skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Beginners Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums Beginners Beleggen wordt steeds makkelijker!

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Avatar Lars van Dam 5 jaren, 10 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #link naar dit bericht
  Avatar
  Lars van Dam
  Bijdrager

  Beleggen wordt steeds belangrijker door de lage spaarrente, maar hoe begin je met beleggen? Veel Nederlanders hebben nog weinig verstand van beleggen en laten dit door een vermogensbeheerder doen. Indien u niet de tijd, kennis of ambitie heeft om u te verdiepen in de wereld van beleggen is dit de perfecte uitweg om toch te kunnen beleggen.
  Beginnen met beleggen lijkt een grote beslissing, maar in de praktijk valt dit reuze mee. Zelf beleggen kan al vanaf 100 euro. Vermogensbeheer- en advies begint in de meeste gevallen vanaf 25.000 euro. Begin vandaag nog en vergelijk alle vermogensbeheerders, banken en brokers.
  Door het vergelijken van vermogensbeheerders door sites zoals; http://www.beleggingsmatch.nl wordt het steeds makkelijker om de juiste vermogensbeheerder te kiezen. Bij een vermogensbeheerder wordt uw uitgeleende vermogen belegd om zo uw financieel gestelde doelen te bereiken zonder dat u enig verstand hoeft te hebben van beleggen. Dit kan een bank zijn, maar ook een gespecialiseerde vermogensbeheerder. U maakt gebruik van de deskundigheid van de vermogensbeheerder.
  Vooraf spreekt u samen af wat uw doel is, de risico’s die u wel en niet acceptabel vindt en de kosten die u betaalt. Afhankelijk van o.a. uw wensen, uw doel en risicobereid, wordt volgens een bijbehorend risicoprofiel voor u belegd.
  Hoe werkt een vermogensbeheerder?
  • Hij inventariseert uw beleggingsdoel
  • Hij inventariseert de beleggingsrisico’s
  • Hij bepaalt de beleggingsstrategie om uw doel te bereiken
  • Hij opent op naam een beleggingsrekening
  • Hij kiest de beleggingen binnen uw beleggingsportefeuille
  • Hij verzorgt de koop- en verkooptransacties binnen uw beleggingsportefeuille
  • Hij speelt in op veranderingen van de markt
  • Hij toets regelmatig of uw beleggingsprofiel en beleggingsdoel nog actueel zijn
  • Hij herstelt regelmatig de verdeling binnen uw beleggingsportefeuille

  Beleggingsmatch helpt u om binnen een paar stappen de vermogensbeheerder te vinden die het beste bij u past. Op basis van uw wensen en persoonlijke situatie selecteren we een top-3 van meest geschikte vermogensbeheerders. U kunt de top-3 en alle voor u geschikte vermogensbeheerders vergelijken op o.a. kosten, rendementen, risico’s, beleggingsbeleid, voorwaarden en onze beoordeling. Alle gegevens die u nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken zijn zo eenvoudig voor u beschikbaar.
  Vergelijk hier vermogensbeheerders!
  Eén of meerdere geschikte aanbieders gevonden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een rapportage van beleggingsmatch aan. Met dit rapport bent u vooraf optimaal geïnformeerd en voorkomt u nare verrassingen. In de rapportage vindt u een overzicht van alle kosten, rendementen en voorwaarden van de vermogensbeheerder(s). Wilt u direct in contact treden met een vermogensbeheerder? Wij brengen u eenvoudig in contact met de juiste persoon en geven u tips om een kennismaking optimaal voor te bereiden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN