04:19 ‹gorcummmm› ik ben namelijk zelf aan het rommelen, vroeg me af of jij er eens op zou willen schieten
  13/07/2011 22:07:11 ‹Mitzi› vraag,
  13/07/2011 22:08:30 ‹gorcummmm› Ik heb net de AEX cijfers 2011 eens zitten analyseren
  13/07/2011 22:09:14 ‹gorcummmm› De AEX in 2011 gemiddeld de hoogste koers van de dag ten opzichte van de openingskoers gemidddeld 1,67 punt is. Op basis van koers 330 toch 0,5%. Met een hefboom van 10 bijvoorbeeld (weinig risico) toch 5% rendement mogelijk (of meer maar dan ook meer risico).
  13/07/2011 22:09:35 ‹gorcummmm› snap je wat ik hier opschreef.
  13/07/2011 22:09:52 ‹gorcummmm› Ik heb gekeken naar de verhouding hoogste koers van de dag tov openingskoers
  13/07/2011 22:09:55 ‹gorcummmm› en wat blijkt
  13/07/2011 22:10:55 ‹gorcummmm› Even getelt, in 2010 was het aantal keren dat de hoogste koers van de dag niet 0,75 haalde 36 keer, op 136 handelsdagen dus 26%, nog altijd 74% kans.
  13/07/2011 22:11:04 ‹gorcummmm› 2011 bedoel ik uiteraard
  13/07/2011 22:11:29 ‹gorcummmm› Wellicht een wat aparte redenatie, maar ik vond hem wel grappig
  13/07/2011 22:12:22 ‹Mitzi› Ja, ik begrijp wat je bedoelt, komt ook wel bekent voor… deze cijfers, zo’n uitgangspunt heeft Noach, dacht ik
  13/07/2011 22:12:22 ‹gorcummmm› en voor de laagste koers van de dag kom ik nog positiever uit dan 74%
  13/07/2011 22:12:43 ‹gorcummmm› nouja, ik als leek maar wel getallenmens probeer mijn eigen ding een beetje te creeeren.
  13/07/2011 22:12:53 ‹gorcummmm› Dus ga dit eens een poosje testen en kijken of het werkt
  13/07/2011 22:13:11 ‹Mitzi› Hiet is gewoon goed om te graven en te kijken…..
  13/07/2011 22:13:14 ‹gorcummmm› met een beetje fatsoenlijke stoploss denk ik dat je aadig kan scoren
  13/07/2011 22:13:51 ‹gorcummmm› kijk met 0,75 punt op 330 praat je over 0,22%
  13/07/2011 22:13:54 ‹gorcummmm› Maar met hefboom 15
  13/07/2011 22:14:00 ‹gorcummmm› 3,4%
  13/07/2011 22:14:05 ‹gorcummmm› als je dat elke dag pakt 🙂
  13/07/2011 22:14:20 ‹gorcummmm› nu vergeet ik wel dat je te maken hebt met spread, die moet dan maximaal 0,01 zijn.
  13/07/2011 22:15:14 ‹wampie› Ga weer sluiten, morgen dan maar groene futs wat mij betreft. Truste allemaal:)
  13/07/2011 22:15:32 ‹Mitzi› Maar, hoe de verliesdagen te stoppen, wat voor stoplos? en vergeet niet de kosten van het handelen…
  13/07/2011 22:15:38 ‹gorcummmm› jij bent ervaren trader denk ik Mitzi?
  13/07/2011 22:15:48 ‹gorcummmm› Ja dat moet ik dus eens gaan becijferen op papier,
  13/07/2011 22:16:04 ‹gorcummmm› een sprinter kost 2x 8,5 dacht ik , is 17 euro, ben je al 1,7% kwijt,
  13/07/2011 22:16:33 ‹Mitzi› Niet naar jezelf toerekenen.. en Up en downtrends zijn ook verschillend…
  13/07/2011 22:16:38 ‹gorcummmm› je kan ook inzetten op standaard 1 punt, dat gemiddelde ligt ook nog redelijk oog
  13/07/2011 22:16:49 ‹gorcummmm› hoe bedoel je dat laatste
  13/07/2011 22:18:18 ‹Mitzi› up gaat doorgaans lanzamer, down vaak ( veel) sneller….
  13/07/2011 22:19:25 ‹gorcummmm› hiervoor zul je wel continue achter je pc moeten zitten, en gewoon bij 1 punt winst afkappen, dat is mijn theorie voor nu. Wie weet slaat het nergens op.
  13/07/2011 22:19:30 ‹gorcummmm› Maar ga het toch eens proberen.
  13/07/2011 22:20:14 ‹gorcummmm› en stoploss even over nadenken, die moet liggen onder het gemiddelde van de laagste koers van de dag uiteraard, anders knal je er theoretisch meteen uit
  13/07/2011 22:20:29 ‹Mitzi› Doe dat, en doe het droog…. dus op papier.
  13/07/2011 22:20:38 ‹gorcummmm› ja dat doe ik zeker
  13/07/2011 22:20:42 ‹gorcummmm› ik heb mijn lesje wel geleerd
  13/07/2011 22:21:10 ‹gorcummmm› even een turbo kopen met hefboom 120, 750 euro zag ik in luttele seconden verdampen, zonder stoploss, oelewapper dat ik er ben
  13/07/2011 22:23:41 ‹Mitzi› en begin gematigd, zo simpel mogelijk. Maak de hefboom niet te groot…..
  13/07/2011 22:24:32 ‹Mitzi› Update Dow Jones, Nasdaq en S&P500 op dag en uurbasis: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/VSKB/vs%20dag%20uur.htm
  13/07/2011 22:24:38 ‹gorcummmm› 15 is relatief veilig denk ik, dan zit je op basis van vandaag op een long van 321 AEX, zo snel zal het niet in elkaar storten, zeker met stoploss moet je dat dicht kunnen spijkeren
  13/07/2011 22:25:05 ‹Mitzi› dus Gorcum, eerst het spel, dan de knikkers….
  13/07/2011 22:25:10 ‹Mitzi› 🙂
  13/07/2011 22:25:29 ‹gorcummmm› Mitzi, mijn woord heb je, ben in Excel al een berekening voorbeeld aan het maken voor morgen
  13/07/2011 22:25:43 ‹gorcummmm› ga het eerst paar weken testen, als er dan een plus te zien is ga ik het voorzichtig proberen
  13/07/2011 22:26:56 ‹Mitzi› Goed zo, ik wens je veel succes, en die inzichten die je verwerft, die zijn kostbaar…..
  13/07/2011 22:27:14 ‹gorcummmm› ik doe op mijn manier mijn best 🙂
  13/07/2011 22:28:42 ‹Mitzi› Ieder heeft zijn manier, ik respecteer dat. Het heeft te maken met o.a de eigen mogelijkheden, voorkeuren en beperkingen.
  13/07/2011 22:29:43 ‹gorcummmm› jep, dat is absoluut zo ik kan de koersen de hele dag wel volgen maar niet analyseren, dus je moet naar eigen mogelijkheden gaan kijken
  13/07/2011 22:29:49 ‹gorcummmm› ik vind het bere interessant in elk geval
  13/07/2011 22:30:48 ‹Mitzi› zo, ik ga rusten, het was laat genoeg vannacht…. welterusten. En uren moet je niet tellen Gorcum, kijk naar mij…. 🙂
  13/07/2011 22:31:01 ‹gorcummmm› 🙂
  13/07/2011 22:31:05 ‹gorcummmm› nee dat is zo, hard werken
  13/07/2011 22:31:14 ‹gorcummmm› bedankt mizi, hou je wel zijdelings op de hoogte van mijn vorderingen
  13/07/2011 22:31:29 ‹Mitzi› okeeeeeee
  13/07/2011 23:03:11 ‹Satilmis› hoi
  13/07/2011 23:15:32 ‹mereoc› Sati, al weer terug? Goeie tijd gehad?
  13/07/2011 23:16:12 ‹Satilmis› hey Mere
  13/07/2011 23:16:26 ‹Satilmis› ja vanavond teruggekeerd
  13/07/2011 23:16:41 ‹Satilmis› van 34 C naar 13 C !
  13/07/2011 23:16:56 ‹mereoc› Ken dat
  13/07/2011 23:17:14 ‹mereoc› Heel depressed thuiskomen
  13/07/2011 23:17:21 ‹Satilmis› was een korte vakantie maar wel erg leuk en gezellig
  13/07/2011 23:17:26 ‹mereoc› gaat wel weer over 🙂
  13/07/2011 23:17:31 ‹mereoc› Mooi
  13/07/2011 23:17:48 ‹mereoc› Doe ff prive
  13/07/2011 23:17:48 ‹Satilmis› niet depressed, tel mijn zegeningen
  13/07/2011 23:29:34 ‹newdaytrader› avond
  13/07/2011 23:29:50 ‹Satilmis› goed en avond
  13/07/2011 23:30:04 ‹Satilmis› ik ben hier nieuw 🙂
  13/07/2011 23:30:05 ‹newdaytrader› wij zijn de enige zie ik
  13/07/2011 23:30:32 ‹Satilmis› kan zijn ook laat tijdstip
  13/07/2011 23:30:41 ‹Satilmis› maar goed kan de pret niet drukken
  13/07/2011 23:31:57 ‹mereoc› Newday, ik dacht dat je er pas over een half uur zou zijn 😉
  13/07/2011 23:32:12 ‹Satilmis› maakte even een grapje newdaytrader 🙂
  13/07/2011 23:32:50 ‹newdaytrader› ik kan ertegen hoor
  13/07/2011 23:33:03 ‹Satilmis› ik ben de beheerder
  13/07/2011 23:33:08 ‹newdaytrader› ok
  13/07/2011 23:33:20 ‹Satilmis› terug van vakantie
  13/07/2011 23:33:31 ‹newdaytrader› van dekritische belegger of?
  13/07/2011 23:33:40 ‹newdaytrader› alleen de chat
  13/07/2011 23:34:36 ‹mereoc› Satilmis is the big boss
  13/07/2011 23:35:25 ‹mereoc› Newday doe je overnight trades ?
  13/07/2011 23:35:33 ‹newdaytrader› ik vind dit wel een goede site en er komen hier veel chatters waar je veel van kan leren
  13/07/2011 23:36:07 ‹newdaytrader› ik ben er net een beetje mee begonnen maar ik moet nog veel info hebben
  13/07/2011 23:36:10 ‹mereoc› thank you thank you , to much honour
  13/07/2011 23:36:21 ‹newdaytrader› nee in principe wil ik geen overnight doen
  13/07/2011 23:36:42 ‹Satilmis› waarom niet?
  13/07/2011 23:36:48 ‹newdaytrader› mereoc ook daytrader
  13/07/2011 23:37:17 ‹newdaytrader› omdat ik lees dat dat teveel risico is je weet niet wat ervoor nieuws komt he
  13/07/2011 23:37:30 ‹mereoc› Probeer de overdenkingen van Noach = pro overnight, eens op te zoeken op de site! Heel interessant
  13/07/2011 23:37:50 ‹mereoc› Mereoc = natural gas
  13/07/2011 23:37:51 ‹Satilmis› dat is angst wat je hebt newdaytrader
  13/07/2011 23:37:56 ‹newdaytrader› wat is dat met sluit kopen en opening verkopen?
  13/07/2011 23:38:07 ‹mereoc› Ronald= daytrading met Ilze
  13/07/2011 23:38:21 ‹Satilmis› overnight gaan blijkt wel lucratief te zijn
  13/07/2011 23:38:38 ‹newdaytrader› ook in deze onzekere markt?
  13/07/2011 23:39:00 ‹mereoc› Publieke opinie = kassa bij marketmakers
  13/07/2011 23:39:24 ‹mereoc› Eerst een systeem uitknobbelen 🙂
  13/07/2011 23:39:29 ‹Satilmis› je geeft het zelf aan
  13/07/2011 23:39:39 ‹Satilmis› “onzekere markt”
  13/07/2011 23:39:40 ‹mereoc› It doesn’t come easy 🙁
  13/07/2011 23:39:46 ‹newdaytrader› er zijn traders die beweren dat je overnight moet handelen maar ook die zeggen dat je het niet moet doen fijn he
  13/07/2011 23:39:48 ‹Satilmis› je bent bang
  13/07/2011 23:39:48 ‹newdaytrader› haha
  13/07/2011 23:40:10 ‹Satilmis› http://forum.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/19#post-5279
  13/07/2011 23:40:10 ‹mereoc› je bent voorzichtig
  13/07/2011 23:40:18 ‹newdaytrader› nee ik ben zeker niet bang maar wil het gewoon op de beste manier doen
  13/07/2011 23:40:42 ‹mereoc› hoor graag hoe je het gaat doen 🙂
  13/07/2011 23:40:46 ‹newdaytrader› ik beleg al veel langer en heb veel gewonnen maar ook veel verloren
  13/07/2011 23:40:47 ‹Satilmis› je durft niet overnight te gaan omdat je denkt dat je het dan niet in de hand hebt
  13/07/2011 23:40:55 ‹mereoc› hier iedereen voor iedereen
  13/07/2011 23:41:03 ‹newdaytrader› ik zie wel iets in daytraden
  13/07/2011 23:41:11 ‹mereoc› 1000 musketiers 🙂
  13/07/2011 23:41:24 ‹mereoc› let maar op ronald en ilze
  13/07/2011 23:41:46 ‹newdaytrader› je kan vaker winst maken door de vele schommelingen voordeel ten opzichte van lange termijn
  13/07/2011 23:42:10 ‹newdaytrader› en vaker verlies natuurlijk haha
  13/07/2011 23:42:16 ‹mereoc› je moet vaker de kosten en de spread overwinnen
  13/07/2011 23:42:27 ‹newdaytrader› klopt
  13/07/2011 23:42:47 ‹Satilmis› nou in de praktijk blijkt een systeem van swingtrading lucratiever te zijn
  13/07/2011 23:42:49 ‹newdaytrader› maar ik ben tevreden met 250 per dag
  13/07/2011 23:43:12 ‹mereoc› weer zo’n armoedzaaier hier :p;)
  13/07/2011 23:43:21 ‹mereoc› geintje
  13/07/2011 23:43:26 ‹newdaytrader› haha
  13/07/2011 23:43:40 ‹newdaytrader› je zal ze maar kunen pakken iedere dag
  13/07/2011 23:43:44 ‹Satilmis› maar newdaytrader, waar handel je op
  13/07/2011 23:43:56 ‹mereoc› indexxxxxxxxxxxxxxx
  13/07/2011 23:44:08 ‹newdaytrader› alleen opties en euro /usd
  13/07/2011 23:44:09 ‹Satilmis› en welke indicatoren
  13/07/2011 23:44:25 ‹mereoc› ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz
  13/07/2011 23:44:30 ‹newdaytrader› index opties ja
  13/07/2011 23:44:50 ‹mereoc› Truste goede lieden 🙂
  13/07/2011 23:45:19 ‹newdaytrader› en jullie?
  13/07/2011 23:46:03 ‹Satilmis› AEX
  13/07/2011 23:46:23 ‹Satilmis› ik ben een sporadische trader
  13/07/2011 23:46:35 ‹Satilmis› als ik tijd heb
  13/07/2011 23:46:43 ‹newdaytrader› jaja ik ook hoor
  13/07/2011 23:46:58 ‹Satilmis› in principe hoef je ook niet veel te handelen
  13/07/2011 23:47:02 ‹Satilmis› hallo jan
  13/07/2011 23:47:16 ‹newdaytrader› mag ik jou bijv vragen wat jou inzet per trade is dan satilmis?
  13/07/2011 23:47:42 ‹Satilmis› ik doe het beperkt
  13/07/2011 23:47:58 ‹Satilmis› niet meer dan paar honderd euro
  13/07/2011 23:48:16 ‹newdaytrader› kan je dan wel wat verdienen in een dag?
  13/07/2011 23:48:33 ‹Satilmis› ja is mogelijk
  13/07/2011 23:49:00 ‹Satilmis› en korte tijd in de markt zitten
  13/07/2011 23:49:03 ‹newdaytrader› ik wil rond de 3500 per trade in gaan zetten
  13/07/2011 23:49:26 ‹newdaytrader› dat is laat maar zeggen 10 cal of put opties aex
  13/07/2011 23:49:33 ‹newdaytrader› around the money
  13/07/2011 23:49:37 ‹Satilmis› newdaytrader, dat is afhankelijk van je totale vermogen
  13/07/2011 23:49:47 ‹newdaytrader› ja ik weet het
  13/07/2011 23:50:02 ‹Satilmis› ik doe het rustiger aan
  13/07/2011 23:50:06 ‹newdaytrader› maar ik wil niet met mijn gehele vernogen gaan beleggen dus
  13/07/2011 23:50:19 ‹Satilmis› moet je ook niet doen
  13/07/2011 23:50:49 ‹newdaytrader› maar met die 3500 kan ik met een winst van 30 cent 300 verdienen
  13/07/2011 23:50:57 ‹Satilmis› euro/usd is zeer moeilijk
  13/07/2011 23:51:00 ‹newdaytrader› kleine winst dus kan snel weer eruit
  13/07/2011 23:51:02 ‹Satilmis› om te traden
  13/07/2011 23:51:21 ‹newdaytrader› nee ik houd het nu bij aex opties
  13/07/2011 23:51:29 ‹newdaytrader› simple
  13/07/2011 23:51:31 ‹Satilmis› opties nu met de volatiliteit beter
  13/07/2011 23:52:00 ‹newdaytrader› wat gebruik jij onm richting te bepalen?
  13/07/2011 23:52:28 ‹Satilmis› kijk bijv naar de Call-put ratio
  13/07/2011 23:52:34 ‹newdaytrader› volgens bollinger had ik vandaag met 3 trades aardig verdiend
  13/07/2011 23:53:01 ‹Satilmis› bol zou je ook kunnen gebruiken
  13/07/2011 23:53:09 ‹Satilmis› evenals wolkgrafieken
  13/07/2011 23:53:12 ‹newdaytrader› maar kan dat
  13/07/2011 23:53:34 ‹newdaytrader› zou je alleen met de bol kunnen bepalen of is dat te gevaarlijk
  13/07/2011 23:53:36 ‹Satilmis› het is ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeur
  13/07/2011 23:53:43 ‹Satilmis› hoe je bol dresseert
  13/07/2011 23:54:02 ‹Satilmis› je kan 1 standaarddeviatie nemen
  13/07/2011 23:54:03 ‹Satilmis› of 2
  13/07/2011 23:54:14 ‹newdaytrader› ik vind bollinger aardig kloppen niet iedere dag bij horizentale beweging schiet het niet op
  13/07/2011 23:54:27 ‹Satilmis› de bol is een MA
  13/07/2011 23:54:38 ‹Satilmis› bij een vlak verloop
  13/07/2011 23:54:45 ‹Satilmis› verandert de MA niet
  13/07/2011 23:55:16 ‹newdaytrader› wat gebruik jij dan?
  13/07/2011 23:55:45 ‹Satilmis› ik kijk meer naar sentiment
  13/07/2011 23:55:58 ‹newdaytrader› daar kijk ik ook naar natuurlijk
  13/07/2011 23:56:22 ‹newdaytrader› het blijft moeilijk haha
  13/07/2011 23:56:25 ‹Satilmis› je kan gelijk instappen als de koers buiten de bol bevindt
  13/07/2011 23:56:32 ‹Satilmis› maar ook even afwachten
  13/07/2011 23:56:59 ‹newdaytrader› in tegengestelde richting bedoel je dan
  13/07/2011 23:57:06 ‹Satilmis› ja
  13/07/2011 23:57:24 ‹Satilmis› de bol is een normale verdeling
  13/07/2011 23:58:00 ‹newdaytrader› vandaag had je 3 flinke trades kunnen maken
  13/07/2011 23:58:12 ‹newdaytrader› met 3 punten per trade
  13/07/2011 23:58:26 ‹Satilmis› ja vandaag lag ik onder de zon 🙂
  13/07/2011 23:58:39 ‹newdaytrader› ook goed toch
  13/07/2011 23:58:52 ‹Satilmis› ik zag wel gisteren een long signaal
  13/07/2011 23:59:29 ‹Satilmis› vanaf de iphone van iemand anders kon ik koersen volgen
  13/07/2011 23:59:31 ‹Satilmis› 🙂
  13/07/2011 23:59:34 ‹newdaytrader› is lynx ok
  13/07/2011 23:59:45 ‹newdaytrader› om te daytraden?
  13/07/2011 23:59:57 ‹Satilmis› lynx en today’s
  13/07/2011 23:59:57 ‹newdaytrader› heb daar een account nu
  00:00:02 ‹Satilmis› zijn afgeleiden van
  00:00:12 ‹Satilmis› interactive brokers
  00:00:21 ‹Satilmis› je kunt beste
  00:00:22 ‹newdaytrader› hoi ilze
  00:00:31 ‹Satilmis› een account bij IB nemen
  00:00:36 ‹ilze› hoi
  00:00:38 ‹newdaytrader› ja lijkt mij ook ja
  00:00:46 ‹Satilmis› hoi Ilze
  00:00:56 ‹newdaytrader› is die goedkoper dan lynx dan?
  00:01:05 ‹newdaytrader› en beter?
  00:01:19 ‹Satilmis› je heft de tussenhandel op
  00:01:35 ‹Satilmis› maar je moet wel goed engels kunnen
  00:01:51 ‹newdaytrader› bij lynx ook hoor
  00:02:34 ‹Satilmis› ik zou dan kijken naar prijzen
  00:02:38 ‹Satilmis› en wat je ermee kunt
  00:03:00 ‹Satilmis› misschien wel een idee voor een nieuw draadje als je lid bent van het forum
  00:03:45 ‹newdaytrader› ik kijk wel
  00:03:59 ‹newdaytrader› eerst eens met lynx starten
  00:04:54 ‹Satilmis› http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/todays-brokers-lynx-en-interactive-brokers/
  00:04:56 ‹ilze› 0= truste
  00:04:58 ‹newdaytrader› eens kijk hoelang ik het volhoud
  00:05:27 ‹Satilmis› truste Ilze
  00:05:42 ‹ilze› nog steeds vakantie?
  00:06:07 ‹Satilmis› nee ben vanavond teruggekeeerd
  00:06:21 ‹ilze› leuk gewest?
  00:06:28 ‹ilze› geweest
  00:06:35 ‹Satilmis› ja super
  00:06:43 ‹newdaytrader› waar
  00:06:44 ‹ilze› raar woord……geweest
  00:06:57 ‹Satilmis› inderdaad raar woord
  00:07:09 ‹Satilmis› Turkije
  00:07:14 ‹newdaytrader› ok
  00:07:14 ‹ilze› waar ben je…geweest?
  00:07:20 ‹ilze› hihi
  00:07:25 ‹Satilmis› 🙂
  00:07:52 ‹Satilmis› zon, zee, strand
  00:08:05 ‹ilze› ga slokje pakken en dan tukken (by the way) volgens mij groeit het aantal chat members explosief?
  00:08:23 ‹Satilmis› goed teken of niet?
  00:08:28 ‹newdaytrader› jullie zijn hier iedere dag he
  00:08:49 ‹newdaytrader› ilze zie ik vaak
  00:08:55 ‹ilze› heel goed teken, ben er elke dag en leer veel
  00:09:12 ‹newdaytrader› was jij ook daytader?
  00:09:17 ‹newdaytrader› trader
  00:09:23 ‹Satilmis› goed om te horen Ilze en leuk dat je ook meedoet
  00:09:56 ‹Satilmis› door de chat doen ook mensen mee die op een gewone forum normaliter niet mee zouden doen
  00:10:15 ‹ilze› ok, tot morgen………
  00:10:36 ‹Satilmis› ok Truste 🙂
  00:11:32 ‹newdaytrader› zijn het over het algemeen daytraders die hierkomen of?
  00:11:52 ‹Satilmis› ja meer Traders
  00:12:33 ‹newdaytrader› opzich kan je niet echt veel info vinden over daytraden op het web vind ik
  00:12:50 ‹newdaytrader› wel de regels en wetten
  00:13:21 ‹Satilmis› je bent dus nieuw
  00:13:47 ‹Satilmis› ga eerst eens kijken naar een boek over traden of beleggen
  00:13:55 ‹newdaytrader› ik bedoel hoe daytraders te werk gaan
  00:14:49 ‹Satilmis› http://www.amazon.com/Day-Trading-Books/lm/3G0MUMEF3F5MI
  00:15:01 ‹newdaytrader› is engesl he
  00:15:07 ‹newdaytrader› engels
  00:15:18 ‹Satilmis› een probleem?
  00:15:30 ‹newdaytrader› nou ja ik ben al geen lezer
  00:16:00 ‹Satilmis› http://forum.dekritischebelegger.nl/forum/trading/daytraden-met-aandelen/page/2
  00:16:15 ‹Satilmis› ik serveer hier alles op een bord 🙂
  00:17:08 ‹Satilmis› Jesse Livermore vind ik wel goed
  00:20:28 ‹newdaytrader› dat stukje gad ik al gelezen
  00:20:35 ‹Satilmis› Moody’s plaatst rating VS ‘under review’
  00:20:59 ‹Satilmis› Kredietbeoordelaar Moody’s heeft woensdagavond de rating van de VS formeel ‘under downgrade review’ geplaatst. De AAA-waardering zal worden verlaagd, indien de politiek geen akkoord bereikt over het verhogen van de schuldenlimiet van 14,3 biljoen dollar.
  00:21:00 ‹newdaytrader› volgens mij moet het ergste nog komen
  00:21:26 ‹Satilmis› ok kijk dan ook hiernaar: http://www.iex.nl/Forum/Topic/1205319/2/Daytrading.aspx
  00:26:28 ‹newdaytrader› ben ff weg
  00:27:13 ‹Satilmis› ok

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  17:08:09 ‹Mitzi› Ik schaar mij ook bi de bende v/d dikke vingers hoor, Wampie. 🙂 maar het gaat om de inhoud v/d mededeling.
  17:08:58 ‹pino› hahaha bende van de dikke vingers
  17:13:27 ‹wampie› Ja Mitz, gesnopen. Denk dat de shorts tijdelijk uitgerookt moeten worden. Blijf voorlopig long zitten.
  17:13:54 ‹Mitzi› itd en bullisch vlaggetje AEX?
  17:16:14 ‹jan-euro› he snabbel:p:p:p
  17:22:38 ‹Mitzi› @ Wampie: zie ber. 09:24:28
  17:28:01 ‹wampie› Ja Mitz, Vanochtend al gezien.Ben long gegaan na de zoveelste test van de 329.x En ja, die opmerking van R. dat we zomaar 10 punten lager konden, deed me even fronsen.
  17:28:25 ‹wampie› Maar de richting leek me wel duidelijk.
  17:30:09 ‹Mitzi› okeeeeeee 🙂 op de rand van de afgrond weer hé….
  17:30:46 ‹Jochem› morgen gap up en er staat een island reversal
  17:30:57 ‹wampie› Ik schrijf de getallen sochtends maar even op van je update. In het groen of in het rood:)
  17:34:35 ‹Mitzi› Maar beter zelf een analyse maken hé, met ook een uitgang… er is altijd een “IF, OR”..
  17:35:29 ‹Jochem› then, else :p
  17:35:35 ‹Ronald› eetsmakelijk .
  17:35:48 ‹Jochem› AAN TAFEL!
  17:36:08 ‹Mitzi› van het zelfde heren..
  17:36:32 ‹Ronald› Wampie.. die kwam van Eddie Schekman…
  17:36:51 ‹Ronald› dat stond ervoor…
  17:37:06 ‹wampie› Ja,probeer ik ook, maar zal wel enige tijd duren voordaT ik het beheers. Ben niet meer zo’n jonkie met grafiekhandjes.
  17:37:42 ‹Mitzi› Eddie Schekman… van die dikke lijnen…..
  17:38:05 ‹Ronald› die schreef dat we nog wel 10 punten onderuit konden gaan..
  17:38:47 ‹wampie› Ronald, dacht gtelezen te hebben van onbekende bron, maakt niet uit toch, had best gekund, maar ik geloofde er niet in. Die 329 was te vaak getest.
  17:39:39 ‹Ronald› 15:05:39 ‹Ronald› Externe bron: De AEX bevindt zich met een stand van 330,45 op glad ijs. Technisch is slechts een klein zetje nodig om met nog 10 punten te dalen.
  17:39:55 ‹Ronald› deze.
  17:43:01 ‹wampie› ja, had net even teruggelezen, zie Schekman niet staan??? PC is wat houterig, dus nu klein laptopje totdat ik een andere heb.
  17:43:54 ‹wampie› Was trouwens niet bedoeld als verwijt of zo.
  17:48:39 ‹Ronald› Heb ik ook niet zo opgevat. Ik ga alleen nog toekijken.
  17:49:02 ‹wampie› Ga es wat anders doen, kijk vanavond nog even. Eet smakelijk.
  17:49:03 ‹Mitzi› Update AEX, dag en uurgrafieken: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-aex%20dagenuurKT.htm
  17:51:49 ‹wampie› Jammer Ronald.
  17:52:12 ‹jan-euro› 16:49:24 ‹jan-euro› es heeft ruimte tot 1328 50 en weer terug :p
  17:53:13 ‹jan-euro› thanks mitzi
  17:53:22 ‹Mitzi› Ja, ben ik lekker mee… Ik heb NAS en DLI open staan….. en geen ES….. (lache)
  17:53:38 ‹Mitzi› 🙂
  17:53:41 ‹jan-euro› ja ikz eg alleen wat ik zie
  17:53:46 ‹jan-euro› :p:p
  17:53:55 ‹jan-euro› komt vaak nog uit ook
  17:54:00 ‹jan-euro› ;););)
  17:54:12 ‹Mitzi› ok Jan-euro… weer geinig….
  17:54:40 ‹jan-euro› ja j eblij flachen he
  17:55:42 ‹jan-euro› ik kijk nooit ver vooruit 1 uur is al moeilijk zat maar ben een day trader
  17:55:57 ‹jan-euro› handel gewoon kort op de bal
  17:56:06 ‹jan-euro› go with the flow
  17:56:58 ‹jan-euro› zou iet svoor jou zjn mitzi een ta cursus geven hier 😉
  17:57:16 ‹Mitzi› AEX heeft psych. lijn benaderd, 333,3 en SRL. bij doorbraak ( morgenvroeg?) versn. up. “men, AEX-er” durft niet overnight…
  17:57:52 ‹jan-euro› nope waarom overnight komen kansen zat
  17:58:15 ‹jan-euro› en als ik niet weer wat tedoen doe ik niks simpel
  17:58:47 ‹jan-euro› maar meestal s avond pak ik wat punten op es en overdag handel ik op fesx 50 en soms ftse100
  17:59:10 ‹Mitzi› TA cursus, Thanks, but No Thanks Jan. Gaat niet werken. Ik vermeld hier af en toe wel wat….
  17:59:52 ‹pino› jan-euro, jij doet nooit de aex toch ? waarom niet ?
  17:59:52 ‹jan-euro› ja de meeste traders zijn lui en willen zelf niks doen maar zowerk het niet weet jij ook
  18:00:17 ‹Mitzi› yep, en helaas…….
  18:00:54 ‹jan-euro› ik hamer er altijd op zelf doen en leren ook je systeem leren en signalen van je systeem en leren van je foute trade s
  18:01:23 ‹Mitzi› Nu off, straks nog ff naar corr. VS kijken, ik kan nog doorgaan tot 10:00
  18:01:30 ‹jan-euro› heb hier vorigeweek nog wat links neer gezet voor wat ta uitleg
  18:01:44 ‹Mitzi› Prettige avond..
  18:01:56 ‹jan-euro› i s goed mitzi spreek je straks weer
  18:02:06 ‹jan-euro› nog een fijne avond
  18:02:24 ‹Mitzi› http://bullnochbear.com/Mitzi/page/help-ktgrafieken.htm
  18:02:55 ‹Mitzi› herstel tot 22:00 hr.
  18:03:11 ‹jan-euro› mooi he die triggerline:p
  18:04:25 ‹Mitzi› Ja, ja….. :):p
  18:04:46 ‹jan-euro› ik ken hem :p
  18:07:13 ‹Jochem› QE3 comming: ”De mogelijkheid blijft dat de recente economische terugval hardnekkiger is dan verwacht en dat het risico van deflatie weer de kop opsteekt, wat nieuwe beleidssteun noodzakelijk maakt”, aldus Bernanke.
  19:04:20 ‹gorcummmm› hallo allemaal
  19:10:03 ‹gorcummmm› gezellig hier geweest rond 5 uur zie ik met ronald en jan
  19:14:38 ‹Luc lcdnlf› goeieavond iedereen
  19:15:17 ‹jan-euro› gorcummmm ja hoor was best gezellig
  19:15:23 ‹jan-euro› :p:p
  19:20:48 ‹jan-euro› hoe ist haagse harry nog wat verdiend vandaag?
  19:20:57 ‹HaagseHar› nee
  19:21:17 ‹jan-euro› nee niks gedaan of zat je verkeerd?
  19:21:26 ‹HaagseHar› niks gedaan
  19:21:34 ‹HaagseHar› heb mn plannen hier verteld
  19:21:40 ‹jan-euro› oke nou komen nog kansen zat
  19:22:06 ‹HaagseHar› yep kansen zat
  19:22:19 ‹jan-euro› waar is noach
  19:23:04 ‹HaagseHar› waar is nousch
  19:23:20 ‹jan-euro› :p:p:p:p
  19:23:59 ‹gorcummmm› geen idee 🙂
  19:24:36 ‹HaagseHar› ik ook niet:)
  19:24:51 ‹gorcummmm› maarre jan, waar gaat jullie meningverschil nou over feitelijk
  19:25:42 ‹jan-euro› nee frans zat tegen mij tezeiken zoals zovaak
  19:25:54 ‹jan-euro› dan plaag ik wel terug
  19:26:53 ‹HaagseHar› ik heb het gelezen alletwee gelijk naar mijn mening
  19:27:18 ‹gorcummmm› we moeten lief zijn voor elkander
  19:27:29 ‹jan-euro› nou ik ken frans al lang heeft wel verstand van zaken maar moet wel reeel blijven
  19:27:46 ‹gorcummmm› hoe bedoel je, zat hij maandag mis?
  19:27:54 ‹gorcummmm› dat heb ik niet gemerkt
  19:28:38 ‹HaagseHar› 1 gaarne vooraf melden hebben we er allemaal wat aan . Als je verlies hebt of een heel foute trade so what
  19:28:52 ‹HaagseHar› meld het vertel maar
  19:28:54 ‹jan-euro› en ik kijk niemand aan op fouten maak ik zelf ook maar moet j eniet met een gebogenhoohd omhoog lopen dat het nu zo makkelijk wa s en maandag dat hij zij wegaan naar de 337/338 en zeg denk dat we de 332 deze week gaan zien dan dagen weg blijven en mij negeren
  19:29:48 ‹gorcummmm› ronald is er toch elke dag of mis ik iets? ik ben ook niet telkens aanwezig
  19:30:07 ‹jan-euro› ik geef zovaak info op flora s vaak komen die goed uit soms niet ik geef meestal steun en weerstanden waar je na toe kan traden meer niet
  19:31:06 ‹jan-euro› ik handel zelf op es en fesx50 en ftse100
  19:31:19 ‹jan-euro› ik gebruik altijd mijn eigen naam
  19:31:26 ‹jan-euro› ik ben overal welkom
  19:31:44 ‹jan-euro› en meeste kennen mij wel
  19:32:18 ‹gorcummmm› het moet wel heel gek lopen als de AEX morgen niet stijgt lijkt me toch gezien amerika, alles stijgt
  19:32:51 ‹jan-euro› daar
  19:33:24 ‹gorcummmm› hij roept toch altijd: daar gaat de bel 🙂
  19:33:44 ‹gorcummmm› alleen weet ik niet welke kant op meestal, maar dat ligt aan mij 🙂
  19:34:02 ‹jan-euro› ja hoor jij die bel dan hahahhaha
  19:34:15 ‹HaagseHar› Jan heb je de agenda gelezen .Morgen jou dag voor de dag :p analyse
  19:34:27 ‹jan-euro› maar verder is frans wel oke hoor
  19:34:33 ‹gorcummmm› ik zou het weleens cool vinden als iemand hier roept, NU STAP IK IN OP AEX LONG………en ga voor het doel 337
  19:34:37 ‹jan-euro› ik moet niks harry
  19:34:38 ‹gorcummmm› maar dat doet niemand 🙂
  19:35:10 ‹jan-euro› nou ikgeef vaak zat mijn instap door
  19:35:21 ‹jan-euro› alleen ik ga voor het korte werk
  19:35:24 ‹HaagseHar› zie geen moeten :p
  19:35:39 ‹jan-euro› is allemaal life tevolgen:p:p soms
  19:35:52 ‹gorcummmm› kan je morgen of vrijdag eens in de groep gooien wat je precies inlegt met doelen ed. …?
  19:37:02 ‹jan-euro› ik k handel altijd op es en fesx50 ook hie rvanmorgen getallen geplaast ook op bk btw
  19:37:14 ‹HaagseHar› inleg hoeft toch niet ?
  19:37:28 ‹jan-euro› had vanmorgen gezegd bij uitnamen van 2702 kon je long
  19:37:49 ‹jan-euro› uitstap moet je altij dzelf doen
  19:37:50 ‹HaagseHar› jammer dat je geen aex doet
  19:38:00 ‹jan-euro› nope aex is niet mijn ding
  19:38:24 ‹jan-euro› maar dat moet jij wel weten harry :p
  19:38:56 ‹HaagseHar› volg momenteel alleen Noach
  19:39:09 ‹gorcummmm› ik vind de aex in korte tijd dat ik hem volg moeilijk te peilen
  19:39:30 ‹jan-euro› es handel ik kort ga vaak voor 1 a 2 punten ritjes ik hoorje dneken 1 a 2 punten maar maal contracten maal paar ritjes op een dag i svoor mij mooi geld
  19:39:48 ‹gorcummmm› en mooi geld, waar praten we dan over
  19:39:53 ‹gorcummmm› 50 euro
  19:39:55 ‹gorcummmm› 250 euro
  19:39:56 ‹gorcummmm› 500 euro
  19:40:00 ‹gorcummmm› 5000
  19:40:06 ‹jan-euro› fesx 50 ook 10 euro pp maal ciontracten
  19:40:27 ‹gorcummmm› es is?
  19:41:05 ‹jan-euro› gorcummmm, ik g agene bedragen noemen is ook niet belangrijk ga om het aan tal goed etrades die je maak en ja foute maak ik ook helaas
  19:41:25 ‹jan-euro› es is 50 dolar pc pp
  19:41:43 ‹gorcummmm› al die afkortingen hier , volg ze soms niet
  19:41:46 ‹gorcummmm› wat schrijf je nou 🙂
  19:41:52 ‹jan-euro› pc per contract
  19:41:59 ‹jan-euro› pp perpunt
  19:42:24 ‹jan-euro› st stoploss tp take profit
  19:42:28 ‹gorcummmm› maar ES, wat is dat voor handel, is toch ook een afkorting
  19:42:38 ‹jan-euro› s en p 500 mini
  19:42:54 ‹jan-euro› fesx50 eurostoch 50 futures
  19:42:56 ‹HaagseHar› wat kost zo een c ?
  19:43:10 ‹jan-euro› 1contract van wat
  19:43:18 ‹HaagseHar› es
  19:43:32 ‹jan-euro› 1 futures es 2 tot 4 k margin
  19:44:04 ‹jan-euro› fesx ook zoiets maar lig veel aan j e broker
  19:44:29 ‹jan-euro› dax max 16k
  19:44:33 ‹jan-euro› pc
  19:44:45 ‹jan-euro› maar deo zelf geen dax
  19:44:48 ‹jan-euro› doe
  19:44:59 ‹jan-euro› maar je kan het ook met cfds
  19:45:20 ‹jan-euro› dan margin lager alleen hoge spread
  19:45:44 ‹gorcummmm› die spread is zo irritant
  19:45:45 ‹HaagseHar› es volatiel ?
  19:45:45 ‹jan-euro› is met korte werk bijna niet tedoen
  19:45:49 ‹gorcummmm› dieven zijn het
  19:46:09 ‹jan-euro› redelijk s avond fesx 50 nu wat meer
  19:46:33 ‹jan-euro› es is vaak makelijk voor mij
  19:46:52 ‹jan-euro› ik kijk altijd naar d e30 min grafiek
  19:47:12 ‹jan-euro› dan positie open op 5min met fien tunnig op 1min
  19:47:13 ‹gorcummmm› nog een vraag van mijn kant, ik kan overdag niet altijd goed traden, avonduren juist wel, wat zijn dan opties, want bij binck stopt alles om 1730
  19:47:25 ‹jan-euro› dan tp op 1 a2 st ook
  19:47:41 ‹jan-euro› nee futures lopen door
  19:47:55 ‹gorcummmm› bij binck?
  19:48:06 ‹jan-euro› fti fdax en fesx50 en es ftse100 open allemaal door tot 2200 uur
  19:48:33 ‹jan-euro› en es gaat door tot 2230 dan weer open om 2400 uur
  19:48:59 ‹jan-euro› aleen dan weinig volumes
  19:49:09 ‹jan-euro› fti 200 euro pp
  19:49:19 ‹gorcummmm› welke bank zit jij dan
  19:49:22 ‹jan-euro› 5k margin ogveer
  19:49:26 ‹jan-euro› ongeveer
  19:49:35 ‹jan-euro› ib todays brokers
  19:49:50 ‹jan-euro› binck en alex zijn veelste duur
  19:50:16 ‹gorcummmm› is today brokers goed en fijn?
  19:50:38 ‹jan-euro› yep
  19:50:44 ‹jan-euro› weinig storing
  19:51:02 ‹wil› bij today brokers kun je niet klein beginnen hé
  19:51:13 ‹jan-euro› en je kan ninja trader k oerabo gratis ana tws koppelen
  19:51:20 ‹jan-euro› 5 k geloof ik
  19:51:22 ‹wil› er is een minimum inleg
  19:51:40 ‹jan-euro› zie mijn bericht wil:p
  19:51:48 ‹wil› Is wel een nadeel voor wie klein wil beginnen om te leren
  19:51:55 ‹gorcummmm› maar daarna kan je wel met 1000 euro inleggen, 1e inleg naarh un rekening is 5000?
  19:52:24 ‹HaagseHar› Wil van hoeveel ?
  19:52:37 ‹gorcummmm› bij binck, met tarieven en spread moet je toch ook wel redelijk inleggen, 200 euro heeft weinig effect
  19:53:02 ‹wil› ben een paar jaar geleden bij binck begonnen met 500€. En het heeft toch al aardig opgebracht
  19:53:16 ‹jan-euro› bij ib kan je ook met turbo s handelen maar die stoppen wel gelijk met sluiting euronext
  19:54:14 ‹gorcummmm› en waar leg je dan in wil
  19:54:37 ‹wil› turbo’s en opties
  19:55:27 ‹jan-euro› opties is een moeilijk ding althans voor mij
  19:56:00 ‹gorcummmm› opties durf ik ook nog niet aan
  19:56:05 ‹wil› opties is bijna hetzelfde als turbo’s alleen staat er een verloopdatum op optie’s
  19:56:26 ‹wil› als je turbo door de stoploss gaat ben je hem ook kwijt
  19:56:43 ‹jan-euro› ja maar bij optie s lopen d e tijds waarde eruit:p
  19:57:08 ‹jan-euro› dan ook dood heb je met turbos geen last van
  19:58:18 ‹jan-euro› ik ben zo weg krijg zo bezoek dus als jullie mij zo niet meer horen dan weet j e het
  19:58:33 ‹wil› stel je neemt een turbo long 330 en de koers gaat er onder dan ben je hem toch ook kwijt
  19:58:46 ‹jan-euro› ja
  19:59:17 ‹wil› heb je toch ook met opties maar dan in looptijd
  19:59:21 ‹gorcummmm› wil, leg jij in op grote hefbomen
  19:59:59 ‹wil› ik kijk naar het kapitaal dat ik ga gebruiken. Ik heb liever kleine winsten dan grote verliezen
  20:00:18 ‹gorcummmm› ja dat moet ik ook leren
  20:00:24 ‹gorcummmm› heb pas een kapitale fout gemaakt
  20:00:30 ‹jan-euro› maar stel je neem een turbo long 330 en een optie 330 bij een aex van 345 en aex blijf weken hangen op en neer tussen de 335 en 340 loop d e optie leeg en d ekoer svan d e turbo bijna niet
  20:00:57 ‹wil› geduldig zijn en niet te gulzig zijn . Dat helpt
  20:01:24 ‹jan-euro› daarom wil speel ik altijd kort opd e bal :p
  20:01:25 ‹gorcummmm› gulzig, dat is het goede woord
  20:01:34 ‹gorcummmm› ik dacht mijn inleg wel even te verdubbelen
  20:01:41 ‹jan-euro› gewoon kleine ritje smaken met tp en st er in en klaar
  20:01:43 ‹gorcummmm› nou heb nog nooit zo snel 700 euri uitgegeven
  20:02:04 ‹wil› @jan: dat kan maar als je je opties koopt met een lang genoeg looptijd heb je mmer kans dat je toch nog kunt afsluiten met winst. Bij mij werkt het toch
  20:02:45 ‹jan-euro› klopt wil maar toch loop d etijds waarde eruit dat is het nadeel van ene optie
  20:02:52 ‹jan-euro› een
  20:03:23 ‹jan-euro› het nadeel van turbos is dat je meer geld nodig heb
  20:03:27 ‹wil› alles heeft zen voordelen en nadelen hé 🙂
  20:03:32 ‹wil› idd
  20:04:06 ‹gorcummmm› jan
  20:04:07 ‹gorcummmm› en wil
  20:04:13 ‹gorcummmm› wat is nu precies de definitie van een GAP
  20:04:26 ‹jan-euro› zoist wil je moet iets gebruiken wat bij je past
  20:04:43 ‹wil› volkomen mee eens
  20:05:16 ‹jan-euro› gap clossing gap word onstaan bij bv opening bv vandaag sluiten op 335 en morge vroeg openen op 337 25
  20:05:37 ‹jan-euro› dan hebben we ene gap van 335 /33725
  20:06:10 ‹gorcummmm› en wat gebeurt daar dan mee?
  20:06:54 ‹jan-euro› meestal moet het gap worden gesloten maar ook vaak gebeurd dat niet dan hoor j e vaakl trader zeggen er staat nog een gap open met ander eworden we moet nog een kee r terug naar de 335 snap pie
  20:07:08 ‹gorcummmm› ik snap hem
  20:07:16 ‹jan-euro› nu off bezoek doeiiiiiiiiii
  20:07:20 ‹gorcummmm› vanmorgen had aex toch een gap die meteen gesloten werd?

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  12:13:32 ‹gorcum› en nu 🙂
  12:27:11 ‹gorcum› het schommelt vandaag echt die aex zeg
  12:35:32 ‹gorcum› alles in de plus behalve: )
  12:35:35 ‹gorcum› aexxxxxxxxxxxxxx
  12:35:38 ‹gorcum› nu even boterham
  12:42:05 ‹nousch› hallo Luc
  12:42:20 ‹Luc lcdnlf› hey nousch
  12:42:46 ‹Luc lcdnlf› jij hebt al een ritje gedaan
  12:42:59 ‹Luc lcdnlf› ik ben gistermorgen long gegaan op goud
  12:48:22 ‹Mitzi› @ gorcum, “afkijken” is niet zelden een slechte raadgever, zie artikel en mijn reaktie hierop. http://forum.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-de-stoutste-van-de-klas/
  12:49:26 ‹Mitzi› en wat’s gebeurt…… ??
  12:53:12 ‹Ronald› daar ging de bel weer.. 329,9 !
  13:11:24 ‹jan -euro› nou ik heb niks gehoord ronald:p:p
  13:48:39 ‹gorcum› tjonge, ronald, het ziet er simpe uit vandaag 🙂
  14:06:33 ‹gorcum› ronald, 329,9 weer een bel?
  14:06:48 ‹jan -euro› :p:p:p:p:p
  14:07:31 ‹gorcum› zeg ik iets stoms?
  14:07:49 ‹ilze› nee,klopt…..let op cijfers 14.30
  14:08:14 ‹gorcum› oei
  14:08:25 ‹gorcum› dus nu long gaan op 329,9 kan fataal zijn, of
  14:08:51 ‹ilze› cijfers………ruis
  14:09:37 ‹gorcum› ik snap, cijfers bepalen dan de richting
  14:11:42 ‹gorcum› rustig hier 🙂
  14:11:44 ‹Ronald› gorcum. dit is een kraaidag. dan kraaien de kleintjes. vraag Noach maar.. 🙂
  14:19:19 ‹gorcum› ja noach heeft gezegd do of vrijdag draaidag 🙂
  14:19:25 ‹gorcum› dus dat geloven we dan
  14:19:29 ‹gorcum› maar jij zit ook al long toch zei je
  14:22:31 ‹gorcum› hier kraaien de kleintjes overigens ook hoor 🙂
  14:27:18 ‹gorcum› 329,9 komt er aan weer
  14:30:48 ‹gorcum› en al bekend?
  14:41:54 ‹ilze› krakkk?
  14:42:23 ‹gorcum› zie het
  14:42:41 ‹ilze› 329
  14:43:21 ‹Mitzi› 329,91…..
  14:43:44 ‹Mitzi› RT koers AEX
  14:44:00 ‹gorcum› ja, dus nu spannend?
  14:44:10 ‹ilze› RT ?
  14:44:42 ‹jan -euro› realtime
  14:44:44 ‹Mitzi› ik merk een verschil op met RT koers en koersen welke hier gegeven….
  14:44:46 ‹wampie› 319,88
  14:45:07 ‹wampie› oeps 329,97
  14:45:13 ‹Mitzi› @ Ilze: Real Time
  14:45:20 ‹ilze› oke
  14:45:21 ‹jan -euro› es heeft steun 1318/1312/1308
  14:45:27 ‹Mitzi› o, stond er al….
  14:45:43 ‹ilze› ik bedoelde, door de 329.9 dan naar 329
  14:45:50 ‹jan -euro› mitzi hahah ja maar ilze reageerd daar niet op
  14:45:54 ‹Mitzi› 330,12
  14:46:14 ‹Mitzi› Hi Jan…… 🙂
  14:46:25 ‹jan -euro› fesx50 heeft ok d eweg down wee ringeslagen
  14:46:32 ‹Mitzi› ff kijken, gras is te nat….
  14:46:42 ‹jan -euro› hadden we goed gezien mitzi
  14:46:51 ‹jan -euro› maaien nog niet klaar :p:p
  14:47:07 ‹jan -euro› of een groot gazon mitzi ?
  14:47:25 ‹Mitzi› Niet eens begonnen, zwarte vriend was eerst aan de beurt…..
  14:47:36 ‹jan -euro› hahahhahahah
  14:47:57 ‹Mitzi› Ja……. 🙂
  14:52:51 ‹Mitzi› Nou tot nu toe non event, om 16:00 wellicht nog nieuws.. je weet het maar nooit, met die gekke VS. Zo heeft een (toen) totaal onbekende index, de NY state index mij ooit eens “genaaid”…. Ik zat nog. #@**&%%, geen 3 tellen in de markt….
  14:53:37 ‹jan -euro› hhahahahah mitzi w ie word niet genaaid door vs :p
  14:54:31 ‹Ronald› Dow 12520 opening.. 🙂
  14:54:33 ‹Mitzi› ja, het is langer geleden, maar ik was toen echt pissis off…… 🙂
  14:54:55 ‹Ronald› budje who am ie.. hahaha
  14:56:29 ‹Ronald› johny inglisch 🙂
  14:56:47 ‹Mitzi› 🙂
  15:02:05 ‹Mitzi› I know, en….. pivot power: http://www.dumpert.nl/mediabase/1594431/b506f781/beste_idee_ooit._deel_24367.html
  15:05:39 ‹Ronald› Externe bron: De AEX bevindt zich met een stand van 330,45 op glad ijs. Technisch is slechts een klein zetje nodig om met nog 10 punten te dalen.
  15:06:09 ‹Ronald› undisclosed source.. 🙂
  15:18:04 ‹Ronald› @ ilze, bedankt. Volgt mijn visie van vrijdag ook. USA vandaag hoger. Key reversal figures.. we gaan het zien.
  15:18:30 ‹Ronald› op weg naar 12520 toch??
  15:18:46 ‹ilze› 🙂
  15:19:55 ‹Ronald› prijs en tijd.. en tijd gaat voor prijs.. dus 1000/3 => 333
  15:20:11 ‹Ronald› speciaal voor HH.
  15:20:15 ‹jan -euro› nou tijd hebebn we zat :p:p
  15:20:33 ‹Ronald› nu 330,39.. bijna goed..
  15:20:35 ‹jan -euro› 333.333.3333 volgens mij;)
  15:36:21 ‹Ronald› de bel 12522..
  15:37:21 ‹nousch› Ronald, ting tig ting
  15:47:12 ‹Ronald› 12530..
  15:47:38 ‹Mitzi› er is weer enige hoop, op de AEX. Her einge wat ik kan zeggen is dat er nog geen lagere koersen zijn gezet….. (09:24:28 ‹Mitzi›) Uitgaande van een hor. bodem bij AEX 329,04 en een top bij 346,8 en een corectie op deze dalingen is het eerste doel ( richting !!) c.a. 335,8. Hor steun is hierbij 329,04
  15:49:41 ‹Ronald› eerst effe terug .. de 330,8 vieren .. hoera hoera..
  15:50:53 ‹Ronald› dan de 329,9 vieren?? nee, he , dat doenw e maar niet.. dan maar de hapjespan!
  15:55:05 ‹gorcum› hoera ik vier me
  15:55:09 ‹gorcum› al heb ik geen belang 🙂
  15:55:40 ‹gorcum› r5onald, die 10 punten, dat klinkt beangstigd, voor jou niet?
  15:56:49 ‹gorcum› de dow in de plkus, duitsland in dew plus, en aex is weer om te huilen zo droevig
  15:57:43 ‹Bob› als de DJ en de DAX zo echt gaan verliezen, staan wij op 327….
  15:58:09 ‹ilze› bang voor bernanke
  15:59:05 ‹Ronald› Bob Bernanke?
  15:59:06 ‹ilze› nog 2 min
  15:59:19 ‹gorcum› ojee
  15:59:26 ‹gorcum› knallen we dan naar beneden?
  15:59:42 ‹Ronald› 329,9…
  16:00:07 ‹Ronald› ik doe toch niet voor niks mijn huiswerk zeg…. 🙂
  16:00:25 ‹Ronald› kijk maar …
  16:00:41 ‹nousch› Ronald, ik voel je spanning
  16:00:59 ‹nousch› effen draai nu
  16:01:21 ‹nousch› weer enkele bij hun pietje
  16:01:35 ‹nousch› hi hi hi hi
  16:01:50 ‹nousch› haaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha
  16:01:56 ‹Ronald› nou , dan ging toch volgens plan? 329,9 BODEM!!!!
  16:02:14 ‹nousch› ja klopt
  16:02:31 ‹nousch› ik geniet mee
  16:02:40 ‹gorcum› ik ook, niet te geloven
  16:02:45 ‹nousch› heb me even laten gaan
  16:02:54 ‹gorcum› nousch heb je ingelegd?
  16:03:17 ‹nousch› klein ritje , niet te gek he
  16:03:40 ‹nousch› moet nog warm draaien
  16:04:02 ‹nousch› hallo HH
  16:04:13 ‹wampie› prachtig, ben mooi blijven zitten, stevig aangestampte bodem, voor nu
  16:05:10 ‹nousch› daar komt de winst van ,even met de billen nijpen en daar gaan we
  16:05:21 ‹Ronald› Makkelijker kunnen we het niet maken.. De ED op 1,4035 hertest!
  16:05:44 ‹Ronald› bijna 40 pips erbij..
  16:05:53 ‹Ronald› en stijgende ..
  16:07:09 ‹Ronald› op weg naar 332,2 en daar eruit..
  16:08:05 ‹nousch› kijk de dax eens
  16:08:06 ‹Ronald› long weer gesloten.. 2 punten..
  16:08:19 ‹nousch› zegt genoeg
  16:08:50 ‹Ronald› ED gesloten.. 70pips..
  16:09:07 ‹Ronald› neutraal…
  16:09:25 ‹Bob› waar stappen we weer in Ronald?
  16:09:52 ‹Ronald› hahhahaa Bob, je hebt meegelift? dat was toch duidelijk zo?
  16:10:05 ‹Bob› nee, zat in een meeting, helaassssssss
  16:10:15 ‹Ronald› aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachhhhhhh
  16:10:16 ‹Bob› dus lees het net pas, zonde he!
  16:10:37 ‹Ronald› ja, je kunt hier makkelijk rijk worden..
  16:11:29 ‹Bob› dat lukt me niet snel hoor
  16:11:33 ‹Ronald› vanmorgen 1,5 uur en vanmiddag 1 uurtje..
  16:11:39 ‹Bob› eerst maar eens wat verlies terug pakken….
  16:12:24 ‹jan-euro› nou ronald hoedan
  16:14:26 ‹jan-euro› bob gewoon j eigen ding doen komt het ook goed zelf leren
  16:14:46 ‹toro› RUSTIG RONALD
  16:14:55 ‹jan-euro› zoals noach het ook zeg :p:p
  16:17:58 ‹jan-euro› mijn signalen kon je vadaag ook zat geld mee verdienen met weinig inleg bob en tijd genoeg gehad om in testappen:p
  16:18:16 ‹jan-euro› en alles vooraf zoals normaal toch
  16:19:47 ‹pino› jan-euro, plaats je die signalen regelmatig hier jan ??
  16:21:48 ‹Ronald› Het zou gemakkelijk zijn als Jan -euro ‘smorgens de signalen doorgeeft. dan kun je gelijk inleggen en weggaan?
  16:23:15 ‹pino› zou je dat doen Ronald … inleggen en weggaan ??
  16:32:02 ‹ilze› door naar de 335.5
  16:33:24 ‹wil› heb hier maandag toch gezegd dat woensdag licht herstel kwam
  16:34:16 ‹jan-euro› wil zou ook tijd worden anders valt e rniet veel meer tetraden >O<
  16:34:40 ‹wil› er valt altijd wat te traden.
  16:35:04 ‹jan-euro› als w eop nul staan niet:p
  16:35:32 ‹wil› zover zal het nooit komen. Zou wel plezant zijn.
  16:36:09 ‹wil› vrijdaganamiddag alles short gezet en sinds gisteren alles long. Toch mooie winsten
  16:36:38 ‹jan-euro› toppie wil
  16:37:17 ‹wil› het zal naar mijn mening toch niet lang duren de stijging
  16:37:36 ‹wil› de beurs wordt enkel weer wat gesust
  16:40:20 ‹Mitzi› klap/flappie dji bijna gedaan, Mogelijke WS AEX 333,03 in zicht. winst gepakt….
  16:41:49 ‹pino› en wat nu ??
  16:43:20 ‹Mitzi› kan doorlope: te vroeg gesloten… pech, retrqacementje echter verwacht, nieuw punt afw…. op nieuwe kans.
  16:43:41 ‹jan-euro› komen kansen zat
  16:43:55 ‹jan-euro› pino mail mij maar:p
  16:44:02 ‹pino› dan wacht ik rustig af …
  16:44:12 ‹pino› op de volgende kans
  16:44:18 ‹pino› is goed jan
  16:44:33 ‹Mitzi› Ja hoor… jan
  16:45:09 ‹pino› ben benieuwd of we nog verder gaan up 333 ??
  16:47:36 ‹jan-euro› eurostoch zit weerop weerstand 2722
  16:48:00 ‹jan-euro› r1:p
  16:49:24 ‹jan-euro› es heeft ruimte tot 1328 50
  16:51:21 ‹jan-euro› mitzi heb je ook nasdaq ?
  16:51:42 ‹Mitzi› “normaal” retracement: AEX kan ff terug naar c.a 332,2 / 332.
  16:52:14 ‹Mitzi› Jan: jep, weet alleen niet hoe RT
  16:53:38 ‹Mitzi› Nas geeft NU: 2822,64
  16:58:17 ‹Mitzi› DJI en Nas geven nog geen grond, voor de AEX om weg te zakken, een mogelijke doorbraak AEX 333,03 geeft psych. ws. bij c.a 333,5 ( afh. van tijd). ff aanzien nog…
  17:00:44 ‹Lau› goedemiddag
  17:01:52 ‹jan-euro› thanks mitzi;)
  17:03:15 ‹Mitzi› note: waarschuwing… zo intraday handelen is niet trendmatig, is de waan van de dag…. !!
  17:04:49 ‹wampie› Had ik al begrepen, ik gellog wel in Ilze’s koersdoel:)
  17:05:07 ‹wampie› geloof
  17:08:09 ‹Mitzi› Ik schaar mij ook bi de bende v/d dikke vingers hoor, Wampie. 🙂 maar het gaat om de inhoud v/d mededeling.
  17:08:58 ‹pino› hahaha bende van de dikke vingers

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  08:30:21 ‹wampie› goedemorgen
  13/07/2011 08:30:40 ‹Mitzi› Môgge, een lagere opening verwacht van de AEX, deze zal naar aanleiding van het slot in de VS ca. 330,84 ( -0,38%) zijn. De AEX futures staan momenteel op 329,30 ,(- 0,24% – aug.). De VS futures op dit moment staan c.a. 0,35% positief. Azië koersen: de Nikkei +0,37%, de HangSeng + 1,09%.. Mede door de VS en Azië overnight is de verwachting dat de AEX neutraal zal openen (± 0,3%).
  13/07/2011 08:30:53 ‹Mitzi› Update AEX, dag en uurgrafieken: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-aex%20dagenuurKT.htm
  13/07/2011 08:31:12 ‹Mitzi› Update ING, dag en uurgrafieken: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-ing%20dagenuurKT.htm
  13/07/2011 08:31:26 ‹Mitzi› Update Dow Jones, Nasdaq en S&P500 op dag en uurbasis: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/VSKB/vs%20dag%20uur.htm
  13/07/2011 08:31:38 ‹Mitzi› En dan dit,
  13/07/2011 08:32:00 ‹Mitzi› Het was vannacht laat, om de databases AEX te repareren, uiteindelijk heb ik het gehele volume van de AEX gisteren gewist, dit was de meest neutrale positie t.b.v. de indicatoren.
  13/07/2011 08:32:53 ‹Mitzi› “happy hunting”
  13/07/2011 08:40:52 ‹wampie› Bedankt Mitzi voor de update
  13/07/2011 08:42:40 ‹Mitzi› ok……..
  13/07/2011 08:49:58 ‹gorcum› spannend vandaag
  13/07/2011 08:54:30 ‹ilze› mogguh
  13/07/2011 08:54:46 ‹Mitzi› verschil met de FTI, juni en aug. = c.a. 1,5 punt. De juni serie is momenteel nagenoeg gelijk aan de AEX index. Dit gaat de aug. serie ook overkomen, naarmate de expiratie aug. naderd zullen de verschillen met de index, ook hier, kleiner worden, iettewat verwarrend welicht. Misschien kan ik de FTI en standen maar beter niet meer doorgeven.
  13/07/2011 08:55:07 ‹pino› goedemorgen allemaal
  13/07/2011 08:55:40 ‹Mitzi› o, weer fouten, eerst maar koffie maken
  13/07/2011 09:02:15 ‹pino› weer storing bij binck ….. ????
  13/07/2011 09:03:12 ‹pino› o nee komt ie al ….
  13/07/2011 09:07:38 ‹nousch› goede morgen
  13/07/2011 09:07:53 ‹nousch› hallo pino al wakker
  13/07/2011 09:10:12 ‹pino› ja ik ben present hahaha
  13/07/2011 09:10:41 ‹nousch› gaat lekker ,al flink ingewerkt
  13/07/2011 09:11:06 ‹nousch› ik zie euro stijgen tegen alle verwachtingen
  13/07/2011 09:11:25 ‹nousch› zou draai al komen
  13/07/2011 09:11:55 ‹pino› wie weet …. nousch ….
  13/07/2011 09:11:56 ‹nousch› ik heb mijn schort er al uit
  13/07/2011 09:12:32 ‹nousch› ik ga niet voor de gladiolen , klein bloempje is genoeg
  13/07/2011 09:13:26 ‹nousch› was maar klein ritje ( opwarmen he )
  13/07/2011 09:14:43 ‹nousch› ik zie jullie zo ( ik ben aan de drank ) koffie zuipen ha ha ha
  13/07/2011 09:16:47 ‹wil› goeiemorgen
  13/07/2011 09:21:03 ‹toro› morge
  13/07/2011 09:21:10 ‹gorcum› we gaan down en up
  13/07/2011 09:21:45 ‹nousch› gorcum, jo jo he
  13/07/2011 09:21:55 ‹gorcum› ja
  13/07/2011 09:22:07 ‹gorcum› ik zit er niet meer in elk geval net klein shortje verkocht, 60 euro winst
  13/07/2011 09:22:12 ‹nousch› kijk de dax eens , die is al verder
  13/07/2011 09:22:54 ‹nousch› en de euro gaat ook lekker
  13/07/2011 09:23:10 ‹nousch› we gaan zo naar groen
  13/07/2011 09:23:33 ‹gorcum› ja ik zie het
  13/07/2011 09:24:28 ‹Mitzi› Uitgaande van een hor. bodem bij AEX 329,04 en een top bij 346,8 en een corectie op deze dalingen is het eerste doel ( richting !!) c.a. 335,8. Hor steun is hierbij 329,04
  13/07/2011 09:25:10 ‹gorcum› ben benieuwd mitzi
  13/07/2011 09:25:42 ‹Mitzi› yep….
  13/07/2011 09:27:02 ‹gorcum› mooi spel toch
  13/07/2011 09:27:23 ‹nousch› het zit tegen de bovenkant van de bol aan
  13/07/2011 09:27:33 ‹Mitzi› yep
  13/07/2011 09:27:34 ‹gorcum› ?
  13/07/2011 09:27:38 ‹gorcum› hoe bedoel je nousch
  13/07/2011 09:28:48 ‹ilze› yep
  13/07/2011 09:28:52 ‹Ronald› goede morgen 2 punten AEX long meegelift.
  13/07/2011 09:28:57 ‹nousch› ik zit op de plus500 op 5 min , kan iets anders niet openen met mijn pc ( lees prul )
  13/07/2011 09:28:59 ‹Mitzi› Eb, meer bv. bij uitbraak AEX 333,03
  13/07/2011 09:29:21 ‹Mitzi› Eb=En…..
  13/07/2011 09:29:45 ‹gorcum› ronald, hoe zag je dit aankomen dan
  13/07/2011 09:29:51 ‹gorcum› omdat we eerst naar beneden gingen?
  13/07/2011 09:30:38 ‹gorcum› zie je de dax
  13/07/2011 09:30:49 ‹gorcum› 2,4% plus
  13/07/2011 09:30:53 ‹gorcum› waarom doen wij dit niet
  13/07/2011 09:30:55 ‹Ronald› gisteren toch al gezegd.. ik had al longs ingelegd.. en vanmorgen snel nog meer..
  13/07/2011 09:31:16 ‹gorcum› voor augustus was dat toch
  13/07/2011 09:31:18 ‹gorcum› maar goed,
  13/07/2011 09:31:36 ‹Ronald› Ja, dielopen nog .. maar extra voor de korte termijn erbij gedaan..
  13/07/2011 09:31:49 ‹gorcum› ik zie het straks verder, ik doe er weinig aan vandaag, ben bij de kids
  13/07/2011 09:32:10 ‹gorcum› gaan wij de dax achteraan denk je ronald?
  13/07/2011 09:32:35 ‹Mitzi› gorcum, 3x bodem 329,04 is redelijke kans dat..
  13/07/2011 09:33:20 ‹gorcum› dat het niet lager gaat
  13/07/2011 09:34:34 ‹Mitzi› redelijke kans dat, is ook “gokken” en een beetje geluk….. een deel van dit werk….
  13/07/2011 09:35:12 ‹pino› gorcum, dax is een foutje !!! / bij binck zeker ???
  13/07/2011 09:35:27 ‹Ronald› nou nee, volgende de beursjongens zouden we vanmorgen eerst omhoog gaan
  13/07/2011 09:35:42 ‹gorcum› ja bij binck ja
  13/07/2011 09:36:01 ‹Ronald› (insider information)
  13/07/2011 09:36:06 ‹Ronald› lol
  13/07/2011 09:36:07 ‹gorcum› jij hebt gewoon goede info ronald, maar verder omhoog dus niet?
  13/07/2011 09:37:58 ‹pino› gorcum, is foutje bij die klote binck
  13/07/2011 09:38:02 ‹Ronald› ik help maar weer eens.. DOE JE OGEN OPEN !!@!! we zijn nl naar het slot van gisteren gegaan 332,2/3 (dat zei ik gisteren ook al ..) herhaling!!
  13/07/2011 09:38:19 ‹pino› gorcum, kijk hier maar : http://nl.forexpros.com/indices/wereld-indexen
  13/07/2011 09:38:34 ‹Ronald› vooraal kijken!!! wat zie je gebeuren…
  13/07/2011 09:39:12 ‹gorcum› Het slot van gister ja, dat zie ik ook. Maar dat zegt toch nog niks of wel dan?
  13/07/2011 09:39:26 ‹gorcum› of betekent dan hogere oorden als we dat nu al bereiken?
  13/07/2011 09:39:49 ‹Ronald› GAP.. en I rest my case
  13/07/2011 09:42:00 ‹gorcum› ok
  13/07/2011 09:43:24 ‹Daily Mirror› GAP gesloten, dus down maar weer
  13/07/2011 09:50:48 ‹gorcum› ben benieuwd
  13/07/2011 09:54:49 ‹Ronald› ik lette niet op , hebben we de 330,7/8 gehad?
  13/07/2011 09:57:49 ‹pino› Ronald, 330,8 ja gehad
  13/07/2011 09:58:00 ‹Bob› is de 330,8 een steun?
  13/07/2011 10:00:58 ‹Ronald› nee, een berekend draaipunt.
  13/07/2011 10:02:15 ‹gorcum› in hoeverre volgt aex bijvoorbeeld de dax?
  13/07/2011 10:07:16 ‹wampie› Meen sochtends de DAX en smiddags S&P
  13/07/2011 10:08:20 ‹gorcum› ok want nu zit er ruim half procent tussen, zou je niet verwachten
  13/07/2011 10:17:27 ‹ilze› 330.58 pp
  13/07/2011 10:17:44 ‹jan -euro› een goed emorgen
  13/07/2011 10:18:22 ‹Jochem› moguh
  13/07/2011 10:22:37 ‹Mitzi› Update AEX, dag en uurgrafieken: http://www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-aex%20dagenuurKT.htm
  13/07/2011 10:31:39 ‹wampie› test
  13/07/2011 10:40:44 ‹Ronald› op weg naar 329,9…
  13/07/2011 10:44:22 ‹Ronald› berekend: 331,4 > 329,9
  13/07/2011 10:44:51 ‹gorcum› ronald, jij bent echt handig
  13/07/2011 10:57:16 ‹jan -euro› gurcum nietteveel pluimpjes weg geven he aan onze ronald
  13/07/2011 11:29:30 ‹Daily Mirror› Eerst even naar 332 toch

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  12/07/2011 22:08:21 ‹rara› de grieken zelf hebben part noch deel aan de ellende die 3 generaties politieke elite over hen heeft afgestort samen met leengeile eu-banken
  12/07/2011 22:08:26 ‹pino› ik ga ook is ff op stok ……….. allemaal weltrusten en tot morgen
  12/07/2011 22:08:40 ‹rara› mzzl
  12/07/2011 22:08:47 ‹pino› tot morgen
  12/07/2011 22:45:39 ‹jp› hoi luc
  12/07/2011 23:43:55 ‹ilze› hoi JanS
  12/07/2011 23:43:57 ‹JanS› Goeie avond 😉
  12/07/2011 23:44:27 ‹JanS› Korte update geplaatst op het forum in de -> dagelijkse update<-
  12/07/2011 23:44:36 ‹ilze› veel meningen vandaag
  12/07/2011 23:44:42 ‹JanS› Hallo Ilze 😉
  12/07/2011 23:44:59 ‹ilze› ga straks ff lezen
  12/07/2011 23:45:18 ‹ilze› ben de weg kwijt
  12/07/2011 23:45:23 ‹JanS› Ja, ik lees geen meningen, niet omdat ik het denk beter te weten, maar ik denk soms dat een ander het beter weet, en wanneer ik dat dan volg .. 🙁
  12/07/2011 23:45:39 ‹JanS› Daarom volg ik gewoon , eigenwijs, mijn eigen idee 😉
  12/07/2011 23:46:10 ‹ilze› goed…….beter en slecht plan, dan helemaal geen plan
  12/07/2011 23:46:22 ‹ilze› en= een
  12/07/2011 23:47:16 ‹JanS› Weet je, wanneer je vier meningen leest, en ze zijn alle vier verschillend, wat moet je daar dan mee ? Probeer daarom zelf een mening te vormen, en wanneer dat afwijkt van het koersverloop daarna, probeer dat dan bij te schaven, net zolang totdat …
  12/07/2011 23:48:14 ‹JanS› Het is de enigste manier om winst te maken. Je kan hooguit een andermans idee bekijken, om te zien of je daar wat van opsteekt waar je wat mee kan.
  12/07/2011 23:48:58 ‹JanS› Sommige ideeën van een ander zijn soms heel goed, maar of dat aansluit bij jou manier van handelen / denken … daar gaat het om.
  12/07/2011 23:49:30 ‹ilze› tot augustus down of de high……….zeg het maar?
  12/07/2011 23:50:14 ‹ilze› morgen draaidag of vrijdag?
  12/07/2011 23:52:28 ‹ilze› day trading is het moeilijkste wat er is , maar je bent geneigd om op 5 min te handelen omdat een langere termijn visie gezien de ontwikkelingen ( griekenland/italie ) uiterst ondoorzichtig zijn ?
  12/07/2011 23:53:28 ‹JanS› vooruit kijken kan niemand, dat moet je ook niet willen, je moet niet gaan gissen. Je moet de signalen in de grafiek bekijken, op jouw manier, wat voor jou duidelijk is, en daar je tradingmomenten op afstemmen.
  12/07/2011 23:54:29 ‹JanS› Oude steunnen zijn belangrijk bij een ferme daling, en ook oude toppen, maar kijk ook eens naar de FMQ ringen. Maar ga niet proberen de toekomst te voorspellen, dat gaat niet lukken
  12/07/2011 23:55:11 ‹JanS› Je moet de signalen in de grafiek proberen te lezen, en daaruit halen wat het meest waarschijnlijk is…
  12/07/2011 23:55:55 ‹JanS› is niet eenvoudig, ik heb er jaren over gedaan, veel studie naar gedaan …
  12/07/2011 23:56:00 ‹ilze› die ringen,naar gekeken…….echt moeilijk voor mij om te lzen
  12/07/2011 23:56:37 ‹ilze› lezen
  12/07/2011 23:56:47 ‹JanS› Die ringen moet je uitzetten in veel grafieken, ook in het verleden, dan leer je ze vanzelf ‘lezen’.
  12/07/2011 23:57:29 ‹JanS› zo gaat dat trouwens met veel indicatoren, uitzetten in de grafiek, kijken hoe het in het verleden werkte, en dat doortrekken naar de toekomst.
  12/07/2011 23:58:04 ‹ilze› toch…….voorspelling?
  12/07/2011 23:58:37 ‹ilze› met alle respect
  12/07/2011 23:58:38 ‹JanS› De WUSK1 indicator wordt nog uitgebreidt met een heel mooie tool, die in combinatie met de FMQ ringen een soort van voorspelling doen …
  12/07/2011 23:59:23 ‹JanS› maar .. ipv. voorspelling moet je eigenlijk lezen .. het meest te verwachten scenario … want daar stel je je handeltje op in .
  12/07/2011 23:59:36 ‹ilze› yep
  00:00:05 ‹JanS› Ik ga nog even verder Ilze, goeie nachtrust straks, en ‘laat je niet gek maken’;)
  00:00:20 ‹ilze› eg nie………thx
  00:00:31 ‹JanS› 😉 off.
  00:00:37 ‹ilze› idem
  00:35:42 ‹newdaytrader› hoi gp
  00:35:57 ‹newdaytrader› nog nieuws

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  17:50:23 ‹jan-euro› straks
  17:55:38 ‹John1› Mijn voorkeur ? NOACH
  17:56:30 ‹John1› Zie hierboven 10 regels waar niets staat.
  17:56:56 ‹John1› Bij NOACH staan er 10 zaken in een regel.
  17:58:08 ‹wampie› In de Rus lopen de koersen van CAC en AEX gewoon door
  17:58:32 ‹Jochem› yep, zeker een nieuw experimentje bij euronext
  17:58:56 ‹Jochem› of ze zijn vergeten de knop om te halen, of er worden nog ff druk posities rechtgetrokken ….
  19:38:41 ‹jan-euro› he snabbel
  19:38:45 ‹jan-euro› mat evan mij
  19:38:52 ‹jan-euro› :p:p:p
  19:58:33 ‹nousch› goud blijft gaan , is verdacht , op hoogste koers
  19:58:57 ‹Gorcum› dow toch ook weer rood
  19:59:07 ‹nousch› zou de vlucht uit de euro een feit zijn
  19:59:34 ‹nousch› ha ha ha iedereen naar de uitgang
  19:59:48 ‹toro› euro toch aan versterken
  20:00:24 ‹nousch› toro, ik hoop het
  20:01:15 ‹nousch› ik hou het in het oog , ik wil niet de laaste zijn
  20:01:40 ‹Gorcum› nousch, morgen long?
  20:01:45 ‹toro› de laatste voor wat?
  20:15:44 ‹Gorcum› voor de trein vertrekt denk ik
  20:20:11 ‹toro› er komt altijd een tweede kans..
  20:31:39 ‹Gorcum› en waar die lig die deze week volgens jou?
  21:19:04 ‹Ronald› die stopt bij het vertrek station 🙂 we wachten op de BEL….
  21:19:36 ‹Ronald› de zilverbel ging vanmiddag af…
  21:19:52 ‹gorcum› ha ronald
  21:20:12 ‹gorcum› de zilverbel, waar hoorde je die 🙂
  21:20:18 ‹Ronald› idem voor goud.. op weg naar hoogste punt dit jaar (KD richting 2000 dollar = ponzi money 🙂 )
  21:20:48 ‹Ronald› grafiti bekijken.. dan zie je de bel gaan..
  21:21:07 ‹gorcum› ik heb niet alle grafieken 🙂
  21:21:30 ‹gorcum› dus het zou niet onverstandig zijn als ik morgen long instap?
  21:21:48 ‹Ronald› klacht indienen bij de AFM.. beurshandel gaat door na 17:35 uur..
  21:22:45 ‹Ronald› Ik had voor vandaag 332,3 staan.. door die ban(k) dieten gingen we eronder
  21:22:51 ‹Ronald› aan het slot
  21:23:07 ‹gorcum› boeven 🙂
  21:23:23 ‹Ronald› maar dat postte ilze vanmiddag al. makkelijk voor iedereen, toch?
  21:23:24 ‹gorcum› en wat gaat de dag van morgen geven, usa geeft niet echt richting
  21:23:48 ‹Ronald› dat is de grote vraag .. wat gaan we morgen doen..
  21:24:16 ‹gorcum› jij weet het allang weer 🙂 geef me is een tipje:)
  21:24:30 ‹gorcum› ik wil binnekort verhuizen:P
  21:25:21 ‹Ronald› naar ibiza? eiland voor jezelf?
  21:25:43 ‹gorcum› nee een iets groter huis voor de kleintjes:P leuke tuin
  21:26:00 ‹gorcum› maar als ik het nu analyseer
  21:26:00 ‹Ronald› ik heb vandaag maar longs augustus gekocht.. dan hebben we nog even te gaan 🙂
  21:26:35 ‹gorcum› dat moet lukken ja :), maar wat is jouw visie op morgen , even serieus……ook lager weer?
  21:26:57 ‹Ronald› nee, dat weet ik nog niet. kan beide kanten op..
  21:27:23 ‹gorcum› ja dat zou ik ook zeggen
  21:27:26 ‹gorcum› usa weet het ook niet
  21:28:18 ‹Ronald› die wachten op berlusconi.. de rascrimineel.
  21:28:19 ‹droad› IRELAND CUT TO JUNK BY MOODY’S, OUTLOOK REMAINS NEGATIVE
  21:28:52 ‹droad› 1 MINUUT AGO
  21:29:20 ‹gorcum› nou
  21:29:26 ‹gorcum› dan weten we het dus ?
  21:29:32 ‹Ronald› Ja, daar konden we op wachten. nog even en het geld is niks meer waard. Griekenland, Portugal, Ierland, Italie, Spanje , belgie en Frankrijk.. in die volgorde..
  21:29:42 ‹droad› Ook goedenavond
  21:29:46 ‹gorcum› nou dan gaan we dus short morgen ?
  21:29:56 ‹gorcum› waar lees je dit bericht droad?
  21:30:22 ‹droad› Op mijn dollar pagina
  21:30:28 ‹Ronald› Goeie dag vandaag.. 3 ritjes van zo’n 100 pips meegedaan / en procenten op de MIB…
  21:30:51 ‹gorcum› welke site is dat droad
  21:31:06 ‹Ronald› dracula de engel..
  21:31:08 ‹droad› eur/usd knalde van 1,4030 naar 1,3990 maar stuiter al weer terug
  21:31:14 ‹Ronald› ehh, droadbengel
  21:31:39 ‹droad› DailyFXTeam profile DailyFXTeam IRELAND CUT TO JUNK BY MOODY’S, OUTLOOK REMAINS NEGATIVE 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
  21:31:54 ‹droad› Zijn twitter berichten die langskomen
  21:32:19 ‹Ronald› ik ging mee van 1,397… 1,3870.. 1,402 enz..
  21:33:04 ‹droad› Kijk maar eens op de site van de droadbengel http://droadneggel.webs.com/dollar.htm
  21:33:18 ‹gorcum› maar ronald, als ireland echt negatief wordt beoordeeld, dan kan je toch wachten op lagere koersen en lagere euro?
  21:33:21 ‹droad› Zoiets kun je hier ook nog onder plakken beheerder !
  21:34:04 ‹Ronald› tuurlijk, er kan nog 300 punten vanaf.. :lol::lol:
  21:34:45 ‹gorcum› jup, dan zit je short best leuk 🙂
  21:35:32 ‹Ronald› maar USA draait alweer een beetje bij.. als daar de stekker er uitgaat dan zijn de rapen gaar… dan klapt alles in.. het hele pyramide spel.. en dat willen de heren nog niet..
  21:36:27 ‹gorcum› nog altijd in de min toch 0,12
  21:36:32 ‹Ronald› dus afwachten maar.. morgenvroeg beslissen. of de verwachting uitkomt.
  21:37:24 ‹droad› Nog een fijne avond. Ik ga weer. Bye, bye
  21:37:45 ‹Ronald› Ja, maar DOw 12500 zal het welk ongeveer worden.. in USA hebben weer 13 mrd meer uitegeven dan er binnenkomt. Hallo Harry
  21:37:52 ‹gorcum› maar van van ierland, is dat een bericht dat net echt officieel naar buiten is gebracht> kan het verder nergens vinden nog
  21:38:18 ‹gorcum› ja dat kan nooit goedgaan toch
  21:38:35 ‹haagseharry› goedenavond dames en heren ook \
  21:38:45 ‹Ronald› Moodys dekt zich nu ook in.. slechte reputatie
  21:38:56 ‹Ronald› dada babba harry
  21:39:05 ‹haagseharry› ?
  21:39:06 ‹gorcum› ha harry
  21:39:30 ‹haagseharry› oepidoepi terug Roland>(
  21:39:52 ‹Ronald› hahaha je had hem toch wel door.
  21:40:02 ‹Ronald› Hoest daar..
  21:40:11 ‹haagseharry› ja hoor maakt mijn nie uit
  21:40:12 ‹gorcum› hier regent het echt giga
  21:40:14 ‹haagseharry› goed hoor
  21:40:24 ‹haagseharry› winst op mn puts
  21:40:30 ‹haagseharry› engesloten
  21:40:32 ‹Ronald› regen tot morgen, vooral in het westen..
  21:40:37 ‹haagseharry› nu nieuwe kans afwachten
  21:40:40 ‹Ronald› prima gedaan Harry
  21:40:47 ‹haagseharry› op zoek naar de dunkellpunten
  21:40:55 ‹Ronald› ja, geen positie is ook een positie..
  21:41:09 ‹gorcum› euro daalt nog steeds
  21:41:41 ‹Ronald› zolang de ED bovend e 1,387 blijft is het goed..
  21:42:11 ‹Ronald› de amerikanen willen een sterke eruo en zwakke dollar
  21:42:17 ‹Ronald› euro
  21:42:17 ‹haagseharry› gewoon die dow onveranderd sluiten
  21:42:35 ‹Ronald› dat verwacht ik ook.. 12500 of zo ongever
  21:42:45 ‹haagseharry› yep
  21:42:56 ‹gorcum› waarom wil usa sterke euro/?
  21:43:03 ‹Ronald› de S & P gaan al weer omhoog 1300 gehaald, GAP dicht , dus karren maar..
  21:43:23 ‹haagseharry› inside day daar
  21:43:31 ‹Ronald› als de euro sterk is en de dollar zwak>>> export…. toeeeeeeeeeeeet
  21:43:51 ‹mereoc› @ronald: Jouw Bradley 29/7 = dag 16 in mijn telling. Dat kan een vroege top zijn, na de laatste erg late top.
  21:45:23 ‹haagseharry› oeps slaat effe weg
  21:45:57 ‹Ronald› normaal is er een baland tussen de landen. zodra men begint met sponsoren (Keynesiaans) dan wordt de balans verstoord.. en dan moet dat weere gecorrigerd worden: Comperatieve kostenverschillen
  21:46:16 ‹John1› Kijk….., amerika had een te grote broek aangetrokken !
  21:46:33 ‹Ronald› streep e weg achter weer en voeg die toe in gecorrigeEerd..
  21:47:41 ‹Ronald› Mereoc, Bradley datum is plus of min 2 dagen..
  21:48:57 ‹gorcum› 0,35% in de min,au
  21:49:00 ‹Ronald› En volgens Gann zouenw e onderweg omhoog moeten zijn.. hoewel, er is nog een bodem mogelijk
  21:49:59 ‹gorcum› volgens noach toch pas do of vrijdag omhoog?
  21:50:05 ‹Ronald› slordig .. ik sla niet hard genoeg op de toetsen..
  21:50:11 ‹rara› http://www.zerohedge.com/article/moodys-downgrades-ireland-baa3-junk
  21:50:29 ‹haagseharry› volgens Gann ?
  21:50:39 ‹mereoc› Ronald, cyclustelling is +/- 5 dagen, en ging laatst 1 dag mis :p
  21:51:07 ‹Ronald› Ja die Moody Blues.. die richten wat aan.. alles wordt uit de kast gehaald om de particulier op het verkeerde been te zetten.
  21:51:49 ‹Ronald› Ik hou dat niet zo ruim aan, ca 2 dagen .. erbuiten dan istie AF! dan klopt het niet.
  21:51:58 ‹gorcum› Bedoel je nou dat ze iedereen op short willen laten gaan, end an de boel omgooien, of snap ik je verkeerd??
  21:52:13 ‹gorcum› wanneer verwacht jij de draai dan
  21:52:22 ‹mereoc› http://www.youtube.com/watch?v=N_J-hmyAS6c
  21:52:30 ‹haagseharry› naah tis ineens geen inside day meer
  21:52:39 ‹rara› ach het is en blijft een mening en een advies wat moody’s uitbrengt en dat zou je kunnen negeren, alleen hebben de autoriteiten besloten dat als moody’s een scheet laat daar hoe dan ook wat mee gedaan moet worden alsof het een wet is
  21:52:54 ‹Ronald› tuurlijk Gorcum.. alles is voorgeprogrameerd in tijd en prijs.. > Noach heeft daar vandaag nog een keer zijdelijngs op gewezen.
  21:53:20 ‹gorcum› dat geloof ik ook
  21:53:24 ‹gorcum› inmiddels
  21:53:24 ‹rara› en als het de autoriteiten niet aanstaat wat moody’s beweert, dan gaan ze moody’s aanklagen. te zot voor woorden…
  21:53:33 ‹haagseharry› http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011/07/12/1310481818-360.jpg van jackpot
  21:53:35 ‹gorcum› heb van Noach een geweldig hulpmiddel ontvangen (hoop ik)
  21:53:58 ‹haagseharry› en dat is de dildo van mevrouw Noach
  21:54:03 ‹haagseharry› 🙂
  21:54:05 ‹haagseharry› grapje
  21:54:11 ‹gorcum› o o o
  21:54:11 ‹Ronald› Ja, marktverstoring door Moody’s.. dus de AFM eropaf 🙂
  21:54:37 ‹haagseharry› zonder gekheid Gorcum wat is dat dan
  21:54:46 ‹rara› waanzin ronald, ze zijn kompleet de weg kwijt
  21:54:56 ‹Ronald› ai Harry .. 1270 in zicht..
  21:55:35 ‹Ronald› een hamer.. om de PC te********?
  21:55:51 ‹Ronald› dat is werkelijk eengoed hulpmiddel
  21:55:59 ‹haagseharry› hahahha
  21:56:00 ‹rara› en griekenland is NIET failliet! ze betalen alleen niet alles terug omdat ze dat niet kunnen….. jaja echt heus waar….
  21:56:46 ‹Ronald› Ja, maar van de Grieken wéét je dat ze je naaien waar je bijstaat.. de ieren doen dat niet..
  21:56:58 ‹mereoc› http://www.youtube.com/watch?v=n2Mxy6lU_uk speciaal voor Gorcum, met complimenten
  21:57:19 ‹haagseharry› denk dat de Kapitein goede zaken weg geeft
  21:57:54 ‹rara› net zoals dat de meeste fusies en overnames mislukken, was europa van meet af aan gedoemd om te mislukken met al die verschillende culturen; dat zag een klein kind aankomen
  21:58:24 ‹haagseharry› dus nogmaals Gorcum welk hulmiddel ?
  21:58:29 ‹mereoc› Variatie = rijkdom in de natuur
  21:58:36 ‹gorcum› hoe bedoel je harry
  21:58:50 ‹haagseharry› gorcum› heb van Noach een geweldig hulpmiddel ontvangen
  21:59:01 ‹haagseharry› dat bedoel ik
  21:59:05 ‹gorcum› maar ronald en co, gezien amerika nu, , is dan een daling nieth et meest voor de hand liggend?
  21:59:10 ‹gorcum› O dat, DMI
  21:59:33 ‹gorcum› Naar 329 – 327?
  22:00:03 ‹haagseharry› tis geweldig en dan oh dat schiet mij maar in een kapotje:p
  22:00:33 ‹pino› als je werkelijk kijkt wat er aan de hand is …… zouden we al lang op 300 moeten staan …..
  22:00:35 ‹gorcum› ?
  22:00:52 ‹Ronald› en nog veel lager..
  22:01:02 ‹rara› 300 lijkt me nog veel dan….
  22:01:07 ‹gorcum› nou
  22:01:09 ‹haagseharry› 281
  22:01:13 ‹gorcum› van mij mag de trein naar 300 🙂
  22:01:17 ‹haagseharry› aaahh tempo
  22:01:34 ‹pino› nu bedoel ik dan he ….. en dan 270/275 ….. kan gewoon ….
  22:01:42 ‹rara› denk eerder 298 :p
  22:01:43 ‹gorcum› kan zeker
  22:01:53 ‹gorcum› nee rara, fout, 297,2
  22:01:59 ‹gorcum› je zit er naast
  22:02:00 ‹Ronald› DOW 12450…
  22:02:04 ‹rara› zou heel goed kunnen idd
  22:02:21 ‹gorcum› 0,4% eraf geknabbeld x 2 = 0,8 in de min AEX morgen
  22:02:25 ‹rara› maar 100 lijkt me ook niets overdreven
  22:02:37 ‹pino› rara, 100 ???
  22:02:42 ‹pino› 😉
  22:03:01 ‹rara› als je al die waardeloze troep die banken nog op hun balansen hebben staan tegen fair value zou waarderen is 100 nog veel voor de aex
  22:03:02 ‹an› volgens mij gebeurd dat volgend jaar
  22:03:14 ‹gorcum› futures amerika verklappen ook niets 🙂
  22:04:07 ‹pino› rara, ja oke ….. maar reeel beeld … en en spiegel voorhouden haden we de 300 al moeten zien ….. maar das mijn mening
  22:04:13 ‹an› bad eend zei altij twee jaar geleden dat in 2012 het hele finiaciele systeem in elkaar stort
  22:04:37 ‹rara› nou gelukkig maar an
  22:04:39 ‹gorcum› het aantal landen met problemen is nu wel groot aan het worden
  22:04:47 ‹gorcum› kunnen wij ook niet lekker alles opmaken hier in nederland/?
  22:05:02 ‹pino› gorcum, mijn idee …………
  22:05:08 ‹rara› tis sowieso van de zotten als je out of the box denkt dat de rijkste landen ter aarde zo in de schulden zitten’
  22:05:20 ‹Ronald› De oude landen wel. maar de nieuwe landen hebben niet veel te verliezen.
  22:05:55 ‹gorcum› heren, ik spreek jullie morgenochtend weer, op naar lagere oorden…
  22:05:57 ‹mereoc› an, zijn er meer die dat zeggen, zelf neig ik ook naar die visie
  22:06:01 ‹Ronald› Ik ga sluiten. morgen een nieuwe dag.. slaap lekker..
  22:06:07 ‹pino› wat ook raar is dat wij maar blijven storten met zn allen ……….. ga naar griekenland op vakantie .. herstel naar mijn eigen land …… zoveel heb ik al overgemaakt :lol::lol::lol:
  22:06:13 ‹gorcum› jo truste
  22:06:26 ‹pino› laters ronald
  22:06:41 ‹Ronald› doei doei.. off
  22:06:58 ‹rara› ja pino, maar het gaat helemaal niet om griekenland of de grieken, maar om de banken en jij gaat vast niet op vakantie naar griekenland om daar bij de bank 100 euro af te geven
  22:07:29 ‹pino› rara, zeker niet nee ………
  22:08:21 ‹rara› de grieken zelf hebben part noch deel aan de ellende die 3 generaties politieke elite over hen heeft afgestort samen met leengeile eu-banken
  22:08:26 ‹pino› ik ga ook is ff op stok ……….. allemaal weltrusten en tot morgen
  22:08:40 ‹rara› mzzl
  22:08:47 ‹pino› tot morg

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  12:53:38 ‹Mitzi› intussen, in koersengrafiek AEX op uurbasis alle volume tot nu toe in één koersenbar.. Grafiek / info naar de galemiezen..
  12:55:30 ‹ilze› Alex………nog steeds niet
  12:55:37 ‹Noach› wordt straks gecorrigeerd doen ze altijd
  12:55:46 ‹Noach› ze kunnen die gewoon niet aan
  12:56:06 ‹Noach› cirquit break noem je dat geloof ik weet niet zeker of je precies schrijft
  12:56:30 ‹Mitzi› t’is duidelijk Noach
  12:57:10 ‹Noach› probleem was dat er zoveel orders waren dat de computers werden gestopt
  12:58:18 ‹Noach› gekke is dat het handelssysteem tom was die blokeerde
  12:58:30 ‹Noach› dat was het nieuwe systeem van binck
  12:59:04 ‹John1› Dan zitten ze al 20 jaar met te kleine computers ?
  12:59:30 ‹Mitzi› Ja….. !!
  12:59:47 ‹Noach› nee er grote orders die lopen normaal niet over tom
  13:00:15 ‹Noach› is de eerste keer dat er een krach is konden ze niet eerder uittesten
  13:00:21 ‹Mitzi› gewoon bull shitt dus dit zal echt de oorzaak niet wezen…
  13:01:07 ‹Noach› precies kom je nooit achter
  13:01:25 ‹Noach› maar ik heb 2 weken geleden tegen Sal gezegd dat dit zou gebeuren vraag het maar
  13:01:43 ‹Noach› heb precies opgeschreven wat er zou gebeuren vraag maar na
  13:03:53 ‹John1› Volgende keer precies hetzelfe verhaal, let maar op.
  13:04:38 ‹Noach› blijft een drama natuurlijk
  13:18:12 ‹John1› Flinke tikken SenP.
  13:18:28 ‹Noach› 328 nu
  13:18:35 ‹Noach› fti is al onder de 326 geweest
  13:20:03 ‹Mitzi› aug. FTI: yep. 325,10
  13:22:07 ‹an› waarom denk je dat het tot sept zakt terwijl een ander juist tot sept stijgt zegt
  13:22:16 ‹an› noach
  13:23:32 ‹Noach› die andere hadden die het goed in januari ?
  13:24:16 ‹an› ik weet het niet meer stop er maar mee
  13:24:42 ‹John1› Ik zeg wel eens, waar meut het naateu,waar meut het naateu.
  13:24:47 ‹Noach› voorspellen doen veel mensen maar je schiet er niks meer op
  13:25:08 ‹Noach› je kan beter bewegen in de richting van de trend voorspellen is leuk maar je hebt er niks aan
  13:26:17 ‹Noach› enige wat een t.a. doet is vaststellen wat de trend is meer niet
  13:26:26 ‹Noach› de trend is nu negatief
  13:27:06 ‹ilze› relativeren………….pffffff, moeilijk hoor
  13:27:48 ‹Noach› anticiperen op bodem en toppen is gewoon dom
  13:28:10 ‹Noach› meeste geld wordt verloren door mensen die denken toppen en bodem te kunnen zien
  13:29:20 ‹toro› tja Noach maar er zijn ook veel tijden dat er geen trend is
  13:29:37 ‹toro› dan verlies je veel geldmet trendsysteem
  13:30:06 ‹Noach› in 65% van de tijd staat de beurs stil
  13:30:34 ‹Noach› geen winst geen verlies dus iedereen die de beurs volgt zit 65% niks te doen
  13:30:47 ‹Noach› noem je markt efficency
  13:31:17 ‹Noach› je moet alleen zorgen dat je in die 35% van de tijd dat er wel wat gebeurd aanwezig bent of een positie hebt
  13:32:52 ‹Noach› nou dus de 14e of de 15e heb je een grotere kans op een draai dat is mijn enige boodschap
  13:33:17 ‹Noach› of anders gezegd rond 4 augustus is er een grotere kans op een bodem
  13:33:24 ‹an› niet vandaag nog
  13:33:36 ‹Noach› nog anders gezegd is er geen bodem maar een top dan is de volgende beweging een daling
  13:33:43 ‹Noach› nee niet vandaag
  13:34:07 ‹Noach› althans het ligt niet in de verwachting dat er vandaag een bodem komt
  13:34:17 ‹an› dus mijn long verkopen dan tot hoever denk je dat het zakt
  13:34:45 ‹Noach› 331 325
  13:35:02 ‹Noach› ligt er aan wat je hefboom is of je stop en hoeveel pijn je kan verdragen
  13:35:13 ‹Noach› en op welke grond je bent ingestapt
  13:35:26 ‹Noach› je moet gedacht of iets hebben wat tegen je zei nu moet je kopen
  13:35:46 ‹Noach› als die zelfde redenering nog kopt waarom zou je dan sluiten
  13:35:56 ‹Noach› omdat ik het zeg wie ben ik
  13:36:35 ‹Noach› iedereen heeft andere beredeneringen om iets te kopen kijk na of het nog klopt
  13:38:03 ‹John1› Laat ik nou een aexkoers hebben, een wonder.
  13:38:14 ‹Noach› jip
  13:38:21 ‹ilze› alex werkt
  13:38:30 ‹Noach› ze denken voor die gestoorde noach alles verteld
  13:38:52 ‹Noach› we gooien het los anders vertelt die van de hoed en de rand dus weer koersen
  13:38:52 ‹ilze› ga door……….ga door………!
  13:39:26 ‹Noach› op welke grond gaan mensen long
  13:39:42 ‹Noach› als je denkt aan een bodem zou ik blijven zitten
  13:40:34 ‹an› dank je voor het antwoord
  13:41:10 ‹jan› hi
  13:41:19 ‹jan› iemand last van binck gehad?
  13:41:56 ‹nousch› haaaaaaaaaa lekkere middag , twee dikke frikadelen voor mij
  13:42:13 ‹jan› het heeft mij veel gekost
  13:42:17 ‹jan› wil gaan claimen
  13:42:27 ‹Noach› jammer zeker doen
  13:42:39 ‹Noach› is een schande eigenlijk zit je goed en dan krijg je dit
  13:42:52 ‹jan› ja
  13:42:59 ‹jan› heb al rekening bij saxo geopend
  13:43:05 ‹Mitzi› weer koersen AEX
  13:43:06 ‹jan› en short binck gegaan
  13:43:16 ‹Noach› heeft geen zin dit komt nooit meer voor
  13:43:17 ‹jan› uit wrok en denk ook dat dit een staartje krijgt
  13:43:28 ‹jan› ben er gewoon klaar mee
  13:43:30 ‹Noach› kijk even was de vraag of short zou worden verboden
  13:43:46 ‹Mitzi› @ Jan, IB, een idee?
  13:43:48 ‹jan› ?
  13:43:49 ‹Noach› ze dachten echt een verbod op short selling
  13:44:13 ‹jan› ik heb calls geschreven en puts gekocht vd premie
  13:44:24 ‹jan› geloof jij in short binck?
  13:45:38 ‹Noach› even kijken is niet een fonds wat ik volg ogenblikje dan volg geen fondsen onder de 20 heeft geen zin en je verdiend er niks aan
  13:45:54 ‹jan› gaat toch om percentages
  13:46:50 ‹Noach› heb soms van die gekke idee slaan nergens op niks van aantrekken wordt wel erger met het ouder worden even kijken naar binck
  13:47:07 ‹jan› haha
  13:47:12 ‹jan› heb zelf ook veel rare ideen
  13:47:23 ‹jan› maar verdien er wel mee
  13:48:02 ‹jan› welk platform trade jij?
  13:50:08 ‹Noach› http://www.beleggenchat.nl/forum/shareimg/1310471399.jpg
  13:50:24 ‹Noach› bodem denk ik 9.35 boden en dan weer omhoog stop op 9.25
  13:50:54 ‹jan› ok dank je
  13:50:57 ‹Noach› 10.94 en dan weer omlaag
  13:51:13 ‹jan› ik denk toch bodem lager door mogelijke claims maar evengoed dank je
  13:51:24 ‹jan› welk platform gebruik jij?
  13:51:29 ‹Noach› ben een t.a. mag niet denken
  13:51:36 ‹jan› zo is het
  13:51:45 ‹Noach› ik zit op IT het nieuwe ding
  13:51:52 ‹jan› wat is dat?
  13:52:06 ‹Noach› wordt pas volgende kwartaal geintroduceerd
  13:52:15 ‹jan› van wie is dat?
  13:52:23 ‹jan› en bevalt het?
  13:52:49 ‹Noach› … mag nie zeggen wil wel maar mag nie is nog erger dan de hapjespan straf bedoel ik
  13:53:02 ‹jan› ok
  13:53:11 ‹jan› ken je saxo platform
  13:53:12 ‹jan› /
  13:53:17 ‹Noach› ja is mooi
  13:53:25 ‹jan› vind ik ook wel fijn werken
  13:53:34 ‹jan› leef je van de handel>?
  13:53:35 ‹Noach› saxo is heel modern
  13:53:44 ‹Noach› rijdt ook in de tour
  13:53:48 ‹jan› ja hahah
  13:53:59 ‹Noach› sleck he
  13:54:07 ‹jan› vroeger nu contador
  13:54:12 ‹Noach› doen ook veel in grondstoffen
  13:54:19 ‹jan› ja en valuta
  13:54:23 ‹jan› en cfd
  13:54:28 ‹Noach› hebben de beste handelaren in grondstoffen
  13:54:45 ‹jan› hoe bedoel je beste?
  13:54:52 ‹jan› ze zijn enkel een platform toch?
  13:55:02 ‹Noach› is een bank
  13:55:13 ‹Noach› grote speler op grondstoffen
  13:55:18 ‹jan› ja dat weet ik maar ze bieden toch alleen platform
  13:55:23 ‹jan› geen bank zoals de anderen
  13:55:27 ‹Noach› nu nog wel
  13:55:32 ‹jan› ze willen wel geld gaan lenen etc. heb ik gehoord
  13:55:43 ‹Noach› ja ice safe
  13:56:02 ‹jan› wat is je rendement tot nu dit jaar?
  13:56:04 ‹Noach› maakt het uit is goed
  13:56:25 ‹jan› leuk om te weten
  13:56:30 ‹Noach› ik hou geen cijfers bij zeg hoe moet ik het bereken trouwens
  13:56:40 ‹jan› zo simpek mogelijk
  13:56:49 ‹jan› 1 jan en nu aftrekken stortingen
  13:56:50 ‹Noach› en dan hier neerzetten ook nog zeker morgen geschiedenis op het net
  13:56:56 ‹Noach› ik maak geen winst
  13:57:01 ‹jan› hahah
  13:57:15 ‹jan› ik wel betaal graag die 1.2%
  13:57:40 ‹Noach› zit op andere chat met belasting inspecteur even vragen
  13:57:52 ‹jan› mag je gerust doen
  13:58:01 ‹jan› niets te verbergen
  13:58:18 ‹Noach› wel alle programma’s naar de klote nu met die gaps of geen koersen
  13:58:29 ‹jan› ??
  13:58:40 ‹Noach› ben teller heb nu geen data meer
  13:58:53 ‹jan› ja das kut
  13:59:15 ‹haagsehar› hi
  13:59:42 ‹Noach› ach jee HH ben weg hoor
  13:59:49 ‹haagsehar› ?
  14:00:10 ‹jan› leg uit
  14:00:44 ‹haagsehar› :)ach jee HH ben weg hoor, wats kebeurt
  14:01:41 ‹haagsehar› beetje zielig dit zeg
  14:02:20 ‹haagsehar› maar goed wat een toestand zeg hedenochtend
  14:03:07 ‹nousch› haagsehar, ja daar word het stil van , veel geschoren
  14:03:17 ‹haagsehar› Jan ook weg
  14:03:54 ‹nousch› zit maar in de markt , enje geraakt je spul niet kwijt
  14:04:13 ‹haagsehar› ja
  14:04:52 ‹nousch› beter er langs zitten dan er op :lol::lol:
  14:05:22 ‹haagsehar› ja maar die opmerking van Noach
  14:05:47 ‹haagsehar› ach jee HH ben weg hoor war zal ik nu weer hebben gedaan 🙂
  14:06:09 ‹nousch› je kent hem , grapje moet gaan eten , zit al een tijdje hier
  14:06:22 ‹haagsehar› niks grap Nousch
  14:06:33 ‹haagsehar› ernstig ernst dit haha
  14:06:51 ‹nousch› je neemt alles zo zwaar , zo ken ik je niet
  14:08:31 ‹nousch› we gaan naar een licht herstel , tweede knipbeurt komt er aan
  14:16:06 ‹gorcum› toe maar nousch
  14:17:17 ‹nousch› gorcum, hallo druk vandaag he
  14:17:39 ‹gorcum› ja
  14:17:43 ‹gorcum› maar we gaan up?
  14:19:03 ‹nousch› ik durf er mijn joker niet op zetten , mijn vrouw staat klaar met de hapjespan ,
  14:19:19 ‹gorcum› ik vrees ook voor een dreun
  14:19:27 ‹ilze› naar de 332.3 volgens Ronald
  14:19:43 ‹gorcum› en dan weer lager ilze?
  14:19:44 ‹ilze› eerst ff terug
  14:20:20 ‹gorcum› wat zou een mooi instapmoment zijn dan
  14:20:38 ‹nousch› ja het blijft pijn doen he , nu effen pauze inlassen , ik zie het nu voor mijn ogen gebeuren
  14:22:23 ‹nousch› klein herstel voor opening , en dan grote knipbeurt
  14:23:12 ‹nousch› is maar een gedacht he totaal niet onderbouwd ,
  14:25:12 ‹gorcum› niemand weerspreekt je 🙂
  14:25:50 ‹ilze› cijfers 14.30
  14:26:09 ‹gorcum› ilse, denk jij up of don zo
  14:26:23 ‹ilze› ff cijfers afwachten
  14:26:46 ‹gorcum› ok 🙂
  14:29:38 ‹jan-euro› een goede middag
  14:31:24 ‹nousch› ik moet effen of pc doet weer vreemd ( ha ha ha hij gaat vreemd )
  14:31:49 ‹jan-euro› hm vreemdgaan:p
  14:32:10 ‹jan-euro› stel je eigen even voor dan:p
  14:34:18 ‹gorcum› 332,4
  14:34:21 ‹gorcum› en nu dan?
  14:36:20 ‹jan-euro› ja dan?
  14:39:55 ‹gorcum› lager gok ik
  14:49:43 ‹gorcum› ilze
  14:49:44 ‹gorcum› /
  14:50:25 ‹jan-euro› he ronlald is back;)
  15:11:46 ‹toro› goeie middag
  15:12:09 ‹nousch› toro, hallo
  15:13:06 ‹nousch› hoe is het met de wolk ,
  15:13:59 ‹toro› bijna onweer 😉
  15:14:02 ‹gorcum› deze truc doorzag ik zelfs, eerst omhoog en nu weer naar beneden
  15:14:12 ‹gorcum› toro, onweer naar beenden neem ik aan?
  15:14:33 ‹nousch› bij u thuis of op de beurs ,
  15:14:53 ‹nousch› het hangt boven vlaanderen ,
  15:14:59 ‹toro› thuis,maar zitshort a/h 15 min dax
  15:15:14 ‹toro› tegen wok en neg ins
  15:15:25 ‹toro› onder bb
  15:15:47 ‹nousch› goed , niet van dat onweer maar dat je schort zit op dax ( jou ding he de dax )
  15:15:53 ‹toro› meer signalen kan echt niet hoor
  15:16:18 ‹toro› ook roc en%r
  15:16:49 ‹toro› sorry geen neg insi maar een dark cloudje achtig
  15:16:59 ‹nousch› je doet het goed , kunnen vele een puntje aan zuigen ,:lol::lol:
  15:17:26 ‹toro› lang genboeg bezig noush
  15:19:07 ‹gorcum› nousch, doe nog is een voorspelling
  15:25:34 ‹toro› goh ik denk dat er nog veel beter traders zijn noush en die een kortere leertijd nodig hebben
  15:27:33 ‹nousch› ja klopt , maar als je het hebt , de tijd is dan niet meer zo belangrijk he , de kennis telt
  15:33:58 ‹wampie› test
  15:36:26 ‹an› gaan we nog zakken of kunnen we al long
  15:40:01 ‹gorcum› als we dat toch eens wisten 🙂
  16:06:24 ‹Mitzi› ITD koersen op uurbasis in enige mate gerepareerd… Hopelijk komt er nog een goede update ter beschikking.
  16:28:01 ‹nousch› http://www.beleggenchat.nl/forum/shareimg/1310480731.jpg
  16:34:49 ‹gorcum› TOE MAAR NOUSCH
  16:44:21 ‹John1› Ik heb een excuusbrief van Binck, standaard natuurlijk.
  16:54:43 ‹John1› Wat is het beste turbo platform ????
  16:56:03 ‹mereoc› mogelijk wil e/d de 1,384 opnieuw testen, nabeurs kan dat op WS aardig doen spoken.
  17:09:28 ‹Ronald› ter informatie: (ik heb er geen belang in): >. als je vandaag nog overstapt naar Todays Brokers krijg je 150 euro aan transactiekosten cadeau….dit n.a.v. storing Alex
  17:19:06 ‹John1› Ronald : Bedankt.
  17:23:44 ‹ilze› aex koersverschil alex – rbs 0,8 ????
  17:31:53 ‹haha› hier haagse harrie als u even kijkt op in en uit daaar beveelt de heer Noach mij voor een ban . meneer Noach vind dat ik hem te vaak roem en zijn naam noem]
  17:32:49 ‹haha› is toch raar heb niets misdaan als de man veren in zijn reet gestoken zelfs een nummeriek systeem gegeven
  17:32:55 ‹haha› en dan dit
  17:33:02 ‹haha› ik lach er maar om
  17:33:36 ‹haha› maar ja hij staat bekend als moeilijk
  17:33:51 ‹haha› en genialiteit en gekte is een dunne draad
  17:34:10 ‹haha› tis je Vergeven Noach graag je hoog ondanks dit
  17:34:19 ‹haha› draag je hoog
  17:34:57 ‹haha› ech wel een dag voor it soort zaken alles gaat mis
  17:35:01 ‹haha› 🙂
  17:35:15 ‹haha› storingen in machines en nu ook in mensen
  17:35:25 ‹haha› grappig
  17:36:38 ‹haha› en Nousch wat zeg je nu ?
  17:38:12 ‹Jochem› soms kun je beter niets zeggen….
  17:42:56 ‹Ronald› Nou ilze.. 332,3.. als slot.. niet slecht he?
  17:43:26 ‹jan-euro› ronald negeer jij mij?
  17:44:07 ‹jan-euro› ronald negeer jij mij?
  17:45:03 ‹Ronald› Nee, hoezo?
  17:45:41 ‹jan-euro› had strak nog wat gevraagd aan jou :p
  17:50:23 ‹jan-euro› straks

  In reactie op: Chat geschiedenis 02 #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  12:01:32 ‹rozemarijn› NG is al weer bijna terug bij af, dus zal de AEX ook wel een stukje hersteld zijn. Kan iemand dat ergens zien
  12/07/2011 12:02:55 ‹rozemarijn› ING is al weer bijna terug bij af, dus zal de AEX ook wel een stukje hersteld zijn. Kan iemand dat ergens zien
  12/07/2011 12:03:59 ‹Bob› -3,9%
  12/07/2011 12:04:00 ‹John1› Ing : -3.90%
  12/07/2011 12:04:09 ‹Bob› http://one.iex.nl/monitor
  12/07/2011 12:04:30 ‹Bob› daar staan de individuele aandelen wel goed, totaal aex-stand klopt echter niet
  12/07/2011 12:04:35 ‹John1› Aex nu ong. 329.55
  12/07/2011 12:04:49 ‹rozemarijn› http://www.usmarkets.nl/koersen/AEXFUT.html
  12/07/2011 12:04:55 ‹Mitzi› http://www.beleggenchat.nl/forum/shareimg/1310465063.gif
  12/07/2011 12:05:12 ‹Mitzi› ING
  12/07/2011 12:06:50 ‹gorcum› aex niet zo rood als de andere
  12/07/2011 12:07:17 ‹John1› Bij IEX en Beleggen.nl werken de fondskoersen normaal.
  12/07/2011 12:08:43 ‹Mitzi› Dax: http://www.beleggenchat.nl/forum/shareimg/1310465295.gif
  12/07/2011 12:09:13 ‹Mitzi› Fondsen lopen “normaal”, alleen de index niet….. ??
  12/07/2011 12:09:25 ‹Noach› http://charting.vwdservices.com/tchart/tchartcached.aspx?user=OPTA-IEX&layout=MiniChartIntraday&startdate=today&enddate=today&format=image%2fgif&width=180&height=77&res=Intraday&issue=90333714&__STREAMER=131046537
  12/07/2011 12:09:35 ‹John1› Klopt.
  12/07/2011 12:10:01 ‹Noach› http://charting.vwdservices.com/tchart/tchartcached.aspx?user=OPTA-IEX&layout=MiniChartIntraday&startdate=today&enddate=today&format=image%2fgif&width=600&height=500&res=Intraday&issue=90333714&__STREAMER=131046537
  12/07/2011 12:10:09 ‹Noach› nu de refresch inbouwen
  12/07/2011 12:10:26 ‹rozemarijn› oks
  12/07/2011 12:10:31 ‹rozemarijn› osks
  12/07/2011 12:10:50 ‹Noach› osks die kwamen toch voor in de ban van de ring
  12/07/2011 12:10:52 ‹Mitzi› Noach, ik kan niet bij die pagina v/d koers zelf komen. Wel bij site VDW
  12/07/2011 12:10:54 ‹John1› seks ????
  12/07/2011 12:11:17 ‹rozemarijn› omgekeerde kop en schouder zo heet dat toch ?
  12/07/2011 12:11:42 ‹Mitzi› Kan jij / U daar inloggen?
  12/07/2011 12:12:17 ‹Noach› vreselijk seks en dan omgedraaid ben heel oud hoor ik doe daar niet meer aan heb 13 kleinkinderen
  12/07/2011 12:12:38 ‹Mitzi›
  12/07/2011 12:12:50 ‹gorcum› wat is nu de actuele aex stand
  12/07/2011 12:13:06 ‹rozemarijn› is het een osks ?
  12/07/2011 12:13:23 ‹Noach› http://charting.vwdservices.com/tchart/tchartcached.aspx?user=OPTA-IEX&layout=MiniChartIntraday&startdate=today&enddate=today&format=image%2fgif&width=600&height=500&res=Intraday&issue=90333714&__STREAMER=131046537
  12/07/2011 12:13:44 ‹Noach› op welke tijd frame dan die ork
  12/07/2011 12:14:09 ‹John1› AEX nu : ong. 329.75
  12/07/2011 12:14:43 ‹rozemarijn› op de chart die je net neerzet ben beginnend op de beurs
  12/07/2011 12:15:04 ‹Noach› ok beginners
  12/07/2011 12:15:30 ‹Noach› tot donderdag omlaag en dan herstel tot volgende week woensdag dan weer lager tot 4 augustus koersdoel 319
  12/07/2011 12:15:39 ‹Noach› overshoot tot 310 klaar
  12/07/2011 12:16:11 ‹Noach› 4 augustus bodem en dan zijwaarts tot eind november bodem 320 bovenkant 340
  12/07/2011 12:16:25 ‹Noach› volgende definitieve bodem 2012 dan onder de 300
  12/07/2011 12:16:35 ‹Noach› moet er iemand nog meer weten of is voldoende
  12/07/2011 12:16:42 ‹gorcum› dat zijn heftige berichten Noach
  12/07/2011 12:17:05 ‹Noach› heb er helemaal geen problemen mee met dat voorspellen
  12/07/2011 12:17:17 ‹Mitzi› aex / alex 329.1
  12/07/2011 12:17:29 ‹Noach› mevr noach dat is veel erger als je dat hebt meegemaakt is die beurs een peulenschil
  12/07/2011 12:18:30 ‹Mitzi› FTI veranderd wel, AEX koers (OW) niet…… !!!
  12/07/2011 12:18:32 ‹dad› Beste Noach, moeten we hier ook telkens 2 puntjes bijtellen of aftrekken?
  12/07/2011 12:19:04 ‹Noach› ik ging er vanuit dat 14 augustus een top was
  12/07/2011 12:19:20 ‹Mitzi› FTI juli = 330,25
  12/07/2011 12:19:22 ‹Noach› dat is nu een bodem er stond in de tekst de bodem is gezet volgende koersdoel is 350
  12/07/2011 12:19:42 ‹Noach› er komen 9 groene kaarsen vanaf de bodem dat alles is er gekomen
  12/07/2011 12:20:08 ‹Noach› als mensen nu gaan zeiken over 347 of 350 dat is kinderachtig mag wel natuurlijk maar is kinderachtig
  12/07/2011 12:20:53 ‹ilze› yep
  12/07/2011 12:21:34 ‹Noach› of 7 groene kaarsen daar wil ik vanaf zijn maar alles stond er wel
  12/07/2011 12:22:34 ‹Noach› neemt niet weg dat ik 14 juli als top heb gezet dus is 24 september ook dubieus geworden
  12/07/2011 12:23:03 ‹rozemarijn› voor mij is het even voldoende dit gaat mijn haarstukje te boven
  12/07/2011 12:23:11 ‹Noach› http://forum.dekritischebelegger.nl/forum/trading/de-vinger/page/3#post-5710
  12/07/2011 12:23:57 ‹Noach› AEX: De AEX zal naar verwachting tot 15 juli de opmars voortzetten. Het koersdoel voor de beurs is 350 met een overshoot naar 355.Koop op zwakte en verkoop op sterke dagen. Op 15 juli zet de AEX waarschijnlijk een top neer waarna de beurs daalt tot 26 september. Als de AEX onder de 335 zakt, wordt aangeraden om de longposities te sluiten.
  12/07/2011 12:24:03 ‹ilze› Alex kan ik wel openen, maar nog steeds geen actuele koers info
  12/07/2011 12:24:49 ‹Mitzi› klopt Ilze… nog geen chocola van te maken….
  12/07/2011 12:26:31 ‹Mitzi› Je zou haast zelf da aangelen / weging gaan maken, om de AEX stand te bereken, wellicht staat het al op de Behr website??
  12/07/2011 12:27:14 ‹Mitzi› ? #@** da aangelen= de aandelen
  12/07/2011 12:27:38 ‹ilze› gelukkig heb ik nog de rbs demo
  12/07/2011 12:29:31 ‹Mitzi› Ben beniewd naar de prijs FTI juni, deze loopt, maar de AEX index stand niet… Wat gebeurd er als de koers weer gaat lopen?
  12/07/2011 12:31:09 ‹Mitzi› ING en Dax laten enige bodemvorming zien, het is aannemelijk dat de AEX een hogere stand heeft. Een inkopper??
  12/07/2011 12:35:46 ‹Mitzi› ook geen akt. koers bij Behr
  12/07/2011 12:40:05 ‹Noach› wel aktuele kurs johnny hoogerland vertrekt nu
  12/07/2011 12:41:24 ‹wampie› http://www.forexpros.com/indices/world-indices
  12/07/2011 12:48:44 ‹John1› Of:Turbo Short : Fondskoers=(TSprijs*Ratio*Valuta)+Financeringsniveu.
  12/07/2011 12:48:56 ‹John1› Of:Turbo Long : Fondskoers=(TLprijs*Ratio*Valuta)-Financeringsniveu.
  12/07/2011 12:49:26 ‹Mitzi› wel vreemd weer, er is dus een koers, maar niet bij Alex/ eigen prov.
  12/07/2011 12:50:02 ‹Noach› turbo werken met fti zucht
  12/07/2011 12:50:27 ‹Noach› fti werkt met een eigen platform zucht
  12/07/2011 12:51:19 ‹Mitzi› zucht
  12/07/2011 12:51:46 ‹John1› Heeeeeeeeeeeeeee, Binck doet het weer.
  12/07/2011 12:52:17 ‹John1› Geen AEX, maar wel handel.
  12/07/2011 12:53:38 ‹Mitzi› intussen, in koersengrafiek AEX op uurbasis alle volume tot nu toe in één koersenbar.. Grafiek / info naar de galemiezen..

20 berichten aan het bekijken - 1 tot 20 (van in totaal 417)
Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN