skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Trading Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums Trading Nieuw! Handelssysteem DAX met zeer goede resultaten

Dit onderwerp bevat 12 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Satilmis Satilmis 7 jaren, 7 maanden geleden.

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Auteur
  Berichten
 • #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Het nieuwe jaar beginnen we super! Wij zijn trots u te kunnen meedelen dat wij een uniek tradingsysteem aan kunnen bieden die een enorm rendement maakt.

  Bent u het ook beu om iedere dag naar de koersen te staren? Wilt u ook rust in uw hoofd en in uw leven. Dan is DaxTrader wat voor u. Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt. Het systeem kon iedere € 33.000 veranderen in € 229.000 in vijf jaar!

  Duitse DAX steeds populairder

  Beleggers kijken steeds meer over de grenzen omdat de AEX steeds meer een “Mickey Mouse” index wordt. De zwaargewichten Royal Dutch Shell en Unilever bepalen voor een groot gedeelte de richting van de Amsterdamse beursgraadmeter. Als daar ING, ASML en Philips aan toegevoegd worden dan wordt de trend bepaald door een handjevol aandelen.

  De Duitse beursgraadmeter is de laatste jaren populairder geworden onder particuliere beleggers. Dat komt door de hogere volatiliteit van deze beursindex. Ook de veel grotere liquiditeit spreekt steeds meer handelaren aan.

  Na een periode van hard studeren en gebruikmakend van onze jarenlange ervaring komen we met een nieuwe signaaldienst: DAXTrader.

  Werking systeem

  Geen emotie is meer winst! Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen.  Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met een aspect. De meeste systemen houden rekening met één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten zodat de verliezen beperkt worden.

  Een ander aspect is dat veel potentiele posities links gelaten worden. Het pakt alleen de trades die de moeite waard zijn. Daarom is het aantal transacties per jaar beperkt tot gemiddeld negen.

  Resultaten

  We hebben het systeem uitvoerig getest waarbij gekeken is naar de afgelopen vijf jaar met dagkoersen. Het blijkt dat ons DAX-systeem gemiddeld een winst van 1573 DAX punten pakt. Dat is jaarlijks een gemiddelde winst van ruim € 39.000 op basis van 1 CFD waarbij 1 DAX-punt een waarde van €25 vertegenwoordigd.

  In geen enkel jaar werd verlies geboekt. De onderstaande grafiek laat de ontwikkeling van de portefeuille zien.

  Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

  In de afgelopen vijf jaar kon u met DaxTrader een winst van ruim €
  196.000 maken oftewel 7.865 DAX punten. Dat is gemiddeld € 39.000 per jaar (1573 DAX punten). Gemiddeld bedroeg het rendement 129% per jaar oftewel ruim € 3.277 per maand.

  Overige kenmerken

  Gemiddeld rendement per jaar 129%
  Gemiddelde opbrengst per maand € 3.277

  Grootste winst € 32.879
  Grootste verlies € 9.750

  Maximale Drawdown € 11.000
  Gemiddeld aantal transacties per jaar 9
  Gemiddelde duur transactie in dagen 18
  Maximale stoploss in punten 502

  De hitratio, het aantal winsttransacties ten opzichte van verlies trades is 66%. Dat betekent dat 2 op de 3 posities met winst gesloten worden.

  Twee varianten

  DaxTrader is in twee varianten: DaxTrader Exclusive en DaxTrader Light. De eerst genoemde variant is bedoeld voor vermogende beleggers en de laatst genoemde variant voor particulieren met een kleine portefeuille (DaxTrader Light).

  Bij de DaxTrader Exclusive stappen we in met DAX IG CFD’s waarbij 1 punt € 25 is. Bij DaxTrader Light is dat € 5 per punt. Bij deze versie deelt u dus alle cijfers door 5.

  Doel van de portefeuille

  Er wordt beoogd om een rendement van minimaal 50% per jaar te halen (oftewel € 16.500 per jaar). Het startkapitaal is € 33.000. We gaan uit van een NETTO SCORE met alle kosten eraf zoals die van het abonnement. Hierbij is het rendementsdoel conservatief geschat. De minimale winst in de afgelopen vijf jaar bedroeg namelijk ruim € 21.000

  Beleggingshorizon

  Wij hebben de posities minimaal een dag of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als kort te beschouwen. De gemiddelde duur van een openstaande positie is 18 dagen. Het gaat om gemiddeld 9 trades per jaar.

  Voor wie is het geschikt?

  Bent u het ook beu om iedere dag naar de koersen te staren? Wilt u ook rust in uw hoofd en in uw leven. Dan is DaxTrader wat voor u. Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt. Tegelijkertijd biedt het systeem een enorm potentieel. Met minder traden wordt beoogd een ongekende winst te halen: minder is meer!

  -Wij beleggen op een relaxte wijze
  -U hoeft niet de hele dag de beurs te volgen

  Auto trading

  Er zijn ook veel mensen die het beu zijn om de orders in te voeren, en maken gebruik van de systemshop van Todays b.v. Wij werken hard aan een dergelijke oplossing en in de komende maanden zijn wij van plan dit te lanceren. Tot dan is het vrij gemakkelijk om mee te doen omdat het aantal transacties naar verwachting beperkt zal zijn. Ten tweede is het invoeren van een order met IG zeer makkelijk. Daarnaast geven wij een stoploss en koersdoel mee.

  Hoe werkt het?

  Wij geven per e-mail aan wat wij gaan doen. Wij zullen zowel de stoploss als het koersdoel vermelden. Wij beleggen met CFD’s van IG. Elke DAX-punt is € 25.

  Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen. Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

  Wij noemen ook het aantal contracten, en de instapkoers. Tussentijds kunnen wij u berichten dat de stoploss of koersdoel aangepast wordt.

  Een voorbeeld

  We gaan om 09:00 uur short op de DAX.
  Het koersdoel is 9.200. De stoploss is 9.800.

  IG CFD

  We kopen 1 contract: Duitsland 30 Cash
  Waarde van een pip: 1 index punt
  Waarde van een pip: € 25

  Dus 1 DAX punt is € 25 waard. Bij 100 punten is dat € 2.500.

  Abonnementen

  U kunt kiezen voor de volgende abonnementen.

  1. DaxTrader Exclusive :
  Kwartaalabonnement: €499.
  Halfjaarabonnement : € 849
  Jaarabonnement voor €1399.

  2. DAXTrader Light:
  Kwartaalabonnement voor €249.
  Halfjaarabonnement voor €419
  Jaarabonnement voor € 699.

  Uw abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen.
  Voor deze signalendienst is het zeer aan te raden dat u een rekening bij IG heeft. U kunt dat openen door middel van deze link: Klik Hier

  Aanmelden

  Stuur ons een e-mail met uw gegevens (naam, adres, woonplaats,land, telefoonnummer en uw gewenste abonnement. Als u nog geen forumlid bent, kunt u een forumnaam vermelden.

  Disclaimer

  Wij hebben geen positie in de beleggingen. Wanneer wij een positie innemen zullen wij dat expliciet vermelden. De content is niet bedoeld als beleggingsadvies. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content zijn onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

  Vragen of opmerkingen

  Heeft u nog vragen, dan zijn wij uiteraard graag bereid u te woord te staan. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen via onze contactpagina. Vermeld u (mobiele) telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen als u dat wilt.

  #link naar dit bericht
  Avatar
  KarelC
  Bijdrager

  Beste Satilmis,

  de getalletjes begrijp ik niet zo goed. Het genoemde rendement van 3000 per maand heb je gehaald met een kapitaal van 100.000 neem ik aan want je zegt dat 37.000 37 procent is. Wanneer je met 33.000 aan de slag gaat en 30 procent maakt is dat 10.000 per jaar, oftewel wat meer dan 800 in de maand en niet 3000.

  Graag je commentaar

  KarelC

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Karel, je hebt gelijk. Ik heb blijkbaar te veel champagne gedronken 🙂

  Het was iets te snel gepubliceerd. Ik heb het artikel ingrijpend gewijzigd: zie ook http://forum.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/daxtrader-van-e-33-000-naar-e-229-000/

  In dat artikel staan de juiste cijfers.

  Het startkapitaal is € 33.000
  Het rendement per jaar is gemiddeld € 39.000 (1573 DAX punten). Gemiddeld bedroeg het rendement 129% per jaar oftewel ruim €3.277 per maand.

  Gemiddeld rendement per jaar: 129%

  Mijn excuses voor de verwarring.

  KarelC schreef:
  Beste Satilmis,

  de getalletjes begrijp ik niet zo goed. Het genoemde rendement van 3000 per maand heb je gehaald met een kapitaal van 100.000 neem ik aan want je zegt dat 37.000 37 procent is. Wanneer je met 33.000 aan de slag gaat en 30 procent maakt is dat 10.000 per jaar, oftewel wat meer dan 800 in de maand en niet 3000.

  Graag je commentaar

  KarelC

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  We hebben nu ook naar de periode voor 2010 gekeken. Zoals we zeiden: tentatief hadden we dit getest, maar nu hebben we uitvoeriger de periode voor 2010 onderzocht.

  “Oke, dan is dat natuurlijk opgelost, was het dan niet beter om een backtest vanaf ca.2007 te doen?, was die heftige periode erna ook meegenomen.Dan is het pas duidelijk of het systeem onder alle omstandigheden werkt.”

  We hebben nu 11 jaar geanalyseerd. Het systeem doet het zowel in stijgende -als in dalende markten goed.

  DaxTrader 2004 tot en met 2014

  Ik weet niet of het is opgevallen,maar er is 5 jaar een bullmarkt geweest… Elk systeem zou met dat start bedrag flink zijn uitgelopen, en wellicht ook naar een waarde van € 229.000 óf meer. Geld verdienen in een bullmarkt is niet moeilijk, maar geld verdienen in alle omstandigheden, bear en bull, is wat lastiger,en daar heeft DaxTrader nog niet aan geroken…

  Ook vanaf 2007 en de heftige periode daarna was geen probleem. Totale winst in de periode 1 januari 2004-31 januari 2014 is uitgekomen op €318.630. Dus een vermogensontwikkeling van €33.000 naar ruim €351.000

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Hierbij de brochure die u kunt downloaden.

  Attachments:
  DaxTrader.pdf

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Nog even aanvullende cijfers over DaxTrader.

  De Profit Factor ligt op 4,09, wat uitstekend is. Dat betekent dat de winsten ruim vier maal hoger waren dan de verliezen.

  De Profit Factor is de brutowinst gedeeld door het brutoverlies.

  Zie: http://www.tradingmarkets.com/recent/whats_your_profit_factor_heres_an_assignment_for_you-657965.html

  De gemiddelde winst ligt 2,5 maal hoger dan het verlies.
  Gemiddelde winst per winnaar is 318 punten en het gemiddelde verlies per verliezer is 125 punten.

  #link naar dit bericht
  Avatar
  Dollar
  Bijdrager

  Is er een officiële startdatum voor de DAXTRADER?

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Het systeem is per 1 januari gestart. Er zijn gemiddeld 9 signalen per jaar. Als er een signaal is wordt die naar de leden verstuurd.

  Het kan dus even duren vooraleer een signaal is. Het is dan ook bedoeld voor beleggers die rustig aan willen doen met een mogelijk goed rendement.

  Dollar schreef:
  Is er een officiële startdatum voor de DAXTRADER?

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Wij hebben de brochure vernieuwd. U kunt deze downloaden of bekijken.

  Als er vragen zijn kunt u contact met ons opnemen.

  Attachments:
  DaxTrader.pdf

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Wij hebben nu zelfs een test uitgevoerd over 26 jaar:

  #link naar dit bericht
  Avatar
  Daxen
  Bijdrager

  Hallo Satilmis
  De resultaten zijn indrukwekkend te noemen.
  Is het ook mogelijk om de resultaten per maand te tonen over de afgelopen 5jaar, zo dat je een beter helder inzicht krijgt in de prestatie van het systeem?

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Daxen, dat is mogelijk. Zie hieronder:

  Daxen schreef:
  Hallo Satilmis
  De resultaten zijn indrukwekkend te noemen.
  Is het ook mogelijk om de resultaten per maand te tonen over de afgelopen 5jaar, zo dat je een beter helder inzicht krijgt in de prestatie van het systeem?

  Attachments:
  DaxTrader_maandresultaten.jpg

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN