skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Trading Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums Trading 9 maanden lang gratis abonnement!

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Satilmis Satilmis 9 jaren, 2 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #link naar dit bericht
  Satilmis
  Satilmis
  Sleutelbeheerder

  Allereerst excuses als u al op de hoogte bent van deze actie.

  Onlangs zijn we met onze tradingservice CritiTrader overgestapt op CFD’s van IG. Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen.

  Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

  Wij geven signalen voor de AEX,DAX,Goud, Zilver etc.

  Negen maanden gratis abonnement!

  We kunnen het leuker voor u maken: Open nu een rekening bij IG, stort minimaal €4.000 en krijg negen maanden lang een CritiTrader-abonnement ter waarde van € 179 gratis.

  Meld u aan met deze link voor IG en geef door aan IG dat u gebruikt wenst te maken van een CritiTrader-abonnement. Na goedkeuring door IG ontvangt u van ons bericht.

  -Open een IG handelsrekening
  -met een minimale storting van 4.000
  -en stuur ons ter verificatie uw rekeningnummer.

  Daarna ontvangt u de CritiTrader-signalen negen maanden gratis.

  Bestaande klanten

  Dit geldt ook voor bestaande klanten van IG als u minimaal €4.000 op de rekening hebt staan. Als u denkt aanspraak te maken op de actie, contact opnemen met ons met vermelding van uw rekening bij IG.

  Als uw aanmelding goedgekeurd is door IG, ontvangt u dus 9 maanden lang de signalen gratis.

  U hoeft er niet mee te handelen. Alleen openen en storten is voldoende.

  CritiTrader

  U heeft een baan overdag of u wilt niet de hele dag naar koersen staren? Dan is de CritiTrader CFD portefeuille wat voor u als swingtrader. Een trader moet zich niet al te druk maken. Anderzijds willen we een acceptabel rendement behalen. Met acceptabel bedoelen we minimaal 25% op jaarbasis.

  De kenmerken van CritiTrader zijn:

  -wij beleggen op een relaxte wijze
  -u hoeft niet de hele dag de beurs te volgen
  -en wij nemen geen groot risico zodat het voor iedereen te volgen is.

  Resultaten
  Voor een overzicht van de resultaten en voor meer informatie: klik hier

  U wilt of kunt geen nieuwe rekening openen om in aanmerking te komen voor de gratis signalen omdat u (elders) al een rekening heeft.

  Het abonnementsgeld bedraagt dan € 59,- voor een periode van 3 maanden en € 25,- voor 1 maand. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons de betaalinformatie. Na bijschrijving op onze rekening ontvangt u een bevestiging met daarin vermeld de ingangsdatum van uw abonnement.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN