skip to Main Content
Recente discussies

Forum Forums Reacties op columns Zoeken

Nieuw Onderwerp >>

Forum Forums Reacties op columns Sceptici: de recessie is voorbij

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Satilmis Satilmis 14 jaren, 6 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #link naar dit bericht

    De gevreesde dubbele dip van de economie lijkt te zijn vermeden. Niet iedereen is echter overtuigd van de houdbaarheid van deze nieuwe groeicijfers.

    Sceptici: de recessie is voorbij

    #link naar dit bericht
    Satilmis
    Satilmis
    Sleutelbeheerder

    Recessie voorbij? Ja,technisch gezien wel…indien er positieve groei is t.o.v. het vorige kwartaal.Vandaag weer uitgekomen dat de consument in Amerika nog steeds de hand op de knip houdt.De Fed kon,doordat de dollar een systeemvaluta is,ongeevenaard geld drukken om zo de economie cosmetisch aan te jagen,maar dit middel gaat zeer binnenkort uitwerken.De consument is tijdens deze crisis behoorlijk wegwijs gemaakt in de kennis m.b.t. economie en recessie,dat zij niet gauw weer dezelfde fouten maken als wat de regering aldaar wel doet.Ik heb het idee dat we aan de vooravond staan van een langere periode van stagflatie: een hoge inflatie met daarbij minimale economische verbetering.De toekomst zal uitwijzen hoe het verder gaat,maar de kredietbubble zal hoe dan ook helemaal leeglopen

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN