skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Murrey Math Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums Murrey Math Murrey Math deel 4

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Satilmis Satilmis 13 jaren, 11 maanden geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Het Murrey Math Trading Systeem

  Elke scheppende activiteit heft drie fundamentele elementen: ruimte, oorzaak en tijd. Waar is de actie, wat is de actie en wanneer gebeurt de actie? Elke herhaalde activiteit doet een patroon, een ritme ontstaan. Seizoenen, bewegingen van hemellichamen, getijden, groeicirkels enz (wat omhoog gaat moet ook naar beneden komen).

  De herhaalde activiteit vastleggen, tekent een beeld van het ritme. De basis van scheppende ritmes zijn dezelfde. De wiskunde is dezelfde, het beeld is hetzelfde, het resultaat is hetzelfde: voorspelbare verandering.

  Door de TIJD van een cyclus te kennen, kunnen wij constant anticiperen op de waarschijnlijke toekomstige richting van het ritme, door te weten WAAR WIJ ONS BEVINDEN in de cyclus. Van nieuwe maan naar volle maan enz.

  Het Murrey Math Trading Systeem is gebaseerd op de EXACTE METINGEN van die universele cyclussen. Murrey Math gebruikt NUMMERS EN GEOMETRY (de afbeeldingen van active wiskunde) om de aankoop en verkoop harmonische ritmes van de financiële merkten VAST TE LEGGEN, TE METEN en TE VISUALISEREN

  Een “Top-Gun,” Murrey Math Trader worden
  Murrey Math’s “Two-Staged-Strategy.”

  Fase één: je moet bereid zijn om onmiddellijke en kleine verliezen de nemen wanneer de Insiders tegen een nieuwe positie in gaan.
  DIT IS HET BELANGRIJKSTE PUNT OM TE LEREN WANT HET IS DE MOEILIJKSTE. Het betreft hier psychische volwassenheid. Het gaat over de mogelijkheid om kleine verliezen te beschouwen als een noodzakelijk onderdeel van een winnende strategie. Het is het onmogelijk om Murrey Math te gebruiken als u bescheiden verliezen niet zal accepteren als een feitelijk gegeven in het leven. De Insiders bepalen de richting, wij niet. Soms plaatsen zij een “Michael Jordon,” en jagen ons zo de markt uit.

  Deze onverwachte richtingen zijn geen uitzonderingen op de wiskundige cycli! Ze komen uit de microkosmos, recht naar beneden op het punt van de beweging. Het is van dichtbij gezien, gekartelde rand die niet in het Big Picture-cyclus.kan worden gezien. Maar als je geld op het spel staat, daar waar de gekartelde rand wordt gevormd trek je het onmiddellijk terug. We noemen Fase één “Top-Gun” Trading.

  “Top-Gun” Trading: Om een “Top-Gun” Pilootte zijn, moet je in staat zijn je uit een vluchtpatroon terug te trekken zodra je in gevaar bent. Reactietijd is de eigenschap dat succes of falen bepaalt. U moet in staat zijn om automatisch en direct reageren. “Top-Gun” piloten zijn niet macho! Wijsheid en niet roekeloosheid WINT de oorlog. Als de vijand een “Top-Gun” Piloot beet neemt, is zijn enige doel te ONTSNAPPEN, te leven en een andere dag te vechten. “Top-Gun” scholen traineng programma hun piloten om emotieloos en automatische te reageren op problemen .. Het om “Pull Out” besluit moet op “automatische piloot genomen worden.”

  Het enige dat je moet doen is een verkoop – of koop stop ONMIDDELLIJK achter je blootgesteld positie instellen. DEZE STOPS MOETEN ELKE KEER ALS JE EEN NIEUWE POSITIE INNEEMT, WORDEN INGESTELD! (Als de markt voorbij je stop springt, stap je bij de eerst volgende gelegenheid uit).

  Fase één samengevat: PULL OUT wanneer u een NIEUWE positie hebt ingenomen en de markt zich tegen u beweegt! Kleine verliezen zijn een krachtige bescherming van de winst uit de tweede fase.

  Nu je weet hoe je ONVERMIJDELIJKE VERLIEZEN tot een minimum kan beperken, ben je klaar voor fase twee …

  Fase twee: VOLG DE INSIDERS terwijl zij GELD VERDIENEN IN BEIDE RICHTINGEN, Elke keer als de markt DRAAIT.

  DE WET VAN INSTAPPEN: NEEMT NOOIT EEN AANDELEN POSITIE IN ZONDER TE WETEN HOE VER DE HEER WINST HEEFT IN EEN BEPAALDE RICHTING IS GELOPEN, SINDS HIJ VOOR HET LAATST RICHTING VERANDERDE!

  De winst verandert GEWOONLIJK na DRIE BLOKKEN stijgen! SOMS zullen ze een energieboost krijgen en stijgen ZEVEN BLOKKEN alvorens van richting te veranderen. HEEL AF EN TOE zullen ze meer dan acht blokken doorstigen tot in een “NIEUW” ACHTDELIG WALL STREET BLOK (hierover later meer).

  Denk eraan, wij zien de microkosmos van Wall Street in acht blokken. De eerste twee blokken, (1/8 en 2/8, afbeelding drie) bevinden zich aan de onderkant van de trading range. De laatste twee blokken, (7/8 en 8/8) bevinden zich aan de bovenkant van de trading range.

  Enter / Exit # Regel 1: NOOIT een positie innemen als de heer Winst is drie of meer blokken in beide richtingen is opgeschoven! Instappen in het midden van het bereik (3# tot en met 6#) wordt vermeden indien mogelijk. (Als de markt binnen dit bereik opgesloten zit, moet je bereid zijn om kleinere winsten te aanvaarden).

  Het aandeel die u kiest moet op de bodem of op de TOP van de Trading frame liggen! Indien het aandeel zich aan de onderkant bevindt moet je long te gaan met een short verkoop / stop-order. Indien het aandeel zich op de top bevindt moet je short gaan met een long koop / stop-order.

  Enter / Exit # Regel 2: Wanneer uw aandeel drie Blokken verschuift (3/8), verkoopt u de helft van je positie! (We anticiperen gebaseerd op de bekende geschiedenis!) Dit is zeker winst! Uw doel is om elke keer geld te verdienen wanneer je een positie inneemt! Vergeet niet dat we de heer Winst waarnemen, meten en anticiperen!

  Enter / Exit # Regel 3: Als de heer Winst meer dan de normale drie blokken gaat dan volgt u hem met de resterende helft van je geld. Als de heer winst er uit stapt, stappen wij uit!

  Om samen te vatten: we volgen gedurende drie blokken en vervolgens anticiperen we door de verkoop van de helft van onze positie om zeker winst te hebben! We herpositioneren ons of blijven volgen met de andere helft van onze inleg om onze winst te maximaliseren op de huidige beweging van de heer winst zonder risico de beweging te missen! We herplaatsen onze verkoop / aankoop stop pal achter onze nieuwe positie.

  Herinnering: Murrey Math Handelaren hebben de filosofie van de legale Insiders aanvaard. Wij zoeken voortdurend manieren geld te verdienen op de Up en Down’s van de markt over een lange tijdsperiode. Wij zijn “de ware” Lange-termijn handelaren.

  ” Onweerlegbare Wetten “: De basis van Murrey Math

  De wet van de wiskunde: We leven in een wiskundig universum dat absoluut gecontroleerd wordt door een wiskundig wet. Alle grote cycli, verduisteringen, stellaire bewegingen, seizoenen, groei / geboorte-cycli, muziek, enz., onderwerpen zich aan de wiskundige wet van de cycli. Murrey Math geldt maakt exact gebruik van deze onveranderlijke wetten van de harmonisch ritmische cycli die inherent zijn aan alle marktpartijen en die koop / verkoop activiteiten onthullen. Het resultaat is een visuele weergave van de markt optreden.

  De wet van Harmonic Ritmes: Alle herhaalde acties produceren bewegingen die een harmonisch ritme of weerkerend patroon creëren. De vier seizoenen en hun specifieke weerpatronen leggen de basis voor de elementaire ritmes van het leven. Van de macrokosmos tot de microkosmos, zijn overal ritmes en patronen. Alles wat bestaat is een onderdeel van een patroon, onderdelen die dansen op een fundamentele harmonisch ritme.

  De Wet van Observatie: Door constante observatie kunnen harmonische ritmische cycli of terugkerende patronen worden gemeten en uitgetekend, (visueel afgebeeld), met Afhanekelijk Wiskundige exactheid. Afgezien van een bescheiden variaties (Indiase zomers en winters late), zijn deze ritmes of patronen zijn zonder uitzonderingen zeer nauwkeurig.

  De wet van Voorspelbaarheid: Van zodra de bewegingen die de Harmonische Rhythms of Patronen creëren, wiskundig zijn gemeten en uitgezet, laat voortdurende observatie toe, juiste voorspellingen van de toekomstige richting te doen.

  Twee gebieden die kunnen voorspeld worden.

  1. Beslissingen die in achterkamertjes worden genomen.

  A. Security and Exchange Commission
  B. Voor-opening strategieën.
  C. directiekamers van tradingbedrijven.
  D. Federal Reserve Actie

  2. Van invloed nieuws voordat het gebeurt.

  Deze twee gebieden verplicht elke Murrey Math handelaar te leren om een onmiddellijke en bescheiden verliezen te accepteren, wanneer het draaien van richting zich tegen je keert. (Zie ook: Top-Gun-Trading). Zodra deze niet-voorspelbare gebeurtenissen worden geactiveerd, worden ze onmiddellijk voorspelbaar.

  De markt leren zien!

  Het Murrey Math systeem grijpt, meet en visualiseert de bewegingen van de koersen. Het beeld van de bewegingen maakt die opgeleid zijn te zien consequent voorspellen van de waarschijnlijke toekomstige richting. Zodra uw ogen zijn opgeleid om nauwkeurig ZIE het verleden, zie je de toekomst. Murray Math is doof voor wat de markt zegt! We kijken wat de markt doet! We gaan waar de markt gaat!

  Je leert Murrey Math één afbeelding per keer kennen.

  Murray Math is gebaseerd op de wiskunde van muziek, (acht noten in een octaaf). De “Vierkant in de tijd, is” verdeeld in acht secties. 1/8, 2/8, 3/8, 4/8, 5/8, 6/8, 7/8 en 8/8.

  1e afbeelding. “het afbeeldings Frame.” Het Murrey Math Trading Frame. De heer Murrey noemt het een “vierkant in de tijd.” Alles wat we moeten weten, is te vinden en kan gezien worden binnen dit vierkant!

  2e afbeelding: “Acht horizontale zones.” Zeven horizontale lijnen die het Trading Frame van links naar rechts doorkruisen. Deze horizontale lijnen creëren acht op elkaar gestapelde zones. Ze meten de koers en de verwachte keerpunten. (Van onder naar boven is de eerste binnenste lijn 1/8, de tweede 2/8 of 25% van het geheel en zo verder tot de top van het frame.) Horizontale lijnen meten de hoogte van de activiteit.

  3e afbeelding: “De tijdzones.” Zeven verticale lijnen die het Trading Frame van beneden naar boven doorkruisen. Deze verticale lijnen te creëren acht zones. Ze meten tijd en verwachte veranderingen van richting. (Van links naar rechts is de eerste binnenste lijn 1/8, de tweede 2/8 of 25% van het geheel en zo verder over het frame.) Verticale lijnen meten de breedte van de activiteit.

  4e afbeelding: “De Ski-liften.” Lange parallelle lijn omhoog onder een hoek geplaatst, meten het momentum in een opwaartse richting.

  5e Afbeelding: “De skiërs.” Lange parallelle lijn omlaag onder een hoek geplaatst, meten het momentum in een neerpwaartse richting.

  6e Afbeelding: “De Skydivers.” Zeven onder een hoek geplaatste snelheidslijnen die van de top naar de bodem lopen, van links naar rechts doorheen het tradingframe. Zij meten ommiddelijk snelle reversals in een stijgende richting. Deze lijnen zijn weerstandsmuren. Als de koers er niet doorheen kan breken of er over kan wippen, dan zal die terug vlug neerwaarts draaien.

  7e Afbeelding: “De astronauten.” Zeven onder een hoek geplaatste snelheidslijnen die van de bodem naar de top lopen, van links naar rechts doorheen het tradingframe. Zij meten de koersreversals in een downtrend. Als de markt er niet doorheen kan dringen, zal het tij terug keren in zal de neerwaartse trend zich snel doorzetten. Meet snelheid van de tijd- en koersreversels. Hoe minder de zones aangeraakt worden hoe scherper de hoek en hoe hoger de snelheid.

  8e Afbeelding: “De heer Winst. “Een rechthoekige candle, (wit of zwart) staat voor een dag van de trading activiteit of het totale volume van de verhandelbare aandelen van een bedrijf. We verpersoonlijken de candle als de heer winst. Elke heer Winst’s totale productiviteit eindigt met de sluitingsbel. De zoon van heer Winst de volgende beursdag. De zoon is een heel andere persoon, maar draagt zijn vaders genen. Door het bestuderen van vader / opa / enz., kunnen de algemene ritmes van de familie worden bepaald.

  Met deze acht afbeeldingen kunnen wij totale koersactiviteit meten. Murrey Math laat ons toe om heer winst op en neer Wallstreet te zien bewegen. We kunnen zien wat de heer Winst aan het doen is, waar hij het doet als hij het doet. Inhoud. ruimte. Tijd. De heer winst beweegt zich, op de camera, doorheen het Trading Frame, de echte wereld van het koop en verkoop.

  9e Afbeelding: Het Murrey Math’s Big Picture “Bonus geheim.” ‘Vijf gebieden van conflicten! “Cirkels op gelijke afstand” waardoor de koers maar met grote moeite kan doorlopen. Zij zullen bijna altijd “verkopen” rond deze gebieden.

  Hoe de heer winst vandaag geld verdiende!

  Voordat we de bewegingen van heer winst leren lezen door middel van de Trading Frame, (het vierkant in de tijd), moeten we in staat zijn om de candle te lezen, en te weten wat een dag afbeelding van de heer Winst zijn activiteit ons vertelt.

  Elke candle vertelt ons Zeven feiten over heer winst zijn activiteit.
  De prijzen: de richtingen:

  1. Opening.
  2. Sluiting.
  3. Hoog.
  4. Laag.
  5. Waar zijn zijn heupen?
  6. Waar zijn zijn schouders?
  7. Waar is zijn taille?

  Hoe de candle te lezen

  Wall Street is acht blokken lang. Als de heer winst geld verdient door Wall Street omhoog te doorlopen, is de lucht is helder, zo ook de candle. Als de heer winst geld verdient door Wall Street omlaag te doorlopen, verbergen wolken de zon en is de candle gevuld met schaduw. Helder betekent UP. Schaduw betekent DOWN. Up betekent winst. Down betekent meer winst. De heer Winst’s heupen zijn aan de onderkant van de UP-candle. Hij verdiende geld door in de zon te lopen. Bij een DOWN-candle zijn de heupen aan de bovenkant van de candle. Hij verdiende geld door in de schaduw telopen. (Verschijnt op zijn kop)

  SLEUTELS: heer Winst’s heupen is koers bij opening, in beide richtingen! De heer Winst’s schouder is de slotkoers, in beide richtingen!

  Als je goed kijkt, zult u merken dat veel candles lijnen hebben die in een of beide richtingen aan de bovenkant of onderkant van de candle uitsteken. (Vergeet niet, bewolkte dagen staat de candle op zijn kop wanneer u voor het eerst leren kijken naar heer winst). Deze lijnen geven “intra-day” trading hoogte-en dieptepunten buiten de openings-en slotkoersen. Je moet dat snappen! Onze één dimensionele afbeelding geeft deze koersbewegingen weer als verticale lijnen van de candle. Wanneer we kijken naar dezelfde activiteit vanuit een andere hoek, dan krijgen we een “zij-aanzicht.” Deze afbeelding laat zien hoe het totale koersverloop eruit zag in relatie tot de openings-en slotkoers. (Vb. 2).

  Zorg ervoor dat je kan uitleggen wat de heer De winst elk dag deed.

  Denk aan het volume in de zin van meer gewicht in de schaal leggen, dat wil zeggen, goudstaven. Hoe verder de vader van de heer Winst wandelt hoe meer gewicht moet hij dragen. Hij zal moe worden. Hoe sneller hij stapt, hoe sneller hij uitgeput raakt. Indien de winst een paar dagen lang in bepaalde richting hebben gelopen, of snel in één richting loopt, is hj klaar zijn “ballast te verkopen” en nieuw “volume te bouwen” in de tegenovergestelde richting.

  Je moeten naar alle van deze lijnen kijken (afbeelding l # # t / m 9, plus de zeven feiten over Mr Winsten activiteit) om te zien wat hij doet!

  Onthoud dat ons doel is snel te reageren op omkeringen!

  Belangrijke vragen die je elke dag, als je begint, moet stellen.

  1. Wat zijn zeven dingen heeft Mr Winst je gisteren vertelde? LEES de candle van gisteren. Als u geen antwoord op deze vraag hebt, bent u niet klaar voor de handel.
  2. In welke richting is de heer winst gelopen?
  3. Hoe ver zijn “de winsten” verhuisd sinds hun laatste omkering? (Lengte van het te verplaatsen) Hoeveel blokken? We denken niet in delen van blokken. Als de koers een halve blok of meer heeft doorlopen, start uw tellen van het nieuwe blok. Als het niet de helft heeft doorlopen, tel vanaf de huidige blok.
  4. Hoe verhoudt huidige omvang zich ten opzichte van gisteren?
  Een verschil van 25% of meer in beide richtingen signalen meestal een omkeerpunt.
  5. Hoe snel is verhuisde de heer Winst? (Snelheid van bewegen)
  Gebruik MM Speed Lines om te oordelen, Onthoud dat de snelheid van koersreversals 33, 45 of 78 graden is. We kunnen hen herinneren als de “gouden platen.”
  6. Waar betreedt de koers het frame van de dag? Kijk terug naar de laatste omdraai voor referentiepunt. Dit startpunt vertelt u hoeveel u (%) kan verdienen van een draai omhoog of omlaag.
  7. Waar is koers in relatie tot de “Cirkels van conflicten?”
  Gaat het er rond, er onder of door de cirkel? Bij die zeldzame gelegenheden waarbij de koers door de cirkel beweegt, zal de richting meestal bepaald worden door de richting in het centrum van de cirkel.
  8. Op welke MM Liin is de markt om omgbogen?
  Prijs, tijd, snelheid of Momentum?
  9. Controleer de Drie Trading Tijdframes. 16, 32 en 64 dagen.
  U bent op zoek naar de meest nauwkeurige horizontale prijslijnen die u toelaten om de laatste top en dal vast te stellen binnen de kleinste 8/8 mogelijk.

  10. Setting voo Murrey Math Trading Lijnen.
  A. Nul tot 100: 1/8 = 12.50 = 1.5625 = 0.1953125
  B. 250 tot 1000: 1/8 = 125. = 15.25 = 1.953125
  C. 2500 tot 10000: 1/8 = 1250 = 156.25 = 19.5

  #link naar dit bericht
  JanS
  JanS
  Bijdrager

  Na het lezen van de vier delen die Luc ons heeft geleverd staat u vast wel te popelen om zelf met die MurreyMath Indicator aan de gang te gaan..
  Voor de gebruikers van WallStreet of Alex Pro heb ik daarom een stukje ta-script op het forum http://www.ta-script.com geplaatst waarmee u zelf dit frame in de grafiek kan plaatsen.
  Het programma is nog een ‘proef’ versie, dus er volgen nog wijzigingen en weest u bedacht op foutjes.

  Het ta-script vindt u onder de link:
  http://ta-script.com/forum/viewtopic.php?p=4577#4577

  Grafiekje erbij:

  .

  De grafiek in een groot apart venster krijgt u door te klikken op:
  http://www.jstas.com/2010/2010-05-13%20AEX%20MM64%20mMMTL.png

  Veel succes ermee 😉

  JanS.

  #link naar dit bericht
  JanS
  JanS
  Bijdrager

  ..
  MurreyMath is een beetje onderbelicht op dit forum.
  Waarschijnlijk doordat men de kracht van dit ‘handels-systeem’ niet ziet.
  Het is afgeleid van de 1/8 van Gann.
  Dat geeft die plaatsen weer waar steun en/of weerstand kan worden verwacht.
  Het met de hand uitrekenen van de plaats van het frame doe je maar een paar keer, daarna wordt het al snel te veel werk.
  Ik heb daarom tussen een en ander door een stukje code weten te produceren wat het frame plaatst volgens de berekeningen volgens MurreyMath.
  .
  De code werkt voor Alex-Pro en voor WallStreet for Windows.
  Is denk ik eenvoudig om te zetten naar andere talen door programmeurs in die andere talen.
  .
  De code vindt u in de laatste topic op het volgende forum:
  http://ta-script.com/forum/viewtopic.php?t=183&start=45
  Zoek naar de datum 27-06-2010, daar staat de laatste code.

  Hieronder even een combi grafiek, een 256 daags frame met daarin een 128 daags frame.
  U ziet dan dat de AEX momenteel handelt in het eerste kwadrant van het grote frame.
  .
  Bij tijd zal ik er eens een werkstukje over schrijven, het is zo mooi om te zien hoe een en ander ‘samenloopt’.
  .

  .
  Een beeldvullende grafiek vindt u onder de link:
  http://www.jstas.com/2010/2010-06-27%20AEX%20Murrey.png

  Veel succes gewenst, de ‘koffiebeker’ is leeg :-), ik ga slapen .
  .

  #link naar dit bericht
  JanS
  JanS
  Bijdrager

  Jammer, weinig actie/reactie hier … op deze wijze kan ik mijn ‘ei’ niet kwijt 😉
  .
  Kleine update gemaakt maar dan voor de S&P500 ..
  .
  29-06-2010:
  Sorry, dat werd deze keer zelfs geen weekend -update, maar u volgt toch uw eigen plan dus dat geeft niks 😉
  Vanavond even wat tijd over en ik pak deze keer even de S&P500 ipv. de AEX.
  .
  Grafiek 1:

  Oeps, een erg groot plaatje, en ik had hem al kleiner gemaakt…. in zijn oorspronkelijke formaat is het ‘een plaatje’ op mijn breedbeeldschermen …
  U ziet het grotere MurreyMath frame op basis van 256 koers -candles met daarin het kleinere frame op basis van 128 koers -candles.
  U ziet dat net als in de grafiek van de AEX, het 128 daags frame zich afspeelt in het eerste kwadrant van het 256 daags frame.
  Verschillende index, verschillende koerswaarde, zelfde kwadrant …. hogere getalswaarden zijn slechts een ‘repetitie’ van de lagere waarden, MurreyMath laat dit mooi zien.

  De koers ketste deze maand af op de 4/8 lijn in het kleinere frame, en lijkt op dit moment even steun te vinden op de 1/8 lijn van dat frame.
  Let ook eens op de speedlijnen van het 256-koers dagen frame, en de momentum lijnen in het 126 daags frame.
  .
  Tot slot even de Ichimoku Kinko Hyo grafiek van de S&P500.
  Die is zoveel duidelijker dan bijvoorbeeld de grafiek van de AEX -Index.
  Grafiek 2:

  We zien dat de koersstijging van deze maand onder de wolk bleef, net als de paarse laging line, waarmee wordt/werd aangegeven dat de stijging van de koers waarschijnlijk een correctie is in een dalende trend, sinds de koers en de lagging line door de wolk daalde.

  Het ‘niet mee’ gaan bij de stijging van de koers begin deze maand, omdat deze onder de wolk bleef net als de lagging line gaf toch ergens winst … de wolk gaf een punt van weerstand aan wat ‘toevallig’ net de 4/8 lijn in het 128-daags frame is, ik heb de gecombineerde grafiek hier niet neer geplaatst, op een te klein scherm is dat een ‘rommeltje’.

  *

  De AEX is vaak wat minder duidelijk in zijn signalen, daarom is het altijd van belang de ‘grote’ indices mee te nemen in uw beslissing.

  .

  Ik geef geen koersverwachtingen…. ik wil geen goeroe of guru zijn ( lijkt wel een enge ziekte ;)), ik wil u slechts laten zien wat u uit diverse indicatoren kan lezen.

  Beslissingen mag u zelf nemen.

  .
  Wanneer bovenstaande grafieken onduidelijk overkomen, kijk dan even op de weblink:

  http://www.jstas.com/2009/Dageljiks%20verloop%20van%20de%20AEX%20grafieken.htm

  Succes gewenst …

  .
  Vriendelijke groet,
  JanS 😉
  *******************************************************************

  #link naar dit bericht
  Avatar
  BeursToppers
  Bijdrager

  Hallo Satilmis, goed verhaal het MM Trading System. Ik ben wat testen aan het uitvoeren via WallStreet. Ik handel via mijn zelf ontwikkelt model BeursToppers volledig via algorimes, vandaar mijn interesse. Zijn er handelaren die conform dit systeem traden? Zijn er ook resultaten bekend van het traden met dit systeem ? Heb jij het idee dat dit systeem 100% objectief toe te passen is ?

  Graag je reactie.

  Groeten,
  Rene Kreileman
  BeursToppers

  #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Rene, ik heb de reactie namens @luc-lcdnlf geplaatst. Hij heeft ook een mooie excelsheet gemaakt waarmee je zelf grafieken kan maken, zie http://forum.dekritischebelegger.nl/forum/cloud-of-wolkgrafiek-1/murrey-math-cloud-bollinger-bands.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN