skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums ING Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums ING Advies ING verhoogd naar kopen

Tags: 

Dit onderwerp bevat 14 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Mitzi Mitzi 12 jaren, 11 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • Auteur
  Berichten
 • #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Het advies voor het aandeel ING is verhoogd naar kopen met een koersdoel van 9 euro. Dat schrijft SNS Securities.

  De resultaten over het eerste kwartaal overtroffen de verwachtingen. SNS verwacht dat de marktomstandigheden voor ING gunstig zullen zijn. Daardoor zal de winst en de solvabiliteit toenemen.

  De winst per aandeel voor dit jaar en voor 2011 en 2012 zijn gemiddeld met 20% verhoogd. Na het reddingsplan van de EU worden de fundamentals van ING weer belangrijk.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Update ING grafieken, dag en uur

  Link naar de grafieken

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Update ING, dag en uurgrafieken t/m slot van vandaag 11mei 2011

  Link naar de grafieken: zie voorgaande posting, deze grafieken lopen door

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Ing en de backtest tegen lijn (a) op dagbasis is misslukt. Bij de opening van vandaag staat ook nog eens de opgaande trend- steunlijn (b)onder druk. En het is nog maar de vraag of de horizontale steun uit de LI. indicator het gaat houden.

  Op uurbasis zien we de verslechtering in meer detail: lagere bodems in de koers dan voorgaande horizontale steun. En de negatieve Golden Cross uit de indicatoen in de koersengrafiek houdt aan.

  In de uurgrafiek MFI zien de dalingen m.b.v. de MFI en OBV indicatoren ondersteund.

  Link naar de ING grafieken, deze grafieken lopen door.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  De financiële wereld staat onder druk en we zien verdere dalingen voor ook ING. De hor. steun uit de Li. indicator in de daggrafiek is bezweken. ING opende vandaag met een gap welke gesloten zal zijn bij 8,24.

  Op zowel dag als uurbasis is een negatieve Golden Cross uit de indicatoren in de koersengrafiek. E.e.a. bij een behoorlijk volume sinds de 20e mei. En we zien een patroon van voorzetting van lagere bodems.

  Update / bijgewerkte grafieken: zie boven, de link naar de ING grafieken, deze grafieken lopen door.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  ING laat een bodempje zien, op 8,00 euro precies. We zien het herstel van vandaag echter meer als een poging tot het sluiten van de gap bij 8,24.

  ING heeft wel de niveaus van enige horizontale steunen in de indicatoren bereikt, en de dalingen in de MFI uurgrafiek, waarin de Moneyflow indicator en de OBV zichtbaar zijn, lijken niet geheel ondersteund / of vallen mee. Het komt nu op het backtesten van eerder doorbroken steunen rond de 8,24 / 8,30 aan.

  ING, dag en uurgrafieken.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Update, Het bodempje bij 8,00 euro houd nog en laat zelfs hogere koersen zien. Er is wel een kleine gap, bij opening, ontstaan welke gesloten zal zijn bij 8,29. De daggrafiek ondersteund de koers en de signalen op uurbasis (nog) niet, we houden het nog even op een correctie op de dalingen.

  De uurgrafiek GWTF is zichtbaar de doorbraak van neergaande trendlijn (a) en de neergaande SRL MP9, de 33,3% lijn. De eerste horizontale weerstand is 8,51. En de positieve Cross van de indicatoren in de koersengrafiek, welke ondersteund worden door de indicatoren onder de koersengrafiek (alle indicatoren groen).

  ING MFI uurgrafiek: (klikken op de grafiek voor vergroting)

  Te zien is de de geslaagde backtest en uitbaak uit de negatieve divergentie v.a april (welke ook voor de dalingen zorgde), tot heden.
  De recente uitbraak werd ondersteund door de OBV (pos. Cross OBV/WMA).

  Opm: de MFI grafiek genereert geen handelssignalen, deze grafiek laat alleen zien wat er in de markt gebeurt. Koersen op uur- en slotbasis

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  De grafieken zijn bijgewerkt, zie de link ING dag en uurgrafieken.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  ING, update. Op de daggrafiek ziet de stijging, na de horizontale steun bij EU 8,00 nog maar pril uit. En er is nog weerstand uit de neergaande trendlijn over de recente toppen. Maar voordat de koers deze lijn haalt zijn we wel weer even verder. Belangrijk is, voor verder opgaande koersen, dat de Li. Indicator onder de koersengrafiek gaat draaien, dan wel horizontale steun gaat vinden. Deze indicator ondersteunt nog steeds niet de signalen op uurbasis.

  Op uurbasis zien we het aanhoudende longsignaal en de LI. Indicator conform de koers. In de MFI grafiek, eveneens op uurbasis is de verwachtte backtest naar de opwaarts doorbroken trendlijn uitgekomen. Het wordt zaak omtrend deze niveaus enige vorm van steun te krijgen. De OBV indicator werkt nog mee.

  Grafieken: zie bovenstaande link ING dag en uurgrafieken.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Update, Daggrafiek GWTF: Horizontale steun bij 8,00 Euro, de Li.. Indicator in de daggrafiek en de onder de koers staande ROC en MACD ondersteunen de koers nog steeds niet, we zien wel dat in deze de indicator de lijnen enigszins afstand van elkaar nemen ter hoogte van een meer lt. horizontaal steunniveau. Er is kans op een draai in de indicatoren.

  De uurgrafiek GWTF is zichtbaar de doorbraak van neergaande trendlijn (a) en de neergaande SRL MP9, de 33,3% lijn. De koersen draaien momenteel, er is een redelijke kans op een backtest van de uitbraak uit de SRL lijn hetgeen overeenkomt met backtest van horizontaal steuntje 8,20. De koers heeft ca. een correctie laten zien van 38,2% Fibonacci. Een veelvoorkomend eerste doel. Er kan zich nu een tweede, hogere, bodem gaan vormen boven de horizontale steun van 8,00.

  De indicatoren in de koers en onder de koersengrafiek draaien naar negatief (rood). De positieve Cross van de indicatoren in de koersengrafiek staat momenteel onder druk..
  Horizontale weerstanden zijn ca. 8,40 en 8,51.

  MFI uurgrafiek: (klikken op de grafiek voor vergroting)

  De MFI indicator: De geslaagde backtest en uitbaak uit de negatieve divergentie v.a april is neerwaarts doorbroken, we rekende op een backtest van deze lijn, echter de lijn is neerwaarts doorbroken. Er is een lager gelegen horizontale steun ingetekend. En een neergaande trendlijn over de recente toppen. Bij houden van deze horizontale steun, en een uitbraak uit de neergaande trendlijn verwachten we een voorzetting van de stijgingen. De OBV gaat, bij een laag volume zijwaarts, maar houdt de positieve cross met de WMA.

  De grafieken zijn bijgewerkt, zie boven, de link ING dag en uurgrafieken.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Update ING fonds. Als we naar de voorgaande MFI uurgrafiek kijken zien we in de MFI indicator geen steun aan de hogere koersen. De onderstaande grafieken zijn bijgewerkt en we zien o.a. wat het betekend als deze indicator geen steun vindt.

  ING MFI uurgrafiek:

  ING, dag een uurgrafieken.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Het gaat nog niet goed met ING, enige positieve aanwijzingen, of mogelijke steun zijn de Li. Indicator in de daggrafiek welke de lagere koersen tot heden koers (nog) niet ondersteund en de pos. divergentie in de MFI uurgrafiek, in de MFI indicator. Lagere koersen in dit fonds zijn mogelijk zonder dat die positieve aanwijzingen ongedaan worden gemaakt.

  Update grafieken: zie bovenstaande link naar de ING, dag en uurgrafieken.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  De ING grafieken zijn geupdate, zie bovenstaande link: ING dag en uurgrafieken.

  #link naar dit bericht
  Mitzi
  Mitzi
  Bijdrager

  Einde longsignaal?….. de stop is vandaag uitgenomen, zie ING KT dag en uurgrafieken.

  ING, dag een uurgrafieken.
  .

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN