skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Tides Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums Tides Draaien of niet draaien?

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Elmer Elmer 13 jaren, 8 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #link naar dit bericht
  Elmer
  Elmer
  Bijdrager

  To turn or not to turn? That’s the question. De tides voorspellen de komende periode een flinke stijging op de beurzen. De Spiral Calendar lijkt deze voorspelling tegen te spreken. Wie heeft er gelijk?

  Twee weken geleden gaf ik aan dat er een herstelfase op komst was. De draaipunten die ik aangaf klopten, per saldo gaat de markt nu vooral zijwaarts tot licht hoger. Voor de komende periode geven de tides aan dat er meer stijging op komst is. De Spiral Calendar heeft echter enkele belangrijke draaipunten rond komend weekeinde. Zie hier de draaipunten voor Wall Street:

  We zien dat de Spiral Calendar draaipunten aangeeft op 16 juni (3x), 17 juni (5x), 18 juni (2x), 19 juni (2x), 20 juni (4x) en 21 juni (1x). Officieel hangen deze draaipunten met elkaar samen. In de praktijk zien we nog wel eens het soms verschillende draaipunten vlak achter elkaar oplevert. Het is onduidelijk wat thans de situatie is. Dat dit draaipunt toch van importantie is, blijkt ook uit het feit dat enkele toppen en bodems samenkomen:

  De toppen van 8 mei 2006 en 11 oktober 2007 en de bodem van 21 november 2008 geven alledrie een draaipunt op 31 december 2012 of 1 januari 2013. Kennelijk gaat het hier derhalve om een belangrijke datum. Wanneer we deze datum in de Spiral Calendar invoeren en vandaaruit terugrekenen in de tijd, zien we het volgende:

  Ook 20 juni 2010 wordt derhalve genoemd. De Spiral Calendar lijkt derhalve te zeggen dat rond zondag 20 juni een belangrijk draaipunt ligt. Dat is opmerkelijk aangezien de tides aangeven dat geen top rond deze datum mag worden verwacht. Kijken we naar de Spiral Calendar van goud dan zien we een soortgelijke draaipunt:

  Het wordt dus afwachten welke van de twee gelijk heeft. Volgende keer de uitslag.

  Elmer Hogervorst
  http://www.goudtekoop.nl
  http://www.hogervorstadvies.nl

  Elmer Hogervorst is auteur van de tweewekelijkse publicatie ‘de Zon, de Maan en uw Beleggingen’. U kunt gratis het exemplaar van 31 mei 2010 hier downloaden. Zonder verdere verplichtingen een gratis exemplaar ontvangen? Vul hier uw emailadres in.
  Attachments:
  Spiral_Calendar_draaipunten_voor_Wall_.jpg
  Belangrijk_draaipunt_Dow_Jones.jpg
  Spiral_Calendar_3.jpg
  Spiral_Calendar_van_goud.jpg

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN