skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Misstanden Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums Misstanden Gelukkig, we worden allemaal miljonair

Dit onderwerp bevat 64 reacties, heeft 25 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Satilmis Satilmis 6 jaren, 9 maanden geleden.

20 berichten aan het bekijken - 1 tot 20 (van in totaal 65)
 • Auteur
  Berichten
 • #link naar dit bericht
  chel
  chel
  Bijdrager

  Waarop baseer ik de gekozen titel van deze draad, op het volgende citaat van de website Nexttrades.

  2.744% winst zonder voorkennis!

  Belangrijk! Wij hebben een gratis rapport geschreven waarin wij u precies onthullen hoe u voortaan 1.000% tot 3.000% rendement kunt behalen, terwijl de beurs stijgt, daalt of zijwaarts beweegt. Zonder grote risico´s… in korte tijd.

  Wij bieden onze dienst aan voor [s]1599,95 Euro[/s] 799,95 Euro ( is minder dan € 16 per week en bedenkt u zich eens wat een rendement 1 goede tip kan opleveren!)

  Wat mij altijd intrigeert bij dergelijke aanprijzingen is het volgende:
  Zijn de grondbeginselen van het beleggen verdwenen? Mij is geleerd -en heb ik ondervonden- dat rendement en risico onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Wie een hoger rendement nastreeft neemt een groter risico. Uiteraard kun je deze stelling nuanceren. Met onbezonnen beleggen neem je immers ook meer risico, maar de basis is dat rendement en risico met elkaar verbonden zijn. Nexttrades heeft kennelijk een truc bedacht waardoor rendement en risico los van elkaar zijn geraakt. Dat is Knap!

  Een ander punt is waarom zou iemand die 2744% rendement maakt abonnementen verkopen? Voor het geld hoeft hij dat niet te doen en als hij ons ook succes gunt, waarom geeft hij zijn service dan niet weg?

  Tot slot vind ik het vreemd dat er geen enkele trade is te controleren. Op de website staat een resultatentabel van 2008. Opmerkelijk, want we zijn 2010 bijna gepasseerd.

  Al met al zijn dat voor mij redenen waarom ik niet snel een abonnement op Nexttrades aanschaf, maar misschien zijn er leden van dit forum die daar anders over denken. Ook mensen die meer opmerkelijke zaken vinden op de website van Nexttrades kunnen dat aan deze draad toevoegen.

  Aanmelden voor het forum kan via deze link: http://forum.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

  #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Ik heb nog een mogelijkheid die veel en veel meer kan opbrengen. Ik durf het haast nog niet bekend maken, maar ik ga toch mijn nek uitsteken. Veel hoef je echt niet te investeren. 50 euro elke week is genoeg.

  Er is wel één nadeel aan deze mogelijkheid. Je hebt jammer genoeg statistisch meerdere mensenlevens nodig om miljoenen euro’s in één klap op je rekening te krijgen. Toch zijn er bijna elke week mensen die er in slagen deze winst op te strijken.

  Soms verhogen beleggers hun kansen door gezamenlijk elk 50 euro in pot te steken en zo meerdere mensenlevens uit te sparen in hun zoektocht naar de grote winst. Niet slecht gezien, zo denk ik.

  Eén keer is er iemand die verantwoordelijk was voor het beleggen van de verzamelde gelden zwaar tegen de lamp gelopen. Zij – tja, van vrouwen zegt men dat zij betere beleggers zijn dan mannen – zij belegde niet en stak het geld op zak. Het duurt toch meerdere mensenlevens eer wij winst zullen maken, zo dacht zij. Tot de dag dat haar service alle benodigde mensenlevens had opgebruikt, maar zij niet de nodige stappen had ondernomen om, zoals beloofd, de belegging effectief uit te voeren.

  De mensen die haar vertrouwden, waren heel erg blij toen zij vaststelden dat zij in aanmerking kwamen voor de grote winstuitkering. Deze blijdschap is uiteindelijk diepe teleurstelling geworden, toen bleek dat door het bedrog van de “vertrouwenswaardige” persoon, de winst nooit zou uitbetaald worden. De vrouw die verantwoordelijk was, is er, gelukkig voor haar, vanaf gekomen met een gerechtelijke veroordeling. Het had evengoed een pak slaag of erger kunnen zijn.

  Vooraleer ik verklap over welke belegging het gaat, wil ik je nog vertellen dat ik noch overdreven, noch gelogen heb over alles wat hieraan vooraf gaat.

  Ben je nu nieuwsgierig? Wel mensen, ik heb het hier over de lotto. In werkelijkheid een gokspel waar de kansen op winst uiterst miniem zijn. Het is zo simpel – zes cijfertjes aanduiden op een formulier of zelfs door een computer laten aanduiden op een formuliertje, betalen en hopen – dat zowat iedereen er aan mee doet.

  Dit alles vertel ik zonder waardeoordeel te vellen over Nexttrades! Ik maak GEEN vergelijking tussen de service van Nexttrades en een gokspel.

  #link naar dit bericht
  Avatar
  Daxen
  Bijdrager

  Ik ben het helemaal met Chel eens, als je het zo goed doet met beleggen als nexttrades, waarom dan dat eindeloos gezeur om een abonnement te verkopen.
  Ten eerste zou het ook nog wel een stuk goedkoper kunnen als je dan een ander graag wilt laten profiteren.
  En ik vraag me ook af of de resultaten van de laatste tijd werkelijk zo goed zijn .
  Krijg regelmatig emails van nesttrades om vooral short posities inte nemen,want we gaan toch een stuk naar beneden! maar goed dat ik dat niet heb gedaan ,zou weggegooid geld zijn geweest.

  #link naar dit bericht
  kalevra
  kalevra
  Bijdrager

  Voordat zo een post meteen wordt gearchiveerd onder ”misstanden” is het misschien handig om eens te vragen naar resultaten. Die worden over 2010 gewoon per mail afgegeven.

  Laat wel zijn: ik ben GEEN lid. Maar lees dan wel weer meteen berichten op twitter e.d. van mensen die geen lid zijn, geen onderzoek hebben gedaan en toch meteen nextrades afdoen als onzin. Vind ik persoonlijk niet zo netjes van KB.

  En dan wel dit soort ”misstanden” onder de aandacht bij lezers brengen maar tegelijkertijd wel op deze website adverteren: ”aandelen met superkracht +400%”. Doe dat dan ook niet! Hoe kritisch zijn jullie dan vraag ik me af.

  #link naar dit bericht
  chel
  chel
  Bijdrager

  @kalevra

  De kern van mijn verhaal is niet dat Nexttrades synoniem is van misstanden, maar dat ik een aantal zaken opmerkelijk vind die Nexttrades op de website publiceert.

  In mijn optiek zijn het pas misstanden als de (beloofde) rendementen niet zijn/worden behaald en/of als er ‘verborgen’ kosten worden doorberekend die je als klant niet of nauwelijks had kunnen voorzien. Daarover kan ik niet oordelen, want ik ben ook geen klant van Nexttrades.

  Wat heel nadrukkelijk wordt vermeld op de website van Nexttrades is dat ze 2.744% winst behalen zonder te beschikken over voorkennis, zonder grote risico´s te nemen en in een korte tijd. Er zitten twee relatieve grootheden in deze zin en dat zijn de woorden “grote” en “korte”. Bij deze begrippen kunnen we allen een andere beleving hebben. Bij het getal 2744% niet. Ik plaats bij deze reclame uitingen vraagtekens en daarom heb ik de typering “dat is knap” gebruikt.

  Verder dan dat kan ik niet gaan, want ik heb geen diepgaand onderzoek naar de kwaliteit van Nexttrades gedaan. Ik heb overigens ook (nog) geen reacties gezien van leden van Nexttrades die aangeven dat het genoemde rendement van 2744%, zonder voorkennnis, zonder grote risico’s en in een korte tijd is behaald.

  #link naar dit bericht
  kalevra
  kalevra
  Bijdrager

  @chel, qua misstanden ben ik het met je eens. Dus waarom staat nexttrades dan onder misstanden? Want ik vind het geen misstand, hoogstens een verkleurd marketingpraatje. Zo ken ik er wel meer.

  Tja en dan kom ik weer op de website van dekritischebelegger, wat zie ik dan bij de ads? precies: nexttrades met een aanbieding voor een gratis rapport.

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  @kalevra: De advertenties zijn afkomstig van Google. Het is ondoenlijk ze allemaal te controleren. Bij deze hebben wij de advertenties van Nexttrades geblokkeerd.

  #link naar dit bericht
  Avatar
  cornelis
  Bijdrager

  Helaas zijn er heel mensen gevoelig voor om zo gelokt te worden. Inderdaad de resultaten van 2008 geven echt geen informatie. Laat maar eens de aan en verkopen zien en de echte resultaten. ik denk dat we dan met zijn allen vast kunnen stellen dat er wat anders uit komt.

  #link naar dit bericht
  Avatar
  OpaBikkel
  Bijdrager

  Ik ben benieuwd of mensen die bij Nexttrades aangesloten zijn hierop reageren en willen vertellen wat zij in 2010 als resultaat behaald hebben.

  #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Tom Lassing is al om gerespecteerd als belegger – adviseur die het ernstig meent met zijn lezers. Ook hij heeft het één en het ander te zeggen over Nexttrades. Ik laat Tom aan het woord.

  Waarom Nexttrades (Tom Lassing)
  24/12 07:23

  Mijn recente aanbeveling van Nexttrades is niet bij alle lezers in goede aarde gevallen. Vooral de agressieve werving zoals ze die zelf toepassen wordt niet door iedereen in dank afgenomen.
  Ik wil het daarom graag even nader uitleggen.
  Toen ik voor het eerst over Nexttrades hoorde, was ik niet onder de indruk. Er werd hoog van de toren geblazen over een 2744% winst in 2008, terwijl ik nog nooit van de firma gehoord had. Ik wilde de resultaten niet ontkennen, maar als iedereen die een keer een klapper maakt direct een tipservice begint, dan kunnen we nog wat meemaken.
  Ik heb dus ook gesteld dat ik daar in 2009 geen reclame voor zou maken. De firma moest zich eerst maar eens bewijzen. Gelukkig maar, want in 2009 werd ‘slechts’ 100% rendement behaald. Dat was niet zo’n prestatie, want dat kon iedere idioot dat jaar wel halen… Immers, zelfs ik haalde dat met mijn persoonlijke portefeuille.
  Nog altijd dus ook in 2010 geen aanbeveling van mijn kant, ondanks 100% winst voor de hele portefeuille in het jaar 2009.
  2010 is nu bijna afgelopen en het ziet er naar uit dat er ‘honderden procenten’ winst gemaakt gaan worden. Ik heb daarop alle transacties opgevraagd om te kunnen bezien of het één supermazzel was met daarbij tientallen mislukte trades, of dat er een degelijke visie achter zat en een goede opbouw van winst in de posities.
  Dat laatste was het geval. De posities waren degelijk opgebouwd. Niet alles was winst, maar het merendeel wel. Het is geen gokservice, maar hij neemt op een deel van de portefeuille wel enorme risico’s.
  Maar, hij haalt uiteindelijk ook de resultaten.
  Vandaar dat ik nu, aan het eind van 2010 dan eindelijk Nexttrades kan aanbevelen.
  Ik schreef er in de aanbeveling de nodige bedenkingen bij, waaronder het feit dat ik zelf anders aan het beleggen ben.
  Wilt u een kans op een koersklapper maken, dan is Nexttrades een prima plek. Mijn eigen service is daar veel te saai en degelijk voor.
  Ik kan niet voor Nexttrades en niet voor mezelf een garantie voor de toekomst geven. Rendementen uit het verleden zijn immers geen garantie voor de toekomst.

  #link naar dit bericht
  chel
  chel
  Bijdrager

  @luc lcdnlf
  Ben het helemaal met jou eens dat Tom Lassing een al om gerespecteerd belegger – adviseur is die het ernstig meent met zijn lezers.

  Kennelijk vond hij het op 24 december jl. nodig om te reageren op zijn aanbeveling van Nexttrades. In zijn betoog staan een paar opmerkelijke statements en dat zijn:

  Er werd hoog van de toren geblazen over een 2744% winst in 2008

  Dat doet Nexttrades nog steeds.

  Ik heb dus ook gesteld dat ik daar in 2009 geen reclame voor zou maken

  Dat doet Tom nu wel en daardoor heeft hij een belang om Nexttrades op een bepaalde manier voor het voetlicht te brengen.

  in 2009 werd ‘slechts’ 100% rendement behaald. Dat was niet zo’n prestatie, want dat kon iedere idioot dat jaar wel halen

  Volgens mij zijn er erg weinig abonnementenverkopers die een rendement van 100% per jaar halen. Ik vind dit dan ook een vreemde tekst.

  Ik heb daarop alle transacties opgevraagd om te kunnen bezien of het één supermazzel was met daarbij tientallen mislukte trades

  Waarom zijn die trades niet inzichtelijk voor iedereen, dus gewoon op de site van Nexttrades?

  Het is geen gokservice, maar hij neemt op een deel van de portefeuille wel enorme risico’s. Maar, hij haalt uiteindelijk ook de resultaten.

  Ik vraag me af wat het verschil is tussen gokken en een enorm risico. Oké, het enorme risico neemt Nexttrades op een deel van de portefeuille, maar dan nog is dat gokken.

  Kortom, de aanbeveling van Tom Lassing is voor mij geen reden om in zee te gaan met Nexttrades. Open zijn over de prestaties en/of reacties van de klanten van Nexttrades (zoals OpaBikkel schrijft) kunnen mij op andere gedachten brengen.

  #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  @chel,

  Ik neem akte van je opmerkingen. Ook ik neem geen abo bij Nexttrades.

  Het is goed er bedenkingen bij te hebben en de eventueel argeloze lezers duidelijk te waarschuwen, dat een voorspiegeling van dergelijke winsten, door de band niet realistisch is.

  Toch is het goed voorzichtig te zijn in dit topic en enkel te waarschuwen. Nexttrades is onschuldig tot zijn schuld bewezen is. Het is niet omdat zij grote winsten voorspellen dat zij bij voorbaat “schuldig” zijn. Want voor zover ik dit topic goed gelezen heb, is dit, voorlopig althans, het enige argument.

  Het argument dat er geen enkele transactie te controleren is, klopt dan wel voor jou en ik, maar Tom Lassing heeft wel inzage gekregen. Laat ons aannemen dat het woord van de heer Lassing in deze voldoende is om dat argument als niet meer geldend te beschouwen.

  Ik heb daarop alle transacties opgevraagd om te kunnen bezien of het één supermazzel was met daarbij tientallen mislukte trades, of dat er een degelijke visie achter zat en een goede opbouw van winst in de posities.
  Dat laatste was het geval. De posities waren degelijk opgebouwd. Niet alles was winst, maar het merendeel wel. Het is geen gokservice, maar hij neemt op een deel van de portefeuille wel enorme risico’s.

  Mochten er nog argumenten zijn die tegen Nexttrades spreken, dan lees ik het graag in dit topic.

  Om af te sluiten wil ik wel nog even de aandacht vestigen op een belangrijke conclusie die Tom Lassing trekt.

  hij neemt op een deel van de portefeuille wel enorme risico’s.

  Vroeg of laat loopt dat een keer mis. Welke gevolgen dat zal hebben, kan ik onmogelijk inschatten. 2000% winst vereist nu eenmaal het nemen van grotere risico’s dan 2% winst.

  #link naar dit bericht
  chel
  chel
  Bijdrager

  @luc lcdnlf

  Het is niet omdat zij grote winsten voorspellen dat zij bij voorbaat “schuldig” zijn. Want voor zover ik dit topic goed gelezen heb, is dit, voorlopig althans, het enige argument.

  Dat heb je niet goed gelezen Luc. Ik en de anderen die hebben gereageerd verklaren Nexttrades niet “schuldig”. Dat kunnen we ook niet stellen, want de rendementen zijn niet te controleren. Nexttrades publiceert immers alleen een resultaat uit 2008 op zijn website en we zijn toch echt al weer een paar jaar verder.

  Daarnaast heb ik opmerkingen gemaakt over het feit dat Nextrades meldt dat ze 2744% winst maken bij het nemen van een gering risico. Daaraan heb ik de kwalificatie “dat is knap” toegekend. Uit jou laatste bericht maak ik op dat jij hetzelfde denkt over risico en rendement.

  Mijn laatste opmerking ging over het hoge rendement in relatie tot het verkopen van abonnementen. Die logica ontgaat mij.

  Al met al ben ik deze draad begonnen met de opsomming van een aantal vragen en opmerkelijke zaken. Daarmee heb ik niet de intentie gehad om Nexttrades schuldig te verklaren. Je moet immers feiten hebben om het woord schuldig te koppelen aan het handelen van Nexttrades en feiten heb ik niet.

  Mogelijk kennen andere lezers van deze draad wel de feiten. Die hoor ik graag, want dat was de reden om deze draad te starten.

  #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Chel, wij zitten op het zelfde spoor.

  #link naar dit bericht
  Avatar
  emka
  Bijdrager

  Aangezien ik GEEN ervaring heb met de adviezen van Nexttrades kan en wil ik geen oordeel geven over de kwaliteit van die adviezen.
  Wel vind ik het opmerkelijk, dat het opgegeven adres “E-Commerce Park Unit D11” niet in Harderwijk maar ergens in Curaçao schijnt te zijn.
  Even Googelen op dit adres geeft als resultaat o.a. dit: http://trend-investors.com/
  En toeval of niet, laat nou Hans Veenstra, die hier zijn diensten aanbiedt en die dit adres ook in Harderwijk plaatst en als telefoonnumer 085-1234567 opgeeft, hetzelfde design voor zijn certificaat gebruiken als Daan. (Toevallig zijn de namen van de bestanden voor de beide certificaten ook identiek)
  Hans is wel bescheidener, hij geeft slechts een winstprognose van 143%…….
  Overigens het opgegeven Nr. van de KVK is ongeldig, althans niet te vinden.


  Attachments:
  Garantie_certificaat2.jpg
  Garantie_certificaat1.jpg

  #link naar dit bericht
  Luc lcdnlf
  Luc lcdnlf
  Bijdrager

  Dat adres is inderdaad een alarmbel voor mij. Het maakt het moeilijker juridische stappen te ondernemen, mocht dat nodig zijn.

  #link naar dit bericht
  Avatar
  Funnyboy
  Bijdrager

  Onderzoek naar identiteiten achter Nexttrades.nl en trend-investors.com

  Het is u misschien opgevallen dat beide websites schermen met enorme rendementen. Tevens is het opvallend dat de bijbehorende genoemde namen Daan Verbeek en Hans Veenstra geen relevante hits opleveren als u hen googled.
  Kijken we op sidn.nl dan ziet u dat ene Eric Stoop de domeineigenaar is. Nog wat meer googelen levert op dat deze mijnheer met kvk-adres in Curacao ook de site ecires.com heeft. Kijken we nu op whois.net dan ziet u van E.A.J. Stoop het mobiele nummer en adres in Harderwijk. Op whois.net vind u ook de eigenaar van trend-investors.com
  Nog wat meer zoekwerk in de telefoongids.nl levert ook een adres in Almere op van een E.A.J. Stoop.
  Kijkt u in Google streetview dan zit u dat de domeineigenaren in eenvoudige behuizing wonen hetgeen twijfels doet bevestigen over hun zg. opgebouwde miljoenen vermogen!

  #link naar dit bericht
  mereoc
  mereoc
  Bijdrager

  Good job chief-inspector funnyboy !

  #link naar dit bericht
  Avatar
  Daxen
  Bijdrager

  Funnyboy schreef:
  Onderzoek naar identiteiten achter Nexttrades.nl en trend-investors.com

  Het is u misschien opgevallen dat beide websites schermen met enorme rendementen. Tevens is het opvallend dat de bijbehorende genoemde namen Daan Verbeek en Hans Veenstra geen relevante hits opleveren als u hen googled.
  Kijken we op sidn.nl dan ziet u dat ene Eric Stoop de domeineigenaar is. Nog wat meer googelen levert op dat deze mijnheer met kvk-adres in Curacao ook de site ecires.com heeft. Kijken we nu op whois.net dan ziet u van E.A.J. Stoop het mobiele nummer en adres in Harderwijk. Op whois.net vind u ook de eigenaar van trend-investors.com
  Nog wat meer zoekwerk in de telefoongids.nl levert ook een adres in Almere op van een E.A.J. Stoop.
  Kijkt u in Google streetview dan zit u dat de domeineigenaren in eenvoudige behuizing wonen hetgeen twijfels doet bevestigen over hun zg. opgebouwde miljoenen vermogen!

  Dit zijn de mails die worden verspreid:
  systeem was vandaag in het eerste uur na de opening al meteen totaal uitverkocht! We hebben veel mails ontvangen van mensen die aan het werk waren of geen tijd hadden om zich aan te melden. Daarom hebben wij besloten om 25 extra plaatsen toe te voegen!

  Er zijn nog maar slechts enkele plaatsen vrij
  De 25 vrije plaatsen voor het Trend-Investors systeem zullen snel weg zijn.

  Als u geen jaren wilt wachten om uw geld te verdubbelen, neem dan NU actie en klik op de onderstaande link om het Trend-Investors systeem RISICOLOOS uit te proberen:

  U heeft nog kans om een plaats te bemachtigen… u zult toegang krijgen tot de posities waarmee het niet uitmaakt of de markt stijgt, daalt of zijwaarts beweegt. Wij behalen iedere maand 10-20% winst. Ook zult u toegang krijgen tot de aandelen en optie posities waarmee wij dit jaar opnieuw 113% rendement gaan behalen. Dit alles kunt u RISICOLOOS uitproberen voor 30 dagen. Hans Veenstra geeft zelfs een garantie van minimaal 50% rendement anders krijgt u het volgende jaar gratis.

  Klik hier om toegang te krijgen tot het Trend-Investors Systeem!

  Dit is uw kans om over te gaan op de nieuwe manier van investeren. Geen zorgen meer of de aandelenmarkten omhoog, naar beneden of zijwaarts bewegen.

  Wij zullen u een manier laten zien van investeren die de grootbanken gebruiken… hoe denkt u dat het komt dat grootbanken alweer winsten laten zien??

  …U zult zien dat u al die jaren van beleggen verkeerd bezig bent geweest.

  …Uw adviseur heeft u over deze methode niks vertelt en liet u maar investeren in “goed presterende aandelen”.

  …U kunt vanaf nu iedere maand geld uit de markt halen.

  Ik geef u veel meer dan een 30 dagen garantie ik garandeer u zelfs een minimale winst van 100% na het eerste jaar en anders krijgt u het 2e jaar gratis. Zo zeker ben ik dat u geld gaat verdienen met mijn bewezen en succesvolle strategie!

  Waar Hans Veenstra zeker rijk van wordt zijn de abonnemet tariefen.

20 berichten aan het bekijken - 1 tot 20 (van in totaal 65)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN